Erken Hamilelik Belirtileri

ceylancım ya bende alayım dedim ovulasyon testi baktım cok pahalı ona o parayı vereceğime gidip aşılama yaptırırım daha iyi hem daha garanti olur.cok pahalı geldi bana.

ceylancım ya bende alayım dedim ovulasyon testi baktım cok pahalı ona o parayı vereceğime gidip aşılama yaptırırım daha iyi hem daha garanti olur.cok pahalı geldi bana.

canımcımm aşılama demişkenn aşılamanın fiyatları nedirrr :çok üzgünüm:

Canım hoşgeldin..İnşallah bu ay terfi ederiz hepimiz

insallah be ceylanım, canıma tak etti artık.
bak hayat ne kadar tuhaf. kızlar bi
15 yaşınızı düşünün : sanki hiç 18e basmıcaz gibiydi,basınca dunyalar bizim olacaktı
18 yasınızı düşünün: sanki hiç evlenemicekmiş gibiydik, evlenmek mukemmel birşeydi
evlendiğiniz günü düşünün: bi bebek istiyoruz sanki bu imkansız hiç olmayacak gibi
hamile kaldığımız zaman(insallah): doğum yapacağımız günü düşünürüz bence
doğum yapınca: çocuğumuzun okula başlayacağı gün ölürüz heycandan
okula başlayınca askerlik evlenme falan filan

o yuzden kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın bir gün hepsinin tadına varıcaz eminim ben buna. e olmazsada taktiri ilahi....:enbuyukkk:

kızlar maşallah maşallah cidden yetişemiyorum ya bi dönüyorum arkama sayfalar almış başını gitmiş okuyayım derken yarım saat geçiyor o yarım saatte siz bi yarım saatlik daha yazıyorsunuz :))

ya bide kıslar bu ovulasyon testi yumurtalıkları tembel çalışanlar için de önerilirmiii???

valla aşılama fiyatları emin değilim ama 500 750 falan yani nerden baksan bi 1000 ytl yi bulur kızlar.

kızlar maşallah maşallah cidden yetişemiyorum ya bi dönüyorum arkama sayfalar almış başını gitmiş okuyayım derken yarım saat geçiyor o yarım saatte siz bi yarım saatlik daha yazıyorsunuz :))

hepimizin derdi ortak olunca çenemiz düşüyo en ufak şeylerden ümitlenip konuştukça konuşuyoruss kaydirigubbakcemile5

ya bide kıslar bu ovulasyon testi yumurtalıkları tembel çalışanlar için de önerilirmiii???

canım bende almak istemiştim ama gerçekten pahalı. onun yerine, heleki sigortan varsa, doktoruna yumurta takibi yaptır bence. hem garanti çözüm he . bende bu ay gebelik yoksa başlıcaz

zaten doktoru kandırdım 1 senedir deniyos dedim diye iğneli yumurta takibine geçti 3 senedir mi deniyos deseydim acaba hemen aşılama yapılsaydı kaydirigubbakcemile3

yok herkese önerilebiliyor bu ovulasyon testi ben gittigidyordan aldım ama sanırım bozuk kaç gündür aynı saatlerde deniyorum nafile..gelgit nekadar senin baktığın internette bir daha buldum 5 tane varmış içinde 25 ytl..

valla canım ben yumurta takibine 550 ytl harcadımm, acaba direk aşılamaya mı geçiş yapsaydımmfisfisfis

:1shok::1shok: kız bir yumurta takibi bukadar pahalımı , yani çok pardon ama kızlar bunlar resmen soyuyorlar bizikötükedihüsokötükedihüso
bu ovulasyon digital makina değilde, içinde 5ad. gebelik testi gibi olan aparatlar varmış onlarda 120 civarı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…