Erken Hamilelik Belirtileri

canım benim artık çıkmam gerek girersem yazarım ama zorrrrr öpüyorum seni ne olur olumsuz olursa umutsuzluğa kapılma

hayırlı olsun canım
bende hamileyim yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicem

kan testinde değer 288 çıktı acaba kaç haftalık bilen varmı

kızlar hamilyeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

simdi kaçıom ben yarın görüşürüz öptüm kocaman

jasmısncım tebrık ederım cnm rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın....
benı bılıyosun 2 gece once yasızmsıtık ben hala beklemedyım bugun 8. gun ....
sanırım pzt gunune kadar reglı olmassam kan testı yaptırmayı dusunuyorum...

tekrar tebrıkler cnm...a.s.

Jasmincim çok tebrik ediyorum,sağlıcakla al bebeğini inşallah. Hiç belirti olmamıştı dimi sende göğüsler falan

kızlar hamilyeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

simdi kaçıom ben yarın görüşürüz öptüm kocaman

inanırmısın seni çok merak ettim cepten bağlanıyorum değdi ama Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin eee..eşine nasıl dedin merak ettim..kaydirigubbakcemile3CADIARZU:teytey:sositososito
:hooray: Hepimize umut oldun :dance:

Allah hepimizin yüzünü güldürsün ohh ohh yandan kimsecikler yok ne gündü ne bekleyişti dimi jasmincimmmmm

merhaba nilüfercim nasılsın,çıkmam gerek sanada merhaba diyim dedim

teşekkür ederim ceylancım eh işte pek iyi degilim dunku şoktan sonra heralde kasıklarım kistten agrıdı bilmiyorum bu arada bende de pko var haftaya dr a gidecem canım

Arkadaslar benımde regl gunum yarın ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktıacaba dogrumudur ya dogru olmasın hamıle olmak istiyorum sık idrara cıkıyorum karnımda dolgunluk var acaba yanılma payı varmıdır testte ne olur yardım edın bana

canım çok erken yapmışsın testi. bu kadar erken çıkmaz genelde. erken döllenme olursa adet gününden önce çıkıyormuş o yüzden sonuç doğru olmayabilir. bekle bir gün kalmış zaten. sonra o testlerede çok güvenme bende pozitif çıkmıştı ama kan testinde negatif çıktı. hayırlısı inşallah hamilesindira.s.

Kimilerinki çıkabiliyor erken ama bazılarındada çıkmıyor.Sabah İlk idrar ile biz kez daha yap istersen inşallah hamilesindir.Benimde adet günüm pzar yada pzartesi bende yapsam mı diye düşşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…