canım benimmm inşallah allah hayırlısıysa nasib etsinn, huzursuzluk olmayacaksa mutluluğunuza mutluluk katacaksa olsun canım inşallahh, kaç yaşlarınızzzz???
ben 23 eşim 33 :1rolleyes: 10 yaş var aramısda ama o bana uyum sağlıyo hep bende senin gibiyim çocuksu yanımı onla yşmayı çok seviyorummmŞeniz
canım ben hala şoktayım sanki kadın test sonuçlarını yanlış yaptı gibi bir his var içimde
sıkıntıdan canım sigara istiyo
canım teşekür ederim işte beklemediğim için 69 değer çok küçük daha
folk asiti de bırakmıştım tekrar başlayacam ama ben ne zaman doktara gitsem acaba
canım bendede kist vardı. bir dr bana ameliyat olcan dedi. boyutu 8 olmust benim kist. o zaman bekardım. annem kızdı dr a adamı paraladı. bişe olursa rahme fılan diye. sonra bu dr a gittim. 3 ay doğum kontrol habı verdi bana. 2.5 a indi. yani kist cok önemli değil dedi. nu kistler çatlamayan yumurtalarmış. dediki zaten yumurtaların coğu catlamaz . hatta büyümezmiş. içinden en fazla 2 tane filan büyürmş ve çatlarmış. sen habı bırakalı ne kadar oldu? ilk 6 ay beklemeyin derler genelde habı bırakınca. bende bıraktım habı. işte 14 aydır beklyıorum:))))))))))
folk asiti de bırakmıştım tekrar başlayacam ama ben ne zaman doktara gitsem acaba
çıkartım dimi canım ilk annelik korkusu bu olsa gerek
daha hiç kimseye sölemedi sölemicem de
canımm iyiki ameliyat olmamışsınn, bizim bi akraba kistten ameliyat oldu almanyada yaşıyo türkiyeye geldi doktorlar okadar kızdıki neden ameliyat oldun diye şuan çocuk sahibi olabilme ihtimali 100 de 1in de altına düşmüşş, iyikiolmadın canımmm.
ben dianayı bırakalı 4 ay oldu canımm, ilk bu ay yumurta takibi gördüm ondan önce gitmiyodum doktora 3 ay kendi haline bıraktım yani. ama şimdiki doktoruma 1 senedir korunmuyos dedim kaydirigubbakcemile3
:1shok:senağlama NDK ÇOK ÜMİTLİYDİM BEN SENDEN YAAAA. kesin bende olucam regl yarın kesinnnnnnnnnnnnnsenağlama[/QUOT:çok üzgünüm: doktorumu aradım söledim oda üsüldüü yaaa dedi :çok üzgünüm: pazartesi gel dedii offf yine başlıyo maraton işten izin almalarım çok zor benim yaaa, papaz olduk patronla bu yumurta takibi ne kadar çetrefilli bi olaymış yaw benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?