Erken Hamilelik Belirtileri

ne güzel çok sewindim senin adına da..25im ben canım..eşim de 26..

canım ben hala şoktayım sanki kadın test sonuçlarını yanlış yaptı gibi bir his var içimde
sıkıntıdan canım sigara istiyo

canımcım haklısınn bende negatifi görünce kan testinde acaba yanlışmı yaptı diyorum senin böyle düşünmen çok normal kaydirigubbakcemile3 ama canımhamilesinn hamileyim deeee ohh sefam olsun deee bissürü kadın uğraşırken yıllardır ben hemen hamile kaldım deee :sm_cool:m rahatlat kendini kaydirigubbakcemile2 tadını cıkar canımmmm

ben kaçıym kızlar..doktora geç kalmıyım..inşallah döndüğümde yeni güsel haberler alırım...öpücükkŞeniz

canımm iyiki ameliyat olmamışsınn, bizim bi akraba kistten ameliyat oldu almanyada yaşıyo türkiyeye geldi doktorlar okadar kızdıki neden ameliyat oldun diye şuan çocuk sahibi olabilme ihtimali 100 de 1in de altına düşmüşş, iyikiolmadın canımmm.

ben dianayı bırakalı 4 ay oldu canımm, ilk bu ay yumurta takibi gördüm ondan önce gitmiyodum doktora 3 ay kendi haline bıraktım yani. ama şimdiki doktoruma 1 senedir korunmuyos dedim kaydirigubbakcemile3

folk asiti de bırakmıştım tekrar başlayacam ama ben ne zaman doktara gitsem acaba

ben olsam koşardım hemen dr a. doktor sana belki destkleyici verir canım. ama ultasonda görmezse alttan baktırma sakın. görümcem altan baktırdı. 9 ay yattı kadıncagız. heran düşme tehlkesi geciriyordu. alttan bakarken rahmin agzı acılmışta. o yüzden cok zorlandı. git kontrol ol. ama alttan derse bi hafta sonra geliyim de. baktırma . okey?

çıkartım dimi canım ilk annelik korkusu bu olsa gerek

tabikiiiiiiiii, deli gibi çıkar hemdee, hiçibişeyden korkma canımm allah rızkını verecektir hem doğumuna daha 9 ay var, rabbim nasib etmiş sanabu duyguyuu varmı bundan başka güzellikk, hep olumlu şeyler düşün. bebek kitapları al oku. çocuk yetiştirmeyle ilgili kitaplar al oku. bilinçli anne olacağım de örnek anne olacağım de zekii çocuklar yetiştireceğim de. gaza getir kendini sürekli. eğer içindeki huzursuzluk devam ederse değişiklikler yapın. çıkın gezin kaçamaklar yapın kafanızı dağıtın canımmmm.:CüvCüv:

hiç canını sıkma tatlım. daha yeni bırkamıssın ayol. en az 6 ay veriyo dr lar haptan sonra. allah krorumus valla beni sonrada annem:):)calışmalara dvam. yılmak yok. elbet birinde tutar.

ya ne sorcam arkadaşlar size ben şimdi kendi doktarıma hamileyim diye gitsem muayene ücreti tekrar alırlar demi maaşımı almadım ben daa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…