Erken Hamilelik Belirtileri

ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk evet bu gun niye girmedin sen yaaaa((((( insallah regl olmamıştır!!!

Bugun çok tuhafım içim pır pır allahım hayırlara çıkarsın inşallahhhhhh

ndk regl omuş canım üzülmeyin pes etmeyin kızlar hayatın kendisi mücadele zaten bizde bebişlerimiz için mücadele etmeliyiz ceylan yapma gülüm böle eşinide üzüosundur gevşet kendini ılık banyo yap vucuduna krem sür bak çok ii gelio

Aramızda öğretmenler vardır ,muhtemelen öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlarım

süprizzzzzGünaydın kızlarrrrr ben geldimmmmmsüprizzzzz Mavişler yanlış okumadıysam ikinizde hasta olmuşsunuzzzz olsun bende oldum üzülmeyin herşeyin bir zamanı vardır elbet bizimde olacak bebişlerimizz merak etmeyin inançlı olunhihoyyyt beklemede olan arkadaşlar inşallah hamişsinizdirrrr gözüm sizde hayırlı haberlerinizi bekliyorummmmmmm hepinizi öpüyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile5

kızlar yaaa kimseye çaktırmıyorum ama acayıp ümitliyim, iş yerimde samimi arkadaslarıma bile soylemiyorum. sadece geciktiğimi soyledim onlara bu sabah. aslında ölüyorum heycandan. ufff allahım duy sesimi, duy sesimiziiiiiiiiiiiii, eşime doğum günü hediyesi vereyim ya nollllllllllllllluuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hoşgeldin ndkcim nerelerdesin
buarada kızlar çok saolun eşimi kahrediyorum farkındayım ama elimde değil ,güzel gözlüm eczaneye bir soruyum

saolun kızlar bebişim bu ay gelseydi bana en büyük hediye olucaktı ama kısmet değilmiş allahım herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin

ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk evet bu gun niye girmedin sen yaaaa((((( insallah regl olmamıştır!!!

maalesef canım yaa :çok üzgünüm: cumartesi oldum şiddetli bi biçimde :çok üzgünüm: doktordan geliyorum şimdi menogona devam dedi, perşembe kontrole gideceğim. bu arada rahim filmini çekelim dedi belki perşembe çekecek yaaa offf çok korkuyorummmmmmmmsenağlama eşimin de tahlillerini yapacaklar, doktorum ağır davranmeya gerek yok dedi, bian önce sorunu çözelim dedi. ben zaman alan tedavilerden yana değilim dedi, çok hoşuma gitti bu tarzı :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…