Erken Hamilelik Belirtileri

ndkcim sorma acaba tek bende mi sorun var dedim meğer sizde girememişsiniz eşim diyor sistem kapalıyken bukadar üzülmüyorsun

Kıs ceylan günüm tam olarak geçmedi daha ben 28 günde bi oluom bugun 29.günüm daha erken test için bi 33 gün felan olsun diom dimi

ben biraz çıkıyım poliçe kesiyim döneceğim yavaş yavaş konuşunun inanın geçmişi takip etmem mümkün olmuyor

Sizde kendinizi şişkomu görüyonuz ben daha hamiş kalmadan 90 kiloyu geçdim ama boyumda var allahtan ama yinede fazla

Off valla kızlar canım çekti şimdi kız tubacık nerden yollasak sana anam türkiyedede diilsinki

Nie yapım ndkcım çok erken degilmi cumaya kadar olmazsam yaparım 33 34 gün felan olsun diom ki bence o kadar dayanmaz olurm

Handancım bekle bence neolurneolmaz üzülmeni istemem test yapınca insan daha çok kahroluyor Gaza da gelme benneyaptımki
valla bende sisiyorum yakinda bebisimle yuvarlanacagim bende bu bogaz olduktan sonra.. arka tampon felan kalmadii sistii

Canım benim kıyamam bir hamiş kalsınlar bizde onlara yaparız.. kaydirigubbakcemile5

Benim zaten kilo takıntım var çok zayıfım azcık göbem şişşe hemen spor yapıyorum ama hamişken alım valla umrumda olmaz ama hamur işi yemeyin kıslar bebege kilo yapmıo hamur işi pos kalıo bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…