arkadaşlar iyi geceler bana bi konuda yardımcı olurmusunuz
şimdi ben 4 aydır korunmuyorum yani bu 4 ayım
normalde adetlerim 30 günde birdi
korunmayı bıraktıktan sonra ki il ay yine 30 gün üstüne oldum
ikinci ay 25 gün üstüne oldum yani 5 gün aşağı indi günüm üçüncü ay ise 23 gün üstüne oldum 2 gün daha düştü şimdi bu 4. aydayım adetimi bekliyom ama hangi adet periyodunu göz önüne alacağımı şaşırdım bugün 3.aydaki periyodun son günüydü yani 23 .gündü şimdi ben 30 günümü beklemem lazım test yapmak için belirti olarakda göğüslerimde şişlik ve ağrı var ısımda bu zamana kadar 35,9 ile 36,1 arasında değişirdi son bir haftadır 36,4 bu ısıyla gebelik mümkünmü belirsizlik beni öldürecek ne yapsam acep şimdi test yapsam 23 günde belli olurmu yapmasam her an her dakika adet olacam diye ödüm patlıyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim yazımda çok uzun oldu ama kendmi ifade etmek istedim umarım derdimi anlata bilmişimdir
jasmincim günaydın nasılsın sana birkaç şey soracağım yumurtlama zamanımı hamiş kaldın[/
günaydın kızlar hepinize iiyim canım sen nasılsın canım benim hesaplamalae-rım doğruysa yumurtalama günüm dü canım
Günaydın kızlar önce güne herkesten özür dileyerek başlamak istiyorum. Bugün nasılsınız bi hamişimiz var sanırım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin
Doğru diyosun jasmincin allah istedikten sonra her zaman veriyo canım ya sen benim hemşehrimmişsin
i
SELAM ARKADAŞLAR HAMİLELİK BELİRTİSİ İÇİN ERKEN Mİ
benim yumurtlama tarihim 20-25 arası idi şimdi akıntılarım kesildi yani yumurtlama dönemim sona ermiş oluyor demi arkadaşlar adetim 10 aralık ama hafif kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi dün akşamda midem de şişlik vardı
ben nerdeyse 1 yıldır bekliyorum ama bu ayda boş geçicek gibi geliyor yani hamile kalmıyacağım gib stres yapıyorum. HAMİLELİK BELİRTİS HANGİ DÖNEMDE OLUYOR YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM
SELAM ARKADAŞLAR HAMİLELİK BELİRTİSİ İÇİN ERKEN Mİ
benim yumurtlama tarihim 20-25 arası idi şimdi akıntılarım kesildi yani yumurtlama dönemim sona ermiş oluyor demi arkadaşlar adetim 10 aralık ama hafif kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi dün akşamda midem de şişlik vardı
ben nerdeyse 1 yıldır bekliyorum ama bu ayda boş geçicek gibi geliyor yani hamile kalmıyacağım gib stres yapıyorum. HAMİLELİK BELİRTİS HANGİ DÖNEMDE OLUYOR YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?