Erken Hamilelik Belirtileri

valla ndk bence hamiş kalmadan git göster ne yapılcaksa yapılsın yoksa hamişken filan ağrısı tutarsa çok kötü olur

ayy mavis bana 20lik dis deme.. valla benim 2 tanesini yarip aldilar haa cok zor oluyo 5 gun bisiy yiyememisim

ayy evet canım ya çok kötü aynen cumadan beri çekiyorum diş epey sivrildi çıktı fakat arkasında yanağıma doğru şişlik oluştu nohut gibi sanırım iltihap oldu senin neden aldılarki

Merhaba kızlar, nasılsınız? Ben bugün adet oldum, yeni adet tarihim 27 Aralık (İnşallah hamile kalırım da bu ay adet olmam). jasmincin, Suzan ve tubacık bebişler nasıl, yeni haberler var mı? Kızlar tablomuzu yenlek mi acaba bu şeklide kimseyi takip edemiyoruz sanki. Öpüyorum hepinizi.

Tekrar yazım:)

diorum ki ben çok detay düşünüyorum galiba,bebegim geldiginde ona bütün sevgimi vermek istiyorum herşeyiyle ilgilenmek her anında yanında olmak ne bilim ilk adımında yanında olmak istiyorum mesela ya ben işteyken ilk adımlarını atarsa göremezsemherşeyi ben ögretim istiyorum beebgime allahım çok şeymi istiyorum acaba hayat neden bu kadar zor ki..

maviscim benimde iltihap olmustu..cikacak yer bulamamis gibi obur disin altindan geliyordu doktor alalim dedi yoksa dislerini one yiter cok agri cekersin dedi.. 2sini yardi etimin altindan aldi..2 sini de sonraki ay aldirmam lazimdi gitmedim COK TIRSTIM bide hamile kalmistim o ay aldirmadim..5 gun bisey yiyememistim agzimi bile acamiyordum

sağol canım teşekkür ederiz bebiş iyi şimdilik birproblem yok inşallh ta olmaz sen nasılsın

maviş bitürlü fırsat bulamıyorum kiii bak yarın da kontrole gitcem izin almadım dahaa ( biliyorum bi tutarsa hamilelikte yandım ben (

xaracımm üzüldüm canımmm, ama bidahaki ayın en güsel hamişi sen olcaksın inşallahhh

handan ne yasdın canım bidaa yass :))

dişlerinizi ihmal etmeyin kızlar ya bide hamile kalırsanız daha kötü oluyomuş dişler zayıf oluyomuş mazallah sonra paıt patır çürür

saol tubacık benim düzgün çıktı gibi duruyo ama dr.bakalım ne dicek ama bi şişlik var inş.kötü bişey yoktur

slm kızlar nasılsınız.....adetım 1 gun gecıktı belırtılerım cok ama aldanmak ıstemıyorum cnku gecen ayda bıraz belırtım vardı ama olmadı goguslerım cok buyudu tas gıbı bıde damarlandı ayretten kucuk kabarcıklar cıktı damarla benı cok suphelendırıyor belım agırıyor karnım alt bolgesınde batmalar oluyor karnım şiş ıdrar testı yaptım 15 dakka sonra sılık cıktı emın degılım ayyy bılmıyorummmmmmmmm

Ateş arkadaşım nasılsın nasıl tabloyu yenelesek anlamadım sıfırdan liste yapmaktanmı bahsettin :1hug:

evet sılık cıktı ama 15 dakka sonra ya genelde tesler 10 dakka sonrası gecersız dıyor ya anlamadım ben bu işten bısey ablam gıt kantestı yaptır dıyor ama korkuyorum hayal kırklıgı yasarım dıye aman ne bılıyım ya kafam karıstı vallah

Hamura bu arada şunuda sölüm canım benimde bu ay adetim 1 gün gecikti ve aynen senin belirtilerin vardı alt karın bölgemde sürekli batma kasıklarımda gögüg damarları felan hçi olmazdı böle ama adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…