Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar ben çook fenayım ya başım dönüyo midem bulanıyo başım agrıyo bgn ateşlendim bütün damarlarım belli tuvaletten gelemiyom lekelenmem var kasıklarım agrıyo ama test yaptım negatifff regl oldum sandım olmadım off yaa offf leke gelip gelip gidio

selamlar hepinize
ben halen regl olmadim 17 haziranda olmustum en son. kasiklarim cok agriyor oturunca bile batiyor sanki sag kasigim hafif sis gibi farkediliyor.be bel kalinlasmasi oldu ama mide bulanti felan yok. bakalim biraz daha bekleyeyim sonra test yaparim ama testtende korkuyorum.... hayirlisi olsun diyorum bakalim mevlam neyler neylerse güzel egler

kızlar neredesınız ya hadı uzun zaman dan berı sızlerle konusmuyorum canım sıkılmıstı o yuzden netı hıç acmadım ama sızlere dayanamadım hadı yaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın arkadaşlar ya benim cuma günü kasıklarımda çok ağrı vardı ve birde gögsümün hemen altı çok ağrıdı 7günüm kaldı önceden belirti olurmu bakalım inş hamileyimdir:CüvCüv:

hiçbir belirtim yok mide bulantım baş dönmem yok sadece kasıklarım ağrıyo o kadar bunu söyleyebileceğim aklımın ucuna gelmezdi..
BEN HAMİLEYİMMMMMM 2 Haftası dolmayan bi bıcırık var benimle.....

tebrikler canım :teytey: :dance: darısı bizlere

ya cidden allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak galiba bu bebişler. böyle bir şey olabilirmi yumurtlama dönemlerimin hepsinde düzenli çalışma yapamadım hep bi engel çıktı bir iki gün yakalayabildik çoğu zaman. ya misafir geliyo yaz biz bi yere gidiyoruz yada kavga ediyoruz o yüzden hep erteleniyor tamda o zamanlara gelmesi dikkat çekici demekki hayırlısı değil şimdi olması napalım bekliyicez artık:)

özgülcüm aynı belirtiler bende de var bugün daha da şüpheci olcum.1)göğüs ağrısı 2)ayak ağrısı 3)bel ağrısı. kasıklarımda sanki bişeyler dolaşıyo ve sızlıyor.adetime 4 gün var daha ama daha önce böle bişey yaşamamıştım.hade bakalım inş.hamileyizdirrrrrrrrr

slmlar

14 agustosta adet olmam lazimdi hesaplamalar göre ama günüm gecti diye sevinirken bugun regl oldum ve bütün belirtiler vardi.........insanin kendini kaptirmasida zormus...

kıslar sakın üzmeyin canınızı ben ümidimi kesmiştim.:sm_cool: 2 aydıradet görmüyorum.herşey negatifti. Üslub biliyor herşeyi :1hug:ama yumurtlamışım. bebek gelmiş benim haberim yok... belirti desen adetle aynı. olcam sandım olmadım. sadece garip olan feci akıntım var beyaz koyu..... bazende kasık ağrım var adet olcak gibi.. Allahım hepimize nasip etsin inşallah. Mübarek kandilde aldım haberini. Hem hpinize dua ediyorum inşallah kardeşler gelir. hemde bebeğime (inanamıyorum hala BEBEĞİMİZZZZ.. ) dua ediyorum sağlıklı olur inşallah diye...:Saruboceq::Saruboceq:

allah bebeğine ve sana sağlıklı ömurler nasıp etsın kardesım allh hayırlı bı sekılde hedıyen olan senden bı parçayı kucağina almayı nasıp etsın amın insallah bızlerede nasıp eder amın

kızlar sızleri çok ıyı anlıyorum su son iki aydır benden gozum ağrısa acaba hamıleyımde ondanmı ağrıyor dıye kendımı çok kaptırıyordum ama çok şükür şimdide bıraz var ama rabbıme hamd edıyorum verırse çok şükür vermezse o bılır o kudrett sahıbı herseyın yaratıcısı yetrkı bız gonulden ısteyelım arkadaslar bu ay olmadı gelecek aya dıyıp sankı o ay ılk denemeymış gıbı umutlu olalım

ablacım sen kaç yıllık evlısın bebek varmıydı daha once anlatırmısın

CAnim cok tebrikederim seni ve esini Allah tamamina erdirsin ins saglikla bebisini alirsin kucaginahihoyyyt

CAnim sakin moralini bozma gecen ay bende aynen senin gibi oldum.Ama bu ay yeni bir umut basladi..belirtilere cok takilmamak lazim insani cogu zaman yaniltiliyolar...Biliyoruzki hic belirtisi olmayan bir suru arkadas var bence bizde bendede hic belirti olmicak dersek bu belirtilerle kafayi yemekten kurtuluruz gibi geliyor..

slmlar

14 agustosta adet olmam lazimdi hesaplamalar göre ama günüm gecti diye sevinirken bugun regl oldum ve bütün belirtiler vardi.........insanin kendini kaptirmasida zormus...

canım benimde hep yumurtlama dönemlerimde aksilikler çıktı ama bu ay hep düzenli oldu
bu ay umudum boşa gitmez umarım allah nasip eder inşalllah(hepimizede):Saruboceq:

canım benimde hep yumurtlama dönemlerimde aksilikler çıktı ama bu ay hep düzenli oldu
bu ay umudum boşa gitmez umarım allah nasip eder inşalllah(hepimizede):Saruboceq:

benımde yumurtlamam 2 gun önce basladı ve bugun bıttı bızde dun boş gecırmedıkhihoyyyt insallah olur allah sızede banada hayırlı bı evlat nasıp etsın:1hug: amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…