hiçbir belirtim yok mide bulantım baş dönmem yok sadece kasıklarım ağrıyo o kadar bunu söyleyebileceğim aklımın ucuna gelmezdi..
BEN HAMİLEYİMMMMMM 2 Haftası dolmayan bi bıcırık var benimle.....
kıslar sakın üzmeyin canınızı ben ümidimi kesmiştim.:sm_cool: 2 aydıradet görmüyorum.herşey negatifti. Üslub biliyor herşeyi :1hug:ama yumurtlamışım. bebek gelmiş benim haberim yok... belirti desen adetle aynı. olcam sandım olmadım. sadece garip olan feci akıntım var beyaz koyu..... bazende kasık ağrım var adet olcak gibi.. Allahım hepimize nasip etsin inşallah. Mübarek kandilde aldım haberini.Hem hpinize dua ediyorum inşallah kardeşler gelir. hemde bebeğime (inanamıyorum hala BEBEĞİMİZZZZ.. ) dua ediyorum sağlıklı olur inşallah diye... :Saruboceq::Saruboceq:
kıslar sakın üzmeyin canınızı ben ümidimi kesmiştim.:sm_cool: 2 aydıradet görmüyorum.herşey negatifti. Üslub biliyor herşeyi :1hug:ama yumurtlamışım. bebek gelmiş benim haberim yok... belirti desen adetle aynı. olcam sandım olmadım. sadece garip olan feci akıntım var beyaz koyu..... bazende kasık ağrım var adet olcak gibi.. Allahım hepimize nasip etsin inşallah. Mübarek kandilde aldım haberini.Hem hpinize dua ediyorum inşallah kardeşler gelir. hemde bebeğime (inanamıyorum hala BEBEĞİMİZZZZ.. ) dua ediyorum sağlıklı olur inşallah diye... :Saruboceq::Saruboceq:
slmlar
14 agustosta adet olmam lazimdi hesaplamalar göre ama günüm gecti diye sevinirken bugun regl oldum ve bütün belirtiler vardi.........insanin kendini kaptirmasida zormus...
ya cidden allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak galiba bu bebişler. böyle bir şey olabilirmi yumurtlama dönemlerimin hepsinde düzenli çalışma yapamadım hep bi engel çıktı bir iki gün yakalayabildik çoğu zaman. ya misafir geliyo yaz biz bi yere gidiyoruz yada kavga ediyoruz o yüzden hep erteleniyor tamda o zamanlara gelmesi dikkat çekici demekki hayırlısı değil şimdi olması napalım bekliyicez artık:)
canım benimde hep yumurtlama dönemlerimde aksilikler çıktı ama bu ay hep düzenli oldu
bu ay umudum boşa gitmez umarım allah nasip eder inşalllah(hepimizede):Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?