- 9 Ocak 2017
- 182
- 74
- 13
- 33
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
benzer başlıklar zaten vardı hem oralardan okurdun bır suru ınsan yazmstı zaten. neyseKızlar regliye 4 gun kaldı bazı belirtiler yaşıyorum çok stresliyim hamile olanlarin erken belirtilerin de neler yaşadınz
Bende de hafif kabız olacakmışım gibi belirti var goguslerim ağrıyo ucu değil ama bide agdet dönemi yaklaşınca da gögüsum ağrır dünden beri hafif bulantilarim başladı bide sağ kasigimda ağrı gibi bişey var yürüdüğüm zaman sağ bacağımı rahatsız ediyo bide süt beyazı akintim var afedersin ama tuvalete gidince küçük te büyükte olsa yapinca kasiklarim da baskı hissediyorum uf bilmiyorum psikolojikte olabilir diye korkuyorumbenzer başlıklar zaten vardı hem oralardan okurdun bır suru ınsan yazmstı zaten. neyse
ben ovulasyon haftasında cok cok hafıf bulantılarım oldu
öğrenmeden 4-5 gun önce hafıf kabız olacakmısım gıbı oldu ( progesteron yukselınce demekkı )
gögüslerım hiç sertleşmedi 6 haftaı hamıleyım daha yenı sertleşiyor
bonumdan göguslere kadar mınık sıvılcelerle doldu
adetten 4 gun önce ılk defa adet olacakmısım gıbı agrı oldu daha önce olmadı
adete 5 kala gıbı ıdrarım sıklastı zaten lk bradan anladım ve hemen test yaptım çizgiyi gördüm.
Kafan karışmasın canım belki geç döllenme olmuştur bu yüzden de teste cikmaya bilir. 2 gun daha bekle kan testi yaptır ama bu süreçte ilaç felan kullanma ağrı kesici v.sAslında benimde sorma istediklerim bununla ilgiliydi denk geldi kızlar. Reglim 3 gün gecikti. Normalde regl döneminde de göğüs ağrısı çekerim ama bu sefer şişkinlikler fazla. Regl olmam gereken ilk gün idrar testi yaptım merak edip negatif çıktı şimdi de tekrar yapmaya korkuyorum sanırım. daha beklesem mi yoksa ken testi mi yaptırsam bilemedim bide yukarıda arkadaş sivilcelerden bahsetmiş hayatımda ilk defa boynumda ufak ufak sivilceler çıktı of kafam baya karışık sanırım
belirtilerin doğru .. umarım hamilesindir ben 4-5 gün kala adete testte gördüm . yarın ilk idrarla test yap istersenBende de hafif kabız olacakmışım gibi belirti var goguslerim ağrıyo ucu değil ama bide agdet dönemi yaklaşınca da gögüsum ağrır dünden beri hafif bulantilarim başladı bide sağ kasigimda ağrı gibi bişey var yürüdüğüm zaman sağ bacağımı rahatsız ediyo bide süt beyazı akintim var afedersin ama tuvalete gidince küçük te büyükte olsa yapinca kasiklarim da baskı hissediyorum uf bilmiyorum psikolojikte olabilir diye korkuyorum
İnşallah hamileyimdır aslinda yapıp bu stresten kurtulmak istiyorum bide korkuyorum negatif çıkacak diye ama en iyisi yarın yaptırmak olucak herhaldebelirtilerin doğru .. umarım hamilesindir ben 4-5 gün kala adete testte gördüm . yarın ilk idrarla test yap istersen
İnşallah sende canım. Aslında o pembe akıntıya sevinmen gerekir devam etmediğine göre yerleşmesinden kaynaklı olabilir çünkü çoğu hamile kadın dan açık pembe lekeler oluyo ilk haftalarda diye duydumBu gün açık pembe bi akıntı geldi bende regl oluyorum sandım ama tekrarlamadı sonra. Bi kaç gün daha sabretmem gerek sanırım. Umarım seninde hayırlı haberlerini alırız canım benim.
Hepimiz için hayırlısı olsun canım bekleyip görücez sonuçları :)İnşallah sende canım. Aslında o pembe akıntıya sevinmen gerekir devam etmediğine göre yerleşmesinden kaynaklı olabilir çünkü çoğu hamile kadın dan açık pembe lekeler oluyo ilk haftalarda diye duydum
Aynen canım :) bu arada kaç aydır deniyorsun?Hepimiz için hayırlısı olsun canım bekleyip görücez sonuçları :)
korksan da korkmasan da sonuc ne ıse o ... korkacak bır sey yokkı bu ay olmazsa gelecek ay varİnşallah hamileyimdır aslinda yapıp bu stresten kurtulmak istiyorum bide korkuyorum negatif çıkacak diye ama en iyisi yarın yaptırmak olucak herhalde
evet hamile kalınca ateş yukselır ve yuksek devam eder zaman zaman hafıf dusmeler olsada normal seyrıne göre yuksektır. ateş ölçme topiğine bakabilirisnAteş yükselmesi hamilelik belirtisi olabilir mi? adetime 4 gün var, planlanan bir hamilelik yok ama kaza olmasından endişe ediyorum. 4 gündür ateşim 37 derece, ve yüzüm pütür pütür oldu. Gögüslerim ağrıyor (PMS döneminde de ağrıyor normalde) onun dışında akıntı, bulantı hiçbişey yok. Test yapsam da şuan kesin sonuç alamayacağım için bekliyorum. ateş düşürücü almaya da çekiniyorum. Ve geçen hafta antibiyotik kullandığım için de korkuyorum.Tecrübelere ihtiyacım var kesin sonuç söyleyemeyeceğinizi bilsem de kendimi hazırlarım en azından.
Aslında illa çocuğumuz olsun diye bi planımız yoktu, yüksek lisansım seneye biticek o zaman yaparız diye düşündük hep ama olursa da çok sevinicez :) sen ne kadar zamandır deniyorsun?Aynen canım :) bu arada kaç aydır deniyorsun?
Normalde beklentim olmadığı için takip etmiyorum da. arama kısmından ateş ölçme falan diye bakınca ovülasyon testi diye çıkıyor. onlar genelde yumurtlama gününü öğrenmek isteyenler için. Bu durum için uygun başlık bulamadım. gördüklerim de hiç 37 ye kadar çıkmamış, 36.7-36.8 en fazla. Bilgi için teşekkürlerevet hamile kalınca ateş yukselır ve yuksek devam eder zaman zaman hafıf dusmeler olsada normal seyrıne göre yuksektır. ateş ölçme topiğine bakabilirisn
Ayy şuan çok güzel konuşuyorsun valla :) az da olsa şişkinlik hissediyorum yapıcam yarın ya sıkıntı oluyor bana böyle çok teşekkür ederim ayricakorksan da korkmasan da sonuc ne ıse o ... korkacak bır sey yokkı bu ay olmazsa gelecek ay var
bence hamılesın belırtılerın net cunku
asırı çişin olmadıgı halde az bıle olsa sıksııklık hıssedıyorsan bence kesin
İyi o zaman canım ben 6 aydır deniyorum inş bu ay tutturmuş olurum inş sende hamilesindir :)Aslında illa çocuğumuz olsun diye bi planımız yoktu, yüksek lisansım seneye biticek o zaman yaparız diye düşündük hep ama olursa da çok sevinicez :) sen ne kadar zamandır deniyorsun?
İnşallah :) sonucunu mutlaka yazİyi o zaman canım ben 6 aydır deniyorum inş bu ay tutturmuş olurum inş sende hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?