Erken hamilelik belirtilerin de neler yaşadınız?

Ayy şuan çok güzel konuşuyorsun valla :) az da olsa şişkinlik hissediyorum yapıcam yarın ya sıkıntı oluyor bana böyle çok teşekkür ederim ayrica
canımcım ben adete 4-5 kala öğrendim. yılbaşı gunu öğrendim. testte hıc beklemıyordum oyesıne baktım gözle nerdeyse görunmeyen hayalet cızgıde gördum

buyutec progr. indirmiştim onla baktım önce sonra belirginleşti

adete 4 -5 kala değerın 26.89 idi

belirtilerin psikolojık gıb durmuyor test yap sabah ılk ıdrarla

bu linkten hamile kalmıs kızların ates tabloları var . bakabiirisn

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/

bu da benım hamilelik ateş tablom
https://www.fertilityfriend.com/home/iiz

inceleyebiirisn

Benimde 4 gun var işte canım sadece göğsümün ağrısı korkuttu regl de olduğu için. Sen hamilesin duan kabul olur dua et bana da. İnşallah yarın bende 2nci çizgiyi görürüm sen erken gebelik testiyle mi yaptın yoksa normal gebelik testiyle mi

Reactions: iiz
yok canım ucuz testlerle yaptım. internetten toplu aldıgım ucuz testlerden. 4 kere yaptım ben test 1 tanesınıde eczaneden aldım gece ama o da en ucuz testtı hepsınde de cıktı

ben test yaptıgım gün adet geliyor sandım uykumda bırden agır bır agrı bastırdı sonra baktım çişim cok olmasada baskı cok sıkısıklık hıssı cok ben bundna şüphelendım. canım gögsu kafaya takma herkeste başka oluyor. benım daha 3 gune kadar resmen yumusaktı bırden dolmaya başladı ve ben 6+4 teyım

yok canım ucuz testlerle yaptım. internetten toplu aldıgım ucuz testlerden. 4 kere yaptım ben test 1 tanesınıde eczaneden aldım gece ama o da en ucuz testtı hepsınde de cıktı
İyi o zaman boşuna pahalıya para vermiyim yardımın için çok sağol

Çok teşekkür ederim. Şuan ihtimal daha da arttı kafamda. adetin 28. günündeyim ama 32-33 günde adet oluyorum. Test için beklemeli miyim yoksa varsa kanda çıkar mı acaba ?
bazılarında dpo9 dan sonra cıkıyor. yanı ovulasyondan sonra saymaya baslıyorsun adete kadar ovunun 7-8-9 da cıkan bıle var

ben adete 4-5 gün kala öğendım mesela ama bazılarında adet gecene kadar görunmez gec döllenmelerde adet gecınce görunur. hıc belı olmaz . cesaret edersen dene şansını

Mesela bende de öyle çok tuvalete çıkmıyorum ama geçen öyle bi sıkıştım ki sanki dünya kadar yapıcam gibi ama azıcık geldi şimdi sen diyince aklıma geldi oda. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.

Allah sağlıkla aldırsın kucağınıza bebeğinizi. Ateşim düşmezse mecburen doktora gidicem gibi, Teşekkürler yardımlar için

Çok teşekkür ederim. Şuan ihtimal daha da arttı kafamda. adetin 28. günündeyim ama 32-33 günde adet oluyorum. Test için beklemeli miyim yoksa varsa kanda çıkar mı acaba ?
adetine 3-4 gun var cıkma ıhtımalı yarı yarıya canım ben olsam yapardım

teşekkür ederim. 1 defaya mahsusu bır sıkısıklık mı genelde mı bır baskı hıssedıyorsun ıdrarında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…