- 28 Ağustos 2022
- 501
- 138
- 53
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testler gittikçe koyulaşiyorsa hamişsindirTestler silik pozitif çıktı kan testine daha baktirmadim ama dün ağrıdan uyuyamadım sürekli kasıklarım ağrıyor gazım var ağzım kuruyor uykudan uyanıp tuvalete gidiyorum. Adet öncesi ağrı yaşıyorum resmen belim resmen kırılıyor günüm de yaklaştı yardım.
Sana tavsiyem testler silik çıktıysa kan testi için regli gecikmesini bekle. Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor.Testler silik pozitif çıktı kan testine daha baktirmadim ama dün ağrıdan uyuyamadım sürekli kasıklarım ağrıyor gazım var ağzım kuruyor uykudan uyanıp tuvalete gidiyorum. Adet öncesi ağrı yaşıyorum resmen belim resmen kırılıyor günüm de yaklaştı yardım.
Evet ya ben erken öğrendim şimdi bekle bekle zaman ilerlemiyor hala öğrendiğim yerde sayıyorumSana tavsiyem testler silik çıktıysa kan testi için regli gecikmesini bekle. Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor.
Sizin ne kadar oldu?Evet ya ben erken öğrendim şimdi bekle bekle zaman ilerlemiyor hala öğrendiğim yerde sayıyorum![]()
Sata göre 5+6 yumurtlama günüme göre 3+6 günlük çook yeni dahaSizin ne kadar oldu?![]()
Gecikmenin 5. Günü idrarda pozitif gördüm sonrasında 4 gün kanda takip ettim. Keşke biraz daha bekleseydim çok acele ettim diyorum. Kalp atışı duyacağım günü bekliyorum sankii bir asır oldu geçmiyor.Sata göre 5+6 yumurtlama günüme göre 3+6 günlük çook yeni daha![]()
Siz yine gecikmeyle ben reglime 6 gün varken pozitif gördüm benimde Asır oldu bekliyoruz işteGecikmenin 5. Günü idrarda pozitif gördüm sonrasında 4 gün kanda takip ettim. Keşke biraz daha bekleseydim çok acele ettim diyorum. Kalp atışı duyacağım günü bekliyorum sankii bir asır oldu geçmiyor.![]()
İnşallah görürsün canımSiz yine gecikmeyle ben reglime 6 gün varken pozitif gördüm benimde Asır oldu bekliyoruz işteyarın kese görmeye gidicem ama göreceği mi sanmıyorum doktorlar sata göre baktıkları için. ben reglim biter bitmez ilişki yaşamadım sadece yumurtlama zamanı ilişkim oldu o yüzen 3+6 ya göre hareket ediyorum
Ya benim son adetim geçen ayın 1 iydi 2 hafta geçti denemenin üstünden bu hesaplamadan anlamıyorum hiç biliyorsaniz yardımcı olabilir misiniz ne zaman gideyimSiz yine gecikmeyle ben reglime 6 gün varken pozitif gördüm benimde Asır oldu bekliyoruz işteyarın kese görmeye gidicem ama göreceği mi sanmıyorum doktorlar sata göre baktıkları için. ben reglim biter bitmez ilişki yaşamadım sadece yumurtlama zamanı ilişkim oldu o yüzen 3+6 ya göre hareket ediyorum
Merhaba aynı durum bende de var yumurtlamam salıydı ve cumadan beri 3 gündür beyaz kıvamlı akıntım oluyor genelde yürüdükten sonra .. henüz adet ağrılarım başlamadı benim de 1 hafta önceden başlar sizin gibi,, Şimdi bana umut oldunuz hayırlısı olsun inşallahMerhabalar, ben adetime dört gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Beni gebelik testi yapmamı gerektiren belirti ise akıntıydı. Normalde yumurtlama döneminde ve adet öncesinde gelen şeffaf uzayan akıntı, o ay yumurtlamadan 4 gün sonra süt beyazı koyu kıvamlı akıntım adetime kadar devam etti. Ben ilk önce enfeksiyon düşündüm ama beyaz akıntı belirtilerine baktığımda gebelikte de olabildiğini görünce test yaptım çok silik çıkmıştı sonra kan verdim. Göğüslerim ve kasık ağlarım adetten bir hafta önce hep başlardı o yüzden onları belirti olarak görmedim tek farklı olan akıntımdı
Son adet tarihinizden hesap ediceksiniz doktorlar onu baz alıyor zaten doğrusu ilerleyen zamanda çıkıyor zaten söylüyorlar bu kadar haftalık diyeYa benim son adetim geçen ayın 1 iydi 2 hafta geçti denemenin üstünden bu hesaplamadan anlamıyorum hiç biliyorsaniz yardımcı olabilir misiniz ne zaman gideyim
O halde şu an döllenme sürecinde. İnşallah tutunurMerhaba aynı durum bende de var yumurtlamam salıydı ve cumadan beri 3 gündür beyaz kıvamlı akıntım oluyor genelde yürüdükten sonra .. henüz adet ağrılarım başlamadı benim de 1 hafta önceden başlar sizin gibi,, Şimdi bana umut oldunuz hayırlısı olsun inşallah![]()
Teşekkürler cevabınız için öncelikle , bir sorum olacak size göğsümdeki yeşil damarların belirginleştiğini farkettim bugün , daha önce hiç farketmemiştm sizde de olmuşmuydu ve adetime 1 hafta olmasına rağmen son 2 gündür yoğun kasık ağrısı yaşıyorum, sizce belirti mi... inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım size deO halde şu an döllenme sürecinde. İnşallah tutunurAkıntı takibine devam edin, adetin yaklaşana kadar devam ederse adetten 2 gün önce erken gebelik testi yapın. Ben dört gün önce yaptığımda çok belirsiz silik çizgi vardı iki gün kala daha belirgindi.
Öncelikle çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahTeşekkürler cevabınız için öncelikle , bir sorum olacak size göğsümdeki yeşil damarların belirginleştiğini farkettim bugün , daha önce hiç farketmemiştm sizde de olmuşmuydu ve adetime 1 hafta olmasına rağmen son 2 gündür yoğun kasık ağrısı yaşıyorum, sizce belirti mi... inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım size de![]()
N’aptınız ? Test yaptınız mı?Teşekkürler cevabınız için öncelikle , bir sorum olacak size göğsümdeki yeşil damarların belirginleştiğini farkettim bugün , daha önce hiç farketmemiştm sizde de olmuşmuydu ve adetime 1 hafta olmasına rağmen son 2 gündür yoğun kasık ağrısı yaşıyorum, sizce belirti mi... inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım size de![]()
evet dün adet oldum, ilk ayımızdı inşallah hayırlısıyla önümüzdeki aylara kısmetse:)ama bu ay çok belirti aradım artık inşallah bu kadar aramam:)N’aptınız ? Test yaptınız mı?