Erken hamilelik belirtisi

Evet canım normalde azıcık ağrır. Ama bu sefer yandaki koyuluk pembe iken tamamen kahverengi oldu mesela sertleşti damarlar belirdi ve gerçekten çok açıyorlar dokunamiyorum sütyen bile bir numara büyük artik🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Peki ovulasyon testi ile ilgili bir şey sormak istiyorum bilginiz var ise

Normalde ovulasyon kullanmadım ama bilgim var canım eğer bildiğim yerden gelirse soru elbette cevaplarım 🤗
O zaman yolluyorum:) iki çizgiyi gördugumuzde mi ilişki olması gerekir yoksa siliklestiginde mi bu ay geçtiğimiz cuma günü gördüm piki ama ertesi gün ilişki oldu şuan göğüs hassasiyetim var

O zaman yolluyorum:) iki çizgiyi gördugumuzde mi ilişki olması gerekir yoksa siliklestiginde mi bu ay geçtiğimiz cuma günü gördüm piki ama ertesi gün ilişki oldu şuan göğüs hassasiyetim var
🤗 Canım iki çizgiyi gördüğünüzde ilişki ve siliklesmeye başladıktan sonra da dahil toplam üç günü değerlendirmek daha doğru diye biliyorum. Zaten sperm 4-5 güne kadar canlı kalabiliyor catladiktan sonra yumurta ile birlesme oluyor. Ve benimde yumurtlamadan bir kaç gün sonra hassasiyetim başlamıştı inşallah sende de vardır bebiş 🤭🤲

🤗 Canım iki çizgiyi gördüğünüzde ilişki ve siliklesmeye başladıktan sonra da dahil toplam üç günü değerlendirmek daha doğru diye biliyorum. Zaten sperm 4-5 güne kadar canlı kalabiliyor catladiktan sonra yumurta ile birlesme oluyor. Ve benimde yumurtlamadan bir kaç gün sonra hassasiyetim başlamıştı inşallah sende de vardır bebiş 🤭🤲
Ya gerçekten mi ay inşallah vardır Allah'ım inşallah.. bir sene önce dış gebelik geçirmiştim 😥 Allah'ım size de çok güzel sağlıklı bir hamilelik dönemi nasip etsin. Dualarınizda olmak isterim 🥰

Kızlar merhaba. 6 aylık evliyim d.k hapı kullanıyordum Aralık 11 de Yasmin bıraktım. 14 ü regl oldum Yumurtlamam 27 siydi yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ucu çevresi koyulaşma ya ve ucu büyümeye başladı daha sonra inanaılmaz bir gaz yaşadım çok afedersiniz ishal oldum karnım çok şiş gezdim ve bel ağrım çok fazlaydı. İshal 3 günde geçti ama çok şiddetli bel ağrım oldu kasıklardan bacaklara vuruyordu çok fazla şişkinlik vardı ayrıca göğüs ucu çevresi gittikçe koyulaştı. Birde gece açlıktan uyanmalarım oldu 2 3 gün. Rüyamda açım açım diye uyandım siz düşünün. 2 gündür ara ara ateşleniyorum bugün iyiyim ara ara ateş basması, hafif bel ağrısı ve göğüs kararmam dışında bir şey yok doktora gittim beta 0.100 çıktı çok umutluyum ama daha yumurtlamadan 7 gün sonra tahlil yaptırmış oldum. Sizce gebelik olabilir mi hala
Çok erken kan testi vermişsin. Biraz bekle tekrar ver. 3-4 gün gecsin

Amin canım inşallah 🤲benim de adetime 3 gün falan kaldı. Yaklaşık Bi haftadır aşırı bel ağrım oldu beraberinde kasık ağrım ama belim kopacak gibi tutulmuş gibi kabızlıkta eşlik etti ve gaz sorunu tabii. Lağman ile lavaboya çıktım Bi gün sonra tekrar kabızlık başladı bel ağrım hafifledi gaz sancım da ama özellikle sağ kasığım da bazen ağrı bazen sızı bazen de böyle pıt pıt atar gibi hissediyorum. Başım çok ağrıyor gözüm kararıyor kafamı yastığa koyduğumda kaldıramıyorum bugün başladı bu. İştahım kapandı çay delisi biri olarak çay bile içemiyorum. Çok afedersiniz geğirme problemim oluştu. Böyle belirtileri olup hamile kalan var mı acaba? Bide Bi. Kaç gündür aşırı sıcak basması var ayaklarım vücudum avuç içimden ateş çıkıyor sanki geçiyor üşüyorum gece bazen bazen sıcaklamatan uyanıyorum sizce hamile miyim yazdın ama kimse cevap vermedi

Kızlar hamileyim test yaptım anında çıktı bu gün adetimden on dördüncü gün on dört gündür gecikti bu gün cesaretim toparladım ve test yaptım anında çıktı size nasıl resim atcagimi bilmiyorum çok şükür RABBİM MMMMMMMM çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah aminnňnnnnnn😍🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲
Hayırlı olsun inşallah. Biraz belirtilerinizden bahseder misiniz

Canım kabizljk ve bel ağrısı kabızlıktan da olmuş olabilir kendimden biliyorum çünkü yıllardır kabızlık problemim var. Ama diğer belirtileri yaşayan duymadım ilk belirti olarak inşallah vardır bebiş 🤲

Back
X