Erken kırışmak istemiyorum !

valla süper öneriler bence de, reklamdaki gibi olmuş yalnız, bi reklam var ya, parkta çocukları oynuyor tam senin hikaye:)
Ben kadınlara örnek olsun diye yaşadığım bir olayı paylaştım. Reklamlarda da kadın benim yazdığım maddeleri mi aktarıyor? Susayim en iyisi

Ben kadınlara örnek olsun diye yaşadığım bir olayı paylaştım. Reklamlarda da kadın benim yazdığım maddeleri mi aktarıyor? Susayim en iyisi

yok canım niye susasın anlamadım, gayet güzel tavsiyeler vermiş kadın, reklam krem reklamıydı ama hangi markaydı unuttum, iki kadın parkta oturuyor çocukları oynuyor, çocuklardan biri o benim annem diyor, diğeri o da benim anneannem, diğer kadın şok geçiriyor falan, yazını okuyunca o reklam aklıma geldi ama markayı hatırlamayadım yoksa reklamıda bulup koycaktım:)

Hindistan cevizi yaği.
Makyajimi da onla temizliyorum, nemlendirici olarakta kullaniyorum.
Muazzam birsey
Yüzüme kesinlikle kimyasal birsey sürmem.
E makyaj yapiyoruz o ayri ama elimden geldigi kadariyla kalitelisini ve az kullanmaya calisiyorum.
Çok sık yapmam zaten
Cildir diri ve nemli tutuyor,düzenli kullanimda cok faydasini gördüm.
Ben çok memnunum tavsiye ederim

Bende yeni aldım nette bakarken makyaj temizlemede de kullanıldığını okudum sonrasında durulamak gerekiyor mu? Kafama tam yatmadı bir türlü deneyemedim makyaj temizleme için. Duş sonrası kullandım şimdiye kadar (1-2 hafta oldu alalı zaten)

Bende yeni aldım nette bakarken makyaj temizlemede de kullanıldığını okudum sonrasında durulamak gerekiyor mu? Kafama tam yatmadı bir türlü deneyemedim makyaj temizleme için. Duş sonrası kullandım şimdiye kadar (1-2 hafta oldu alalı zaten)
Ben yıkamıyorum çünkü aynı sürmüşüm gibi kalıyor yüzümde.makyajdan kalıntıda bırakmıyor temizledikten sonra bir kere daha pamukla siliyorum.Normal gibi kalıyor zaten.
Ben rımel çok sürerim , kat kat.
Şak diye çıkarıyor valla makyaj temizleme ürünleri halt etmiş :KK70:

Cildini gunesten uzak tut. Her sabah sabun kullanma, su ile yika yuzunu yeter. Krem kullanmiyorum, gunesi sevmem, canimi yakiyor gunes isinlari bu yuzden guneslenmem ve yazin hep golge ararim. Firsatim varsa cikmam hatta disari. Zeytinyagi limon tuketmeyi ihmal etme.

Bol su icin. Yemediginiz hic bir seyi yuzunuze surmeyin diye duymustum bir programda. dogru buluyorum. Kremden ziyada yag kullaniyorum. Bakim yaglari. DE vitaminleri. Tabi birde spor yapmak duzenli. Stressiz yasam. Sonuc genc bir gorunum :))

Ben yıkamıyorum çünkü aynı sürmüşüm gibi kalıyor yüzümde.makyajdan kalıntıda bırakmıyor temizledikten sonra bir kere daha pamukla siliyorum.Normal gibi kalıyor zaten.
Ben rımel çok sürerim , kat kat.
Şak diye çıkarıyor valla makyaj temizleme ürünleri halt etmiş :KK70:

Teşekkür ettim, bir de saç için kullandığınızı da söylemişsiniz , yine onu da okudum ama nasıl kullanıldığını çözemedim. Duş sonrası elime biraz sürüp uçlarına yedirmeye çalıştım ama duş öncesi diplere uygulayıp yarım saat 1 saat sonra duşa girerek kullanan da varmış, siz nasıl kullanıyorsunuz?

Back
X