Erken kırışmak istemiyorum !

Yüz yogası nasıl yapılıyor internette video fln bulurum herhalde .

İnternette aratınca ilk sırada çıkan Japon bir kadın var, ablam bulmuş bir aydır yapıyor 46 yaşında kendisi, resmen tipi değişti, bende ondan öğrendim, faydalı bir şey gördüğüm kadarıyla

Istersen chicconun pisik kremini al sende. Onda parabensiz yazıyor.
Ya zaten bu sudocrem çok olmadi burada kullanılmaya başlayalı ama kibrisa gitmiştim ben orda çoğu kişi hep sudocrem kullanıyo pişik kremi olarak çocuk düşse pişik olsa eli kesilse hemen sudocrem o yüzden ordan almıştım çoğu şeye de faydalı gelmişti banada ama arkadaşım çok araştırmış o öyle diyince kafam karıştı o daha iyi olur bi deniyim paraben yoksa teşekkürler valla ben hiç birşey sürmüyorum yuzume ama 30 faktör almayı planlıyorum aslında mutluysan bence geç yaşlanıyorsun ama mutsuzsan 30 yaşında da çok gördüm kırış kırış olanlari bide çok makyaj yapmak daha çok bozuyor bence cildin dengesini bide bol su

Bir de karanlıkta uyumanızı tavsiye ederim, kapkaranlık ama, böylece az da olsa büyüme hormonu salgılayabilir vücudunuz, yaşlanmaya karşı büyüme:)
Ay siz bu baştan beri yazdıklarınızı yapmaya hergun usenmiyomusunuz vallahi iyi istikrar takdir ettim sizi

Ya zaten bu sudocrem çok olmadi burada kullanılmaya başlayalı ama kibrisa gitmiştim ben orda çoğu kişi hep sudocrem kullanıyo pişik kremi olarak çocuk düşse pişik olsa eli kesilse hemen sudocrem o yüzden ordan almıştım çoğu şeye de faydalı gelmişti banada ama arkadaşım çok araştırmış o öyle diyince kafam karıştı o daha iyi olur bi deniyim paraben yoksa teşekkürler valla ben hiç birşey sürmüyorum yuzume ama 30 faktör almayı planlıyorum aslında mutluysan bence geç yaşlanıyorsun ama mutsuzsan 30 yaşında da çok gördüm kırış kırış olanlari bide çok makyaj yapmak daha çok bozuyor bence cildin dengesini bide bol su
Aynen bol su ve mutluluk cok onemli.

Benim elim sobaya değdi yandı resmen S şekli cıkmıştı kocaman. Eşim bunda kesin iz kalır diyordu. Yandığı andan itibaren iyilesene kadar sürekli sudocrem surdum ve hiç izi kalmadı :)

güneşten uzak dur şapka ile mutlaka korun krem sür

antioksidan kullan supplementlerden bol yeşil çay meyve vs

gece sırt üstü uyu ;)

Yüzüstü uyuyunca ne oluyomuski ben hiç sırtüstü yatamam yaaa:-(

kırışıyorsun :) yan bile yatmamak lazım ben sırt üstü yatardım şimdi yan yatıyorum bi süredir etki etti o bile fark görüyorum resmen sinir ediyor.

en önemli faktör yatış şekli yüzüstü yat ve eline bi ayna al bak bakalım suratın kaça katlanıyor yatınca yanak burun birbirine giriyor resmen.

Aynen bol su ve mutluluk cok onemli.

Benim elim sobaya değdi yandı resmen S şekli cıkmıştı kocaman. Eşim bunda kesin iz kalır diyordu. Yandığı andan itibaren iyilesene kadar sürekli sudocrem surdum ve hiç izi kalmadı :)
Sivilce çıkarken daha surdugun an geciriyo bende alerji var bide domatese falan hemen sivilce gibi biseyler çıkıyor vucudumda hemde kasiniyor anca sudocrem geçiriyor onuda kaşıntıya anında cozum

kırışıyorsun :) yan bile yatmamak lazım ben yan yatıyorum bi süredir etki etti.

en önemli faktör yatış şekli yüzüstü yat ve eline bi ayna al bak bakalım suratın kaça katlanıyor yatınca yanak burun birbirine giriyor resmen.
Ayy katlaniyo valla ama benimde en büyük zevkim bir uyku bir yemek sanırım ben ikisindende sınıfta kaldım hayatta yatamam sırt üstü şimdi ben kesin erken yaşlanırım ama napiyim ayol yatamiyorum

Geçenlerde bir bayanla kuaförde karşılaştık. Cok hoş bir bayan yanında küçük bir çocuk vardı. Benim de yanımda kızım vardı ikisi birlikte oynadılar. Biz de konuşmaya başladık. Klasik çocuk muhabbeti derken kadının çocuğun anneannesi olduğunu öğrendim ınanamadim. Kadın En fazla 35 gibiydi. 52 yaşındaymis. Nasıl böyle gorunuyorsunuz diye kuafördeki tüm kadinlar pür dikkat onu dinledik.
Kadın yıllardır spor yapiyormus bu sayede vucuttaki tüm negatif enerjinin gittiğini ve cok fit olunca iyi hissettiğini bunun da cildine yandidigini söyledi.
Yıllardır yesilcay içiyormus ve her sabah kahvaltı öncesi sade Türk Kahvesi içiyormus.
Günde 3 litre kadar su içiyormus.
Şeker neredeyse hiç tuketmiyormus ve asitli içecek icmezmis.
Corekotu yagi ve kayısı çekirdeği yağı sürüyormus.
O yaşlarda öyle bir görüntü hepimize nasip olsun.

Cilt en çok suyu sever . .
Kimyasallar zarar veriyor. .
Biraz stres ve genetik önemli . .

Nem nem nem canım,bol su iç adam akıllı gece ve gündüz kremlerin olsun, gündüz kremin makyaj bazı olarak da kullanılabilen spf li bir krem olsun, makyajla yatma, evde otururken yüzüne masaj yap arada, yukarı yukarı yer çekimine karşı bir masaj olsun
Adam akilli krem demisken hangi markalari onerirsiniz ben de gunduz ve gece kremi almak istiyorum yasim 22.

Ben de kuru ciltliyim, bir de gün içinde abdest falan derken nerden baksan 4-5 kez yıkıyorumdur yüzümü, aslında kuru ciltlerin bu kadar sık yıkamaması lazım. Yıllar içinde deneye deneye bana yarayan ürünleri buldum ve cildim hassasiyete ve kızarıklığa çok müsait olmasına rağmen sağlıklıdır.

Temizleme nemlendirme güneşten koruma, bu üçü olmazsa olmaz.

Nemlendiricim ceradolin hydro ve excipial hydro,
Güneş kremi daylong idi solanteye geçeceğim fiyatı daha uygun ama kalitesi aynı,
Temizleyici bioderma sensibio gel moussant, temizleyicinin cilt tipine uygun olması çok önemli yoksa aşındırarak yapısını bozar bu da daha kötü cilt demek,
Gece kremi missha super aqua snail cream

Bunların dışında fondoten gibi tüm cilde yayılan ve uzun süre ciltte kalan ürünleri high end markalardan alırım ama ruja maskaraya büyük paralar vermem, susayan birisi olmamama rağmen yanımda şişe bulundurarak bol su içerim, en önemlisi de mutlu yaşamak be yaw ne kullanırsan kullan bir gün illa ki kırışacaksın, surat asmaktan kaşlarının arası kırışacağına gözlerinin kenarı gülmekten kırışsın
snail cream=salyangoz kremı...purussuzlestırıcı evt...

Cilt en çok suyu sever . .
Kimyasallar zarar veriyor. .
Biraz stres ve genetik önemli . .
Duzenlı yasam; beslenme + uyku olmazsa olmazlardan yın
Kimyasal şeyler, tonikler kremler vs asla sürmem.
Su içerim. İyi beslenirim , C vitaminli şeyler yerim. Spor yaparım.

Bu kadar :)
Tabıı uzenlı yasam; beslenme + uyku olmazsa olmazlardan yıne..

Geçenlerde bir bayanla kuaförde karşılaştık. Cok hoş bir bayan yanında küçük bir çocuk vardı. Benim de yanımda kızım vardı ikisi birlikte oynadılar. Biz de konuşmaya başladık. Klasik çocuk muhabbeti derken kadının çocuğun anneannesi olduğunu öğrendim ınanamadim. Kadın En fazla 35 gibiydi. 52 yaşındaymis. Nasıl böyle gorunuyorsunuz diye kuafördeki tüm kadinlar pür dikkat onu dinledik.
Kadın yıllardır spor yapiyormus bu sayede vucuttaki tüm negatif enerjinin gittiğini ve cok fit olunca iyi hissettiğini bunun da cildine yandidigini söyledi.
Yıllardır yesilcay içiyormus ve her sabah kahvaltı öncesi sade Türk Kahvesi içiyormus.
Günde 3 litre kadar su içiyormus.
Şeker neredeyse hiç tuketmiyormus ve asitli içecek icmezmis.
Corekotu yagi ve kayısı çekirdeği yağı sürüyormus.
O yaşlarda öyle bir görüntü hepimize nasip olsun.

valla süper öneriler bence de, reklamdaki gibi olmuş yalnız, bi reklam var ya, parkta çocukları oynuyor tam senin hikaye:)

kırışıyorsun :) yan bile yatmamak lazım ben sırt üstü yatardım şimdi yan yatıyorum bi süredir etki etti o bile fark görüyorum resmen sinir ediyor.

Evt ama mlsf gece boyu sureklı sırt ustu yatabilmek de zor ..arada yan donuluyo..

Back
X