- Konu Sahibi umutluanneadayii
Açıkçası ben yaratılışın böyle, vücudun böyle üretiyor vs. Cevaplarına inanmıyorum pek. Tamam genetik bir miras var ama tek yumurta ikizleri de bile yaşam kosullari değişik olduğunda bambaşka bir kimyaya sahip oluyorlar. Bu birazda doktorların sığındığı bir argüman. En popüler yanıtları da yumurtan kalitesiz. Nasip / kader olayı vardır. Buna inancım sonsuz. Belki bizlerin ya zamanı vardır ya nasibi de yoktur. Ama beslenme ve yaşam kalitesi ile amh da yumurtada artiyorMerhaba ben de bir yıl böyle geçirdim. Ve hala daha iyi değilim. Hayat enerjim söndü. Aslında o kadar çocuk isteyen biri de değildim. Ona rağmen üçüncü denemeye başladım bir tane bile embriyom yok hala. Maddi stres manevi stres kendime küstüm bir yıldır. Maddi çok aşırı olmasa da işin sonunda ellerim boş olunca verdiğim para koyuyor açıkçası. O parayla eşimle yurt dışını gezebilirdim, kendime evime neler alırdım. Eşimle bile yakınlaşamıyorum moralsizlikten kendimi verimli bir kadın gibi goremiyorum. Belki de terapi almam lazım. O da dünya para. Etrafimda benden çok çok fazla sigara içen alkol içen beslenmesi berbat olan bir çok kişinin iki üç ayda hamilelik haberlerini alıyorum. Benim doktorum da beslenme takviye vs konusuna inanmıyor. Tabiki güzel beslen iyi olur senin için diyor ama senin kabahatin olan bir şey yok dedi. Senin yaratılışın böyle dedi yani. Yaza kadar süre verdim kendime.