Erken menepoz olup hamile kalan var mı

Son 3 seneye kadar duzenliydi adetlerim. Ama bozulmaya başladı önce sene de 3 4 kere gecikme yaşadım hormon testlerim temizdi. Son 1 senede hiç ilaçsız adet olamadım ilaçla bile 40 45 günde. Annem erken sayilir 35 yaşındayken girmiş menopoza. Belirtim de bilemiyorum yani hiç aklıma gelmemişti sadece çok aşırı sicakliyor ve terliyordum tek belirti bu diyebilirim
Merhaba kardelen hanım yazdıklarınız beni ağlattı benim amh 0.01 hiç yumurta yok imkansız dediler ilaçla adet oluyorum donasyondsn ancak gebe kalabilirsin dedi doktor dünyam başıma yıkıldı nasıl oldu da hamile kaldınız peki biraz bahsederseniz çok mutlu olurum

Merhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldım
Geçtiğimiz ekim ayında tekrardan bana erken menopoz dedi ve tüp bebek yaptıracaksın dedi imkansız olmaz dedi o kadar modem düştüki tamamen ümidi kesim fsh 19 lardaydı
Daha sonra eşim doğal tedavileri araştırdı 3 ay hayıt tohumu içtim daha sonra 2 ay hacamat yaptırdım sonrasında kendiliğinden hamile kaldım . Tek bi doktorla yetinmeyin doktorlar cok acımasızca konuşuyor onların dediği gibi olsa ben hiç hamile kalamazdım ve 8 yıl içinde mutlaka menopoza girmiş olurdum . Bu zamana kadar hiç adet olmamazlık yaşamadım geçikme vs hiç biri olmadı
Merhaba, 20 yaşında iken amh değeriniz kaçtı? Ve fsh kaçtı

Bana da erken menopoz dediler moralim aşırı bozuk. Evlilik planım da hayatım da kimse yok. :(
Hayır tohumu kapsül mü kullandınız yoksa aktardan mı alıp içtiniz?

Back
X