Menopoz Erken menopoz teşhisi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
2 Ay nar suyu ve 3 ay gunluk 6 7 aydın incir O yemiştim bol yürüyüş bol su zamanında yatıp zamanında uyanmak isirgan cayi ve arada testere dişli aslan pençesi
Hepsini yapmaya çalışırım inşallah anlam veremediğim şu bir yılda 3 kere hamile kaldım iki aydık yumurtlamıyorum adet olmuyorum bir anda niye böyle oldu bilmiyorum ki

Kızlar merhaba histeroskopi sonrası adetlerim iyice düzensizleşti moralim aşırı bozuk gerçekten 2 kez histeroskopi oldum ilkinde hiçbir problem yaşamadım normal oldu adetim ikinci düzenleşti

Kızlar merhaba histeroskopi sonrası adetlerim iyice düzensizleşti moralim aşırı bozuk gerçekten 2 kez histeroskopi oldum ilkinde hiçbir problem yaşamadım normal oldu adetim ikinci düzenleşti
Merhaba çok zaman geçmiş ama şuanda bende aynım durumdayım. Adetleriniz düzene girdi mi? Histeroskopiden sonra tüm adet düzenim bozuldu. Hep böyle devam edecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…