acemiera canım kailteli yumurta için neler yapıyorsun canım merak ettim
slm ben 35 yaşındayım benim fsh degerim yüksekti onun için ikinci bir çocuk için birtürlü hamile kalamıyorum testere dişli aslanpençesi kürü içtim kulanımı çok basit sabah akşam yemekten 2 saat sonra içtim her seferinde taze olarak kullandım kaynar suya bir tutam aslan pençesi atıyorsunuz beş dakika kaynatıp ateşten alıyosunuz sonra süzüp içiyorsunuz ben sadece 15 gün içtim ve o ay içinde adetim gelince yeni test yaptırdım ve hayretle fsh degerim düşmüş oldunu gördüm umarım bu ay hamile kalırım bu yazımla bir arkadaşımızdan gelen bir soruyada cevap vermiş oldum kendisine özel mesaj yolamaya çok denedim fakat gönderemedim o yüzden kendisinden özür diliyorum.SAYGILARIMLAcanım aslında çok birşey yapmıyorum hepimizin bildiği şeyler. selenyum kullanıyorum bal tarçın çörekotu ve karanfil yiyorum ben incir kürü yapmıyorum ama düzenli incir yemeye çalışıyorum hatta aklıma geldikçe ağzıma atıyorum hayıt içiyorum fsh için sabahları çay yerine papatya içiyorum tadı çok hoşuma gitmiyor ıhlamurla karıştırıyorum :hulya: dhea bana çok iyi gelmişti selenyumla kullanmıştım sadece ikisine bile vucudum cevap vermişti ama olmadı bakalım bunlarla ne olacak canım inşaallah kimsenin kucağı boş kalmaz
slm ben 35 yaşındayım benim fsh degerim yüksekti onun için ikinci bir çocuk için birtürlü hamile kalamıyorum testere dişli aslanpençesi kürü içtim kulanımı çok basit sabah akşam yemekten 2 saat sonra içtim her seferinde taze olarak kullandım kaynar suya bir tutam aslan pençesi atıyorsunuz beş dakika kaynatıp ateşten alıyosunuz sonra süzüp içiyorsunuz ben sadece 15 gün içtim ve o ay içinde adetim gelince yeni test yaptırdım ve hayretle fsh degerim düşmüş oldunu gördüm umarım bu ay hamile kalırım bu yazımla bir arkadaşımızdan gelen bir soruyada cevap vermiş oldum kendisine özel mesaj yolamaya çok denedim fakat gönderemedim o yüzden kendisinden özür diliyorum.SAYGILARIMLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?