Bende yeni evlendim...
Evlenince olan tek fark,biraz mecazi olacak ama; vajinal yoldan muayene olmak oluyor...
Ve hiç yumurta olmadığını öğrenmek,inan daha da kahrediyor...
Öbür türlü bir şansımın olduğunu düşünürdüm hep,belki vardır belki vardır diye...
Gerçekten çok acı birşey.
İleride hiç çocuk sahibi olamayacağını bilmekte insanın canını yakıyor, daha bu yaşta kemik erimesi falan gibi rahatsızlıklara sahip olmakta üzüyor...
Çocuk olayını geçtim...Bari sağlıklı olsak. Yaşımızın gerektiği gibi olsa tüm metabolizmamız..
olumunekankayizsmile
cyclo kullanıyorsun demı? bazen yumurtlama olabılıyormus yınede canım ya yumurtalıklarımız ınsallah yumurtlamya başlar tekrardan en azından ewlısın bak elınden bırsey gelıyor denıyorsunuz olmuyor ama bırgun yuce rabbım bızede ewlat sahıbı olmayı nasp eder inşallah....mafoldumben
özbil merhaba, cevabın için teşekkür ama, cyclo'nun yanında ne kullandığını anlayamadım.
arkadaşlar ben de hayıt kullanıyorum ama bu östrojeni düşürme olayını bir türlü anlayamıyorum, zaten bizde östrojen eksik değil mi? hayıt neden faydalı, o yüzden bir türlü anlayamıyorum. her kullananın fsh'ı düşüyoru diye bende kullanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?