Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 10 aydır hamile kalamıyorum adetlerim 2 gün önce akıntıda leke ve sonra adet olarak başlıyor ve kahve akıntıyla 14 gün sürüyor.dr bir şey yok diyor ama erken menopoz olabilirsin dedi biri aklıma takıldı
bende tahlil yaptırdım fsh 6.9 du doktorlar normal dedi ben daha önce evlendim ve boşandım bu ikinci evliliğim ilk evlilik sonrası çok ağlamıştım adet düzenim o evlilik bittikten 11 ay sonra değişti günü uzadı son 2 aydırda kahve rengi leke yok adet kanı 2 gün akıntıda görüyorum 3.gün ise normal adet başlıyor yine 10 gün sürüyor.sadece geçen ay adetim az oldu.birisi bana bir sıkıntı yaşadıysan erken menopoz olabilir aynısını ben yaşadım deyince aklım karıştı.sizde belirti neydiHormn testi yapildi adetin 2.gunu fsh 9.43 dedi erken menepoz bir an once tup bebek merkeziyle gorus dedi. 10 a cikarsa tup sansinda kalmaz dedi doktor.bana gecen ay dogum kontrol hapi verdi antibiyotik flnda verdi adetim kahverengi cok az gldi.ondan once boyle bir sorunum yktu.bizde 1bucuk yildir cocuk istiyoruz olmuyo.doktora gorede dogal yoldan imkansiz.
zaten çaresiz oluyoruz bir de herkes bir hastalık buluyor artık bunalıyorumMilletin ağzı çekilsin de boş boş konuşamasın diyeceğim olmayacak:-D dr bişey yok der herkes prof ya vıdı vıdı... Soğan kürü yap öneriyorlar ya hep.. için temizlensin iltihap vs varsa sonra düzelmezse başka doktora gidersin tatlım
üzülmemek elde değil tabiki ama bu üzüntü yine bizi olumsuz etkiliyor hiçbir sorun yokken cocugumuz olmuyor.. Tevekkul et Allaha sığın dualar da var bununla ilgili biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz zaten Rabbim dert verip derman aratmasinzaten çaresiz oluyoruz bir de herkes bir hastalık buluyor artık bunalıyorum
Senin normal doktorlar hamile klmk icin fsh 4 ile 6 arasi diyor.sen yinede digerlerinede bktir.mutlaka adetin 2 yada 3. Gunubende tahlil yaptırdım fsh 6.9 du doktorlar normal dedi ben daha önce evlendim ve boşandım bu ikinci evliliğim ilk evlilik sonrası çok ağlamıştım adet düzenim o evlilik bittikten 11 ay sonra değişti günü uzadı son 2 aydırda kahve rengi leke yok adet kanı 2 gün akıntıda görüyorum 3.gün ise normal adet başlıyor yine 10 gün sürüyor.sadece geçen ay adetim az oldu.birisi bana bir sıkıntı yaşadıysan erken menopoz olabilir aynısını ben yaşadım deyince aklım karıştı.sizde belirti neydi
diğerlerine de baktırdım onlarda normaldi bende yeniden baktıracağım bu ay bi adetim başlasa 2 gündür akıntıda görüyorum kırmızılık yarın başlar inşallahSenin normal doktorlar hamile klmk icin fsh 4 ile 6 arasi diyor.sen yinede digerlerinede bktir.mutlaka adetin 2 yada 3. Gunu
bir de ben 10 nun altında olması gerektiğini biliyorum 4-6 arası değil de 0- 10 arasıSenin normal doktorlar hamile klmk icin fsh 4 ile 6 arasi diyor.sen yinede digerlerinede bktir.mutlaka adetin 2 yada 3. Gunu
Yok canim 10 olsa acil git demezdi bana 10 olursa tup bebek sansin bitiyo dedibir de ben 10 nun altında olması gerektiğini biliyorum 4-6 arası değil de 0- 10 arası
sitede fsh yüksek olanlar diye bir konu var oraya da bir bak istersen orada fsh yüksek olup kendiliğinden hamile kalanlar var.umutsuzluğa kapılma imkanın varsa da hemen tedaviye başla benim 15 tatilinde 15 ay olacak bebek deneyeli olmazsa direk antalyadaki memorial tüp merkezine gideceğim.beklemek istemiyorumYok canim 10 olsa acil git demezdi bana 10 olursa tup bebek sansin bitiyo dedi
sitede fsh yüksek olanlar diye bir konu var oraya da bir bak istersen orada fsh yüksek olup kendiliğinden hamile kalanlar var.umutsuzluğa kapılma imkanın varsa da hemen tedaviye başla benim 15 tatilinde 15 ay olacak bebek deneyeli olmazsa direk antalyadaki memorial tüp merkezine gideceğim.beklemek istemiyorum
15 ay erken olmasi icin sorunun ne oldugu onemli.Sorun erken menopozsa 15 ay degil erken gec bile olabilir.Zaten doktorlar bir yildan sonra basvurun diyorlar ama bence o bile yanlis belki kadin erken menopoz surecinde ve doktora gitmedigi icin farkinda degil belki o zaman kaybi onun icin cok degerli.Oncelikle sorunun ne oldugunu ogrenmek lazim.Bnmde 15 ay oldu.umutsuz degilim.doktor pat diye soyledi o kadar cok agladim ki o gun.isyan ettim neden bn diye allah affetsin cok gunaha girdim.sonra bu siteye girdim neler neler var.veren allah umutluyum hakkimda hayirliysa nasip etsin diyorum.tup bebek icin 15 ay cok erken.ailemdede herkez 3.yil hamile kaldi hic sorun yokken.
işte ben de bunu diyorum şimdiye kadar gittiğim her doktor 1 yıl bekle yaa benim adet sürem uzadı ilk 2 gün kahve rengi lekem var diyorum ultrasondan bakıyorlar sonra elle muayene yok bir şey sen git 1 yıl sonra gel diyorlar daha önce 3 defa adet günüm dışında kan ve idrara testi verdim sorun gözükmedi tabii o sıralar bekardım fsh nedir ne değildir bilmiyorum şuanda hiç aklımda yok değerler evlendikten sonra 1 kere adetliyken verdim normaldi.her halde diğer günlerde verdiğim şok yüksek çıksa biri bari uyarırdı diyorum.umarım yanlış teşhişlerden dolayı geç kalmamışımdır15 ay erken olmasi icin sorunun ne oldugu onemli.Sorun erken menopozsa 15 ay degil erken gec bile olabilir.Zaten doktorlar bir yildan sonra basvurun diyorlar ama bence o bile yanlis belki kadin erken menopoz surecinde ve doktora gitmedigi icin farkinda degil belki o zaman kaybi onun icin cok degerli.Oncelikle sorunun ne oldugunu ogrenmek lazim.
merhaba canım o dr bişey bilmiyor bence benimde fsh hormonum yüksek 12 -15 arası değişiyor ama bu test çok güvenilir değil dedi benim doktorum amh diye bir test var o tam belli ediyor 1 altında olmaması gerekiyor. üzülme bi dene özel bi hastahanede yaptırdım 3.2 çıktı benim yani normal bu fsh hormonu strese bağlı değişebiliyormuşHormn testi yapildi adetin 2.gunu fsh 9.43 dedi erken menepoz bir an once tup bebek merkeziyle gorus dedi. 10 a cikarsa tup sansinda kalmaz dedi doktor.bana gecen ay dogum kontrol hapi verdi antibiyotik flnda verdi adetim kahverengi cok az gldi.ondan once boyle bir sorunum yktu.bizde 1bucuk yildir cocuk istiyoruz olmuyo.doktora gorede dogal yoldan imkansiz.
merhaba canım o dr bişey bilmiyor bence benimde fsh hormonum yüksek 12 -15 arası değişiyor ama bu test çok güvenilir değil dedi benim doktorum amh diye bir test var o tam belli ediyor 1 altında olmaması gerekiyor. üzülme bi dene özel bi hastahanede yaptırdım 3.2 çıktı benim yani normal bu fsh hormonu strese bağlı değişebiliyormuş
Doktorun uzmanligini nerden almis acaba cok merak ettim.10 fshla birak tup bebek sansinin bitmesini kendiliginden bile hamile kalabilirsin.Bununla ilgili topiklerden bilgi alabilirsin canim epey kisi var oralarda.
canım ben özel bir hastahanede yaptırdım fsh ve amh testini ama dediğim gibi amh daha güvenilirmiş bence vakit kaybetmeden yaptır herhangi bir gün yapıyorlar adet olmana gerek yokİnsallah canim duzelir netten baya arastirdim ayni senin dedigin gibi .doktor birden oyle dedi psikolojim bozuldu kac gun agladim.dedigin testide yaptririm.adwtin 2. Gunu aile hekimine gitsem orda yaparlarmi bu fsh testini biliyormusun