- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi farrahdiba
-
Fsh im cok yuksekti.72 simdi 16 ya dustu.bitkisel bi ilac kullnyorm bir aydr.hic adet olamzken bu bir ayda iki kez adet oldum bu ilaclarla.korkuyorm ama ya geciciyse diye...tekrar yukselir mi acaba fsh im....
Kizzlarrr erken menopoza girip sonra duzelen var mi ben 24 yasnda menopoza girdm.iki yildr ugrasiyorm ama duzelmek uzereym sanirm.yani biraz degerlerm normale iniyo gibi.benm gibi olan varsa paylasmlarnzi bekliyorm...
Kizzlarrr erken menopoza girip sonra duzelen var mi ben 24 yasnda menopoza girdm.iki yildr ugrasiyorm ama duzelmek uzereym sanirm.yani biraz degerlerm normale iniyo gibi.benm gibi olan varsa paylasmlarnzi bekliyorm...
Fsh in kac cikti bu arada
Ben ilacimi bi lokman hekimden aldm kendi urunleri.methini cok duymstm ta yurtdsndan geliyolar.disariya da yolluyo istersen no sunu yazarm gorus.
Canlar o bitkisel haplar başka sorunlara yol açabiliyor, her önünüze gelen ilacı kullanmayın.
Size zararsız yollar önereceğim, bende işe yaradı. Hayıt çayı içmayi deneyin, bende o kadar faydalı oluyor ki, en geç 5-6 gün içinde söktürüyor.
Bunun dışında Saraçoğlunun soğan kürünü deneyin, 2-3 ay uygulayın aksatmadan, işe yarıyor.
Ayrıca Zita West'in Doğurganlık ve Gebelik diye bir kitabı var, onu baştan sona okuyun ve önerdiği beslenme yollarını deneyin. Ben menopozdan döndüm. Doktor bana ancak yumurta bağışıyla hamile kalırsıni menopoza girmişsin diyordu, 2-3er yumurtluyorum. Hepinize geçmiş olsun.
İki kürü aynı anda uygulamayın. Tavsiyem önce soğan kürü ve Zita West'in beslenme önerileri, sonra da hayıt çayı. Bu arada tuzsuz kabak çekirdeği iyi geliyor.
FSH adet döngüsünün her günü ayrı çıkar, şimdi tam hatırlamıyorum, defalarca ölçtürdüm, değerlerin çok dışında çıkıyordu,. FSH'den daha önemlisi var, AMH testi, ben 0,01 çıkıyordu. Sen doktorların söylediğine takma sakın kafanı, onlar gördükleri test sonuçlarına göre konuşuyor, sonra bir anda iyileşiyorsın "aa" diyorlar. Beslenmene dikkat et, o kitabı mutlaka al, soğan kürünü yap, hayıt çayını iç bak görürsün her şey düzelecek.
Ayrıca çocuğum olmaz diye korkma. Bu devirde her şeyin çaresi mümkün. Hiç kimsenin üzülmesini istemem. Çocuk sahibi olmak için eşinin ve senin nereye kadar gideceğinize bağlı her şey. Hiçbir şey çare olmuyorsa yumurta bağışı var, kimse bilmek zorunda değil, taşıyamazsan taşıyıcı annelik var, hiçbir şeyden korkma rahat ol. Doğal gıdalar al. Omega ve folik asidi ihmal etme, çok işe yarıyor. Ayrıca fitoöstrojen içeren gıdalar al, özellikle tuzsuz kabak çekirdeği. Yalnız bunları kullanırken süt ürünlerini en aza indir, çünkü emilimini engelliyor. Ben süt ürünlerini kestim bir süre. Yemin ederim işe yaradı. Yaşım 42, 2şer 3er yumurtluyorum. Hiç üzülme, ban adoktorlar neler dedi. Beygir dozuyla iğneler yaptılar. Bak şimdi her şey düzeldi. Sakın üzülme. Moral çok önemli.O kitabı mutlaka oku. prebiyotik yoğurt da ye. bağırsak florasını düzeltiyor. Çok önemli. Vücudun kendi kendini tedavi etmesine yardım edersen mucizeler gerçek olur. Unutma ve inan. İnşallah en kısa zamanda mutlu olursun canım.
ben de bugün öğrendim menopoza girdiğimi 26 yaşındayım. Hormon degerlerim çok düşük cikmis ama vajinal muayenede sağlıklısın dedi. Rahim duvarı kalınlasırmis sizde de oldu mu? Bir de ateş basmalari carpinti lar oluyor ben de sizlerde aynı sorun mevcut mu?Kizzlarrr erken menopoza girip sonra duzelen var mi ben 24 yasnda menopoza girdm.iki yildr ugrasiyorm ama duzelmek uzereym sanirm.yani biraz degerlerm normale iniyo gibi.benm gibi olan varsa paylasmlarnzi bekliyorm...
ben de bugün öğrendim menopoza girdiğimi 26 yaşındayım. Hormon degerlerim çok düşük cikmis ama vajinal muayenede sağlıklısın dedi. Rahim duvarı kalınlasırmis sizde de oldu mu? Bir de ateş basmalari carpinti lar oluyor ben de sizlerde aynı sorun mevcut mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?