erken menopoza girenler!!!

farrahdiba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
2.603
1.856
178
Kizzlarrr erken menopoza girip sonra duzelen var mi ben 24 yasnda menopoza girdm.iki yildr ugrasiyorm ama duzelmek uzereym sanirm.yani biraz degerlerm normale iniyo gibi.benm gibi olan varsa paylasmlarnzi bekliyorm...

hangi testleri yaptın tatlım??düzelmek için neler kullandın itkisel mi yoksa ilaçlarla mı??İnşallah düzene girersin bi anönce..

Fsh im cok yuksekti.72 simdi 16 ya dustu.bitkisel bi ilac kullnyorm bir aydr.hic adet olamzken bu bir ayda iki kez adet oldum bu ilaclarla.korkuyorm ama ya geciciyse diye...tekrar yukselir mi acaba fsh im....

Fsh im cok yuksekti.72 simdi 16 ya dustu.bitkisel bi ilac kullnyorm bir aydr.hic adet olamzken bu bir ayda iki kez adet oldum bu ilaclarla.korkuyorm ama ya geciciyse diye...tekrar yukselir mi acaba fsh im....

bitkisel ilaç derken civanperçemi falan mı..bu konuda saraçoğlunu aramanı tavsiy ederim bana da erken menapoz riski var demişlerdi haşimato tirodi var bende..

uc kutu bitksel kapsl ilacm var aslan penceli, enginar&isirganotu, adacayi&aslan penceli.bende hasimato var bu bitkilern bi zarari var mdr hasimatoya

Aslnda tam yendim sayilmaz.hala ugrasiyorm degerlerm inip cikiyor.bitkisel ilac kullniyorm bu ara.adet olamzdm simdi gunum gelmeden oluyorm.1.5 ay oldu kullanali tam duzelmem icn bi ay daha kullncam.

Ben ilacimi bi lokman hekimden aldm kendi urunleri.methini cok duymstm ta yurtdsndan geliyolar.disariya da yolluyo istersen no sunu yazarm gorus.

Kizzlarrr erken menopoza girip sonra duzelen var mi ben 24 yasnda menopoza girdm.iki yildr ugrasiyorm ama duzelmek uzereym sanirm.yani biraz degerlerm normale iniyo gibi.benm gibi olan varsa paylasmlarnzi bekliyorm...

Canlar o bitkisel haplar başka sorunlara yol açabiliyor, her önünüze gelen ilacı kullanmayın.
Size zararsız yollar önereceğim, bende işe yaradı. Hayıt çayı içmayi deneyin, bende o kadar faydalı oluyor ki, en geç 5-6 gün içinde söktürüyor.
Bunun dışında Saraçoğlunun soğan kürünü deneyin, 2-3 ay uygulayın aksatmadan, işe yarıyor.
Ayrıca Zita West'in Doğurganlık ve Gebelik diye bir kitabı var, onu baştan sona okuyun ve önerdiği beslenme yollarını deneyin. Ben menopozdan döndüm. Doktor bana ancak yumurta bağışıyla hamile kalırsıni menopoza girmişsin diyordu, 2-3er yumurtluyorum. Hepinize geçmiş olsun.
İki kürü aynı anda uygulamayın. Tavsiyem önce soğan kürü ve Zita West'in beslenme önerileri, sonra da hayıt çayı. Bu arada tuzsuz kabak çekirdeği iyi geliyor.

Cnm ben hayit ictim sogan incir kuru yaptm.faydasini gorenler cokmus ama ben goremedim.herkesin bunyesi farkli demek.kitabi alcam saol bilgi icn....

Fsh in kac cikti bu arada

FSH adet döngüsünün her günü ayrı çıkar, şimdi tam hatırlamıyorum, defalarca ölçtürdüm, değerlerin çok dışında çıkıyordu,. FSH'den daha önemlisi var, AMH testi, ben 0,01 çıkıyordu. Sen doktorların söylediğine takma sakın kafanı, onlar gördükleri test sonuçlarına göre konuşuyor, sonra bir anda iyileşiyorsın "aa" diyorlar. Beslenmene dikkat et, o kitabı mutlaka al, soğan kürünü yap, hayıt çayını iç bak görürsün her şey düzelecek.
Ayrıca çocuğum olmaz diye korkma. Bu devirde her şeyin çaresi mümkün. Hiç kimsenin üzülmesini istemem. Çocuk sahibi olmak için eşinin ve senin nereye kadar gideceğinize bağlı her şey. Hiçbir şey çare olmuyorsa yumurta bağışı var, kimse bilmek zorunda değil, taşıyamazsan taşıyıcı annelik var, hiçbir şeyden korkma rahat ol. Doğal gıdalar al. Omega ve folik asidi ihmal etme, çok işe yarıyor. Ayrıca fitoöstrojen içeren gıdalar al, özellikle tuzsuz kabak çekirdeği. Yalnız bunları kullanırken süt ürünlerini en aza indir, çünkü emilimini engelliyor. Ben süt ürünlerini kestim bir süre. Yemin ederim işe yaradı. Yaşım 42, 2şer 3er yumurtluyorum. Hiç üzülme, ban adoktorlar neler dedi. Beygir dozuyla iğneler yaptılar. Bak şimdi her şey düzeldi. Sakın üzülme. Moral çok önemli.O kitabı mutlaka oku. prebiyotik yoğurt da ye. bağırsak florasını düzeltiyor. Çok önemli. Vücudun kendi kendini tedavi etmesine yardım edersen mucizeler gerçek olur. Unutma ve inan. İnşallah en kısa zamanda mutlu olursun canım.

Tesekkur ederm bilgiler icin.ewet haklsn hersey kafada bitiyor fsh kafayla cok alakali.amh in daha onemli oldgnu biliyorm ama illaki fsh a takiyor dr lar.sana da taktiriyolar.benm amh im 1.2 ckmsti.allha sukur bi kizm var benm 5 yasnda.tek istegm bizden sonra bu hayatta yalnz kalmsn bi kardesi olsn.tekrar bi sil bastan yapacam guc verdin bana saol cnm...

Ewet cok faydasni gordm ilacsz adet oluyorm artk hem de vaktmden once.eskiden adet duzenleyici ilac kullnmama ragmn cogu zaman adet olmuyordm.ustelk o ilaclr bende cok yan etki yapmsti epeyce de kilo aldm.smdi yalnzca bu bitksel ilaclarla bol bol adet oluyorm ustelk hic yan etkisini gormdm.ilacn ismi orgusan bitkisel ilaclari.benm uc kutu ilacm var adacayi aslan pencesi enginer isirgan otu icerkli.numarayi yaziyorm gorus durumunu anlat istersn disariya da yolluyor bildgm kadaryla.0412 3233399 adamn adi sadik izol

mrhba,peki hamile kaldınızmı bu yöntemlesoğna kürünü nasıl uyguladınız,hayıt çayını nasıl kullandınız,yumurta sayınız ne kadar arttırdı,bende hayıt suyu iççiyorum,ne önerirsiniz bana,bu konuada yaşda önemli,FSH,AMN,TTH kaçççç,,,,teşekkürler,,,

merhaba,neden sür ve yoğurtdan uzak durmalıyız,onu anlamadım,bu fitoöstrojen içeren gıdalar nasıl gıdalar,onu bilmiyorum,sağoll

saraçoğlundan bahsedildi hemen tecrübemi anlatayım ben yıllardır saç dökülmesiyle mücadele ediyorum araştırdım saraçoğlunun lavanta tavsiyesini uyguladım ve ogün bugündür o ana lanet ediyorum eski dökülmeler fasa fisoymuş asıl dökülme ogünden sonra başladı dahamı tövbe dedim herşeyi yapmayın derim herkese geçmiş olsun

ben de bugün öğrendim menopoza girdiğimi 26 yaşındayım. Hormon degerlerim çok düşük cikmis ama vajinal muayenede sağlıklısın dedi. Rahim duvarı kalınlasırmis sizde de oldu mu? Bir de ateş basmalari carpinti lar oluyor ben de sizlerde aynı sorun mevcut mu?

Cnm ben de 26 yasndaym bu yasta yasitlarmz daha bekarken menopoz dediler dedi bize :) guluyorm artk ewet insan ilk duydgnda dunyasi yikiliyo ama geciyo uzulme.ben takmiyorm artk hormon tahlilleri cok degsken eger ultrasan muayenesnde iyi demisse korkma duzelir onemli olan o.ewt ben de ilk zamnlar oluyodu ates basmasi filan psikolojk herhalde.hormn tahlillerinin esiri olma ben o hatayi yaptm ilk zamnlar.sen yapma gecicidr.ayrca anlamadm hormon tahlillerm dusuk ckmis demssn menopozda fsh yuksek ckar.sen fsh a baktrmadn mi.bi de amh daha onemli yaptrmadysan ona baktr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…