Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bir bebek icin mi diyor arkadas acaba?Ne için erken mi?
Bu saatte ayakta olmamak lazimdafuq did i just read oldum![]()
Bu saatte ayakta olmamak lazim![]()
Uyu kiz, bak ben de gidiyorum, sonra kalkamicaz sabah. Ya da hic yatmamak lazimaaa konu sahibi banlı ki bir şey demişti şu şey konuda hızlı konuda ama ne demişti hatırlayamadım kahretsin çok uykum var ne dediğimi anlamıyorum![]()
Hain sinek!! Sana da iyi geceler Lilyen :)Arkadaşlar izninizle burdan beni 10 yerimden ısırıp uyutmayan hala da dötümde dolaşan sineğe küfürlerimi sunuyorum . Bence de uyumalıyuz![]()
Arkadaslar uzatmicam martta sezeryanla dogum yaptim. Dr 6 ay bekle dedi ama dayanamiyorum 15 gun oncesinden calisnalara basladim sizce erken mi??? Nolurrr yardimmmm
dr dediğine yakınsın ama; bu ne acele?Arkadaslar uzatmicam martta sezeryanla dogum yaptim. Dr 6 ay bekle dedi ama dayanamiyorum 15 gun oncesinden calisnalara basladim sizce erken mi??? Nolurrr yardimmmm