- Emoji Skoru
- 4.822
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Bence erken.Daha geçen aya kadar ağladığın bir ilişkiden çıkmışsın.
Yeni kişiyi önceden tanıyor olman düşündürücü.Onunla kaldığın yerden başlayarak,zamanı geri sardığını düşünüyor olabilirsin.Bu şekilde,sanki nişanlınla geçen zaman hiç yaşanmamış gibi hissetmek istiyorsundur.Bunlar ihtimal tabii.
Ayrılınca çok ölüp bitenleri de hiç anlamam ama bir ortası olmalı sanki:)
TEŞEKKÜR EDERİM :)temkinli güzel bi başlangıç yapabilirsin tabiki :)) hayırlısı olsun hakkında cnm
:) Ne güzel ifade etmişsin iyi dileklerin için çok teşekkür ederimiçim bi huzurla doldu ne güzel anlatmışsınn
bence erken falan degil aşk hervzaman karşına cıkmaz aman 2 ay sonra gel mi diceksin cocuga.
zaten herşeyinden de haberi var. ne güzel ki uyumuda yakalamışsınız güzel şeyler hissettim ben.
kalbini tamamen açma ama temkinli git herşey mükemmel gidecek asla sorun cıkmıcak gibi düşünme elbet sıkıntılar olcak kötü günler geçirdigin için seni daha fazla etkileyebilir ama sen yinede mutlu olmaya bak.
bende karasız olduğum için doğru mu yanlış mı bilemiyorumArkadaş olarak takılmaya dvm et derim ben..
Şuan karar vermen sağlıklı olurmu bilmiyorum..zamana bırak,su akar yolunu bulur..
bekarsın cnm konusmamak ıcın neden yok bence.. konus daha yakından tanımaya calıs