- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi kirmizigozluklukiz
-
Ben onu kendime 5.20 griş 5.25 gelişme 5.30 sonuç diye uyarlayabilirim .Tavsiyeniz için çok teşekkürler :)lise yıllarında sabah saat 6 da kalkardım.. saati 3 kez kurardım.. 05:50 giriş, 05:55 gelişme ve 06:00 sonuç.. Tavsiye ederim :)
Yıllardır calismiyo olmama ragmen 6.30da kalkiyorum
oglum sabahciydi 2yil esimin ise gitme saati kahvalti vs vs
Vucut alisiyo belli bi sure sonra
1de uyusam yine o saatte uyaniyorum
Cogu zamanda alarmsiz uyaniyorum
3tane alarm kurulu ama esimde.
Basta zorlanir sonra alisirsiniz
Evet aslında konuyu açarken açıkçası pek bir şey beklemeden açtım ilk konum bu kadar faydalı öneri olacağını düşünmüyordum .Bir de -siz de yaşamışsınızdır- ben açıkçası metronun 6 daki seansına hiç binmedim hani şehir efsanesi gibi geliyor bana,o metro o saatte hep boş gidiyorkimse binmiyor gibi .En azından tek erken kalkanın kendim olmadığını görmek bile iyi geldi bu konuda.12 de yatıyorum şimdi büyük adım benim için :)bunun tek çaresi aksam erken yatmak
onun çaresinide sen bul :)
sen çek o saati daha geriyeEvet aslında konuyu açarken açıkçası pek bir şey beklemeden açtım ilk konum bu kadar faydalı öneri olacağını düşünmüyordum .Bir de -siz de yaşamışsınızdır- ben açıkçası metronun 6 daki seansına hiç binmedim hani şehir efsanesi gibi geliyor bana,o metro o saatte hep boş gidiyorkimse binmiyor gibi .En azından tek erken kalkanın kendim olmadığını görmek bile iyi geldi bu konuda.12 de yatıyorum şimdi büyük adım benim için :)
Çok gerildim sanırım yarından itibaren 10 kiloluk bir kutu yoğurt yiyeceğim :) Tavsiyeniz için çok teşekkürler iyi gecelersen çek o saati daha geriye
aksam çay kahve c,ola gibi uyariic içme
ilik sut iç, yogurt fln ye
10 da uyusan saat çalmadan once kalkarsin:)
Tahlil yaptırmadan kullanmayın b12 duzeyiniz yerindeyse doktor yazmaz zaten vitamin hapı diye geçmeyin zira onların da zararı var.Elma ve adaçayının uyarıcı olduğunu bilmiyordum ,teşekkürler yorumunuz için :)
Evet öyle yapacağım ,iyi geceler :)
Hayatım boyunca hep ilk derslere geç kaldım,işe geç kaldım (kendi işimiz). Yok arkadaş olmuyor. Erken kalkmaya alışamıyorum bende.
Benim 5.30 da kalkmam gerekirdi. Alarmı 4'e falan kurardım. O saatte uyanıp saatin daha erken olduğunu görünce "Ooh uyumaya vaktim var daha" der uyurdum, sonra da fazladan uyumuşum gibi sevinerek kalkardım 5.30da
Tahlil yaptırmadan kullanmayın b12 duzeyiniz yerindeyse doktor yazmaz zaten vitamin hapı diye geçmeyin zira onların da zararı var.
Tahlil yaptiracaksaniz tiroidlerinizede baktirin uyku problemi yapar oda tiroid hastasıyım bende .
İkinci ogretimden kalma 4 yillik aliskanligi terk ettim. Yontem gayet basit ilk gun hic uyumadan gideceksin derse aksam gelince de 11den sonra tv tel pc vs. Kapatip yatacaksin yatar yatmaz bayilirsin zaten
Sen hiç kendine dert etme, senden daha kötü durumda olanları düşün mesela beni.
Hayatım boyunca zaten adam akıllı uyuyabilen bir insan olmadım, son üç senedir adam gibi uykuya da hasretim. Burada insanlar odanın karanlık olmasından falan bahsetmiş. Sen ne güzel evindesin. Ben okul döneminde yurtta kalıyorum ve dersler sabah 9'da başlıyor. 7:50-8:00 gibi kalksam hem kahvaltımı yapıp hem de derse gidebiliyorum hatta az uyuduğum için bazen daha bile erken okulda olabiliyorum tabi bende yol faktörü yok, okul yurdun dibinde. Öyle olmasaymış da 9'daki derse yetişmek için yola 7:30-8:00 gibi çıkmam gerekseymiş ne yaparmışım hiç bilemiyorum. Hiçbir zaman uyumak istediğim saatte uyuyamıyorum orada, o ışık ne zaman kapanır, o gürültü ne zaman kesilir, ben ne zaman uykuya dalabilirim tamamen Allah'a emanet yani. Son 1 sene kaldı ha gayret diyorum, bakalım... Uykusuzluğa, az uyumaya o kadar alışmışım ki yaz dönemi eve geldiğimde uyuyamaz oldum bu sene.Senden daha kötü durumda olanları düşün ve dert etme, alarmın çaldığı an uyan sabah.
Gece geç uyuyup sabah erken kalkabilme olayında bana yardımcı olan bir oda arkadaşı faktörüm de var tabi, aynı sınıftayız ve derslere birlikte gidiyoruz, onun alarm çalar çalmaz zınk diye kalkması beni de kalkmaya teşvik ediyor, doğruya doğru.
Senin konunda dert yanmış bulundum kusuruma bakmazsın umarım.
Küçük şeylerden mutlu olunca hayat daha bir güzel oluyor bence, hep buyuk seyleri beklememek lazım :) özellikle benim gibi uykusever biri için o fazladan uyuduğumu sandığım bir-bir buçuk saat öyle iyi geliyor kiSiz küçük şeylerden mutlu olan bir insansınız bence :) Güzel taktik kullanabilirim :)
Kıskanılacak en son şey bile değil aslında. Odalar tek kişilik olsa keyfime diyecek olmazdı tabi ya da en azından iki kişilik. 4 kişi olunca ve problem de yaşanınca çekilmez oluyor. Bu sene biz üç arkadaş bazı konular üzerine anlaştık ışık, ses falan gibi konularda, bakalım, 4. kişi kim şu an bilemiyoruz ama umarım uyumlu birisi olur da sorunsuz bir son sene geçiririz diye düşünüyorum hatta en büyük dileğim de bu. :) En azından oda arkadaşları uyumlu olunca biraz daha çekilir oluyor. Şimdi geriye dönüp bakınca bazı şeylere nasıl katlanmışım diyorum, evet insan katlanıyor ama kendinden de bişeyler gidiyor. Zaten yurt okulun yanında olmasaydı katlanmazdım sanırım aslında en büyük avantajı bu, ulaşım sıkıntımız yok.Yok canım ben zaten konuyu fikir paylaşımı için açtım.Deneyimlerin gücü yadsınamaz bence. Kıskandım yurt durumunu oda arkadaşınla uyumun çok güzel olmuş.Senin de işin zor sen de haklısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?