Herkese merhaba, umarim konum cocuklarla ilgili bölüme taşınmaz çünkü ciddi anlamda dert ediyorum ve bu bölüm daha aktif. Bu yüzden daha cok yanıt alırım diye umuyorum. Cocugum 2 yaşını yeni doldurdu ve krese başlatmak durumunda kaldım çünkü ise dönmek zorundayım. Kayıt oldu, başladı ama kafamda surekli ya şöyle olursa ya böyle olursa henüz cok kucuk yanlis mi yaptık gibi sorular dönüp duruyor. Beni en çok rahatsız eden mesele de henüz bezi atamamış olmamız. Bu konu ve konuşsa da okulu net bir sekilde anlatamıyor olması hep kafamda. Öğretmeni cok sevimli göründü, iletişimlerini de biraz görme şansım oldu ama bez değişimi falan farklı personel tabi onu tanımıyorum. Benim size sormak istedigim çocuğunu bezli ve bu kadar erken yaşlarda krese gönderip memnun olan bu kararından pişmanlık duymayanlar var mi? Sanırım biraz iyi tecrübeler duymaya ihtiyacım var. Ayrica yazıldık ama yine de gidişatı anlamak için ufak tüyolar verme şansınız olursa ona da memnun olurum. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.