Gebeliğe Hazırlık Erken yumurtlama mümkün mü? Bakar msınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yeso_yeso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
27
7
86
Merhaba hanımlar Regl bitiminin daha 3. Günü ama baya koyu geldi bana test. Erken yumurtlama olabilir mi? Biraz daha beklemem mi gerek?

Eklentiler

• ABF79DF2-8294-4A65-93DF-BE05E4E6A0E2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 88
Olabilir, yeterince koyu gözüküyor. Ben de 5. Gün yumurtlayıp hamile kalmıştım.

28-30 gün ortalama döngüm. O yüzden erken gibi geldi. Teşekkür ederim Yarın da yapıp emin olsam geç olur mu acaba?
Tabi devam edin silikleşme/koyulaşma var mı diye.
isterseniz akşamüstü tekrar yapıp emin olun ben yerinizde olsam öyle yapardım

Aslında yumurtlama olmuş kadar koyu değil, 2-3 gün test yapın. Bende böyle çok oluyor yani regl bitiminden 3 gün sonra pik yapıyor

Erken yumurtlama olabilir elbette ama bana yeterli olarak koyu görünmedi test
C çizgisinden daha koyu olmalı ya da aynı koyulukta olmalı diyorlar aslında. Düne göre baya koyulaşınca panik yaptım sanırım. Devam edeceğim testlere. Teşekkür ederim

C çizgisinden daha koyu olmalı ya da aynı koyulukta olmalı diyorlar aslında. Düne göre baya koyulaşınca panik yaptım sanırım. Devam edeceğim testlere. Teşekkür ederim
Yok yok 19 Mayıs'ta ki testi sonradan gördüm koyu görünüyor ..yumurtlama olmuş olabilir

Merhaba hanımlar Regl bitiminin daha 3. Günü ama baya koyu geldi bana test. Erken yumurtlama olabilir mi? Biraz daha beklemem mi gerek?
Bende de regl bitiminin 2.günü yumurtlama gerçekleşti yani dün, bugünde pik yaptı, adet döngüm 27-28 gün sürüyor benimde bu ay erken oldu yumurtlamam bi hevesle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…