ERKEN YUMURTLAMA YASAYANLAR LUTFEN....

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
30
Merhaba arkadaslar... yardiminiza ihtiyacim var bu erken yumurtlayanlar varmi.
Erken dollenmede bu oluyo dimi? Erken dollenme yasayanlar ne zamn test yaptiniz
Cevap verendende vermeyendende Allah raziolsun

Evet erken yumurtlayınca erken döllenme olabilir. Adet gününden önce de testte pozitif çıkabilir bu yüzden. Ben yaşamadım henüz hamilelik

Can'ım normal 28-29 günde adet gören Bi kadının yumurtlama günü tahmini 13-14.gün . Bu Zaman'dan önce gebe kalanlar var yani hemen adetten temizlenir temizlenmez. Buda 6 gün adet gören kadının 7-8. Günlerinde gebe kalması demek bu erken döllenme. Geç döllenmede adet Zaman'ına yakın hamile kalanlar. 13. Gün yumurtladığımı biliyorum adetime 5 gün kala öğrendim idrarda.

Evet erken yumurtlayınca erken döllenme olabilir. Adet gününden önce de testte pozitif çıkabilir bu yüzden. Ben yaşamadım henüz hamilelik
cnm bende de öle oluyor mesela daha önce kürtaj da oldum her zmn adetten temizlendiğim gün hamile kalıyorum bu hamileliğim de öyle oldu testte daha erken çıktı sonuç o yüzden

İlişkinin üzerinden kaç gün geçmişti test yaptığınızda?

Allah bagislasin cnm. Masallah size... Benimki karisik biraz adetim bitti 3. Gun uzayan akinti geldi gogus hassasiyeti vardr hmn degerlendrdm o gunu bn .
Takvime gore dun yumurtlama gunumdu ama uzayan akinti yok sadece 3. Gunden beri krem gibi akinti var hayirlisi bklm insallah sagol cnm

13 gün geçmişti çok Şili'ler olsa ikinci çizgiyi gördük şükür canım

cnm bende de öle oluyor mesela daha önce kürtaj da oldum her zmn adetten temizlendiğim gün hamile kalıyorum bu hamileliğim de öyle oldu testte daha erken çıktı sonuç o yüzden
Demekki olabiliyr cnm bnmde adetten 3. Gun oldu yumurtlma dye dusunyrm cnm ne kadar kala cikti idrarda

Merhaba arkadaslar... yardiminiza ihtiyacim var bu erken yumurtlayanlar varmi.
Erken dollenmede bu oluyo dimi? Erken dollenme yasayanlar ne zamn test yaptiniz
Cevap verendende vermeyendende Allah raziolsun
Evet canim erken yumurtlama erken döllenme oluyor. Ben bu ay yasadim normalde 18 önde yumurtlarim 13. Un de yumurtladim bu ay ve o yüzden erken öğrendim gebeligimi adete 1 hafta önce kadar

Ben ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümü öyle tesbit ettim. Kızımı emzirdiğini için tahmini gebe kalma günümden emin olmak istedim. Uzatan akıntımın olduğu günler hala yumurtlamamıştım. Yumurtlama akıntımdan üç gün sonra oldu

Demekki olabiliyr cnm bnmde adetten 3. Gun oldu yumurtlma dye dusunyrm cnm ne kadar kala cikti idrarda
adetten 1 hafta önce faln çıkıyor insanlar hep diyor yok canm olma öle şey hamile kalamazsın hemen diye benm hep böle oldu valla tuhaflık bende mi diyorum

Evet canim erken yumurtlama erken döllenme oluyor. Ben bu ay yasadim normalde 18 önde yumurtlarim 13. Un de yumurtladim bu ay ve o yüzden erken öğrendim gebeligimi adete 1 hafta önce kadar
Ay cok guzel Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm bnm meleginide senide korusun bnde 11inde yapcm bata 7 gun kaliyo dua et kuzum

Hmmm hmn olmuuo o zmn akinti oldugu gun dimi

adetten 1 hafta önce faln çıkıyor insanlar hep diyor yok canm olma öle şey hamile kalamazsın hemen diye benm hep böle oldu valla tuhaflık bende mi diyorum
Bnada oyle dediler bi sayfada sadece 14. Gun yumurtluysun diye inat ettiler bn o yuzdn sordm olabiliyms ogrenmis oldm bn hep yumurtlama tskvime gore iliski yasydm bu ay adet bitiminden hmn basladm

Bnada oyle dediler bi sayfada sadece 14. Gun yumurtluysun diye inat ettiler bn o yuzdn sordm olabiliyms ogrenmis oldm bn hep yumurtlama tskvime gore iliski yasydm bu ay adet bitiminden hmn basladm
her insan farklıdır sonuçta bu tarz şeyler herkeste aynı olmaz bence millet bilip bilmediği şeyler hakkında ordan burdan okuyup çok bilmişlik taslıyor boşver gitsin

Bnm de ayin 10unda 13 gun gecmis oluyo 11inde falan yapsm cikar dimi varsa cnm
Eğer eminsen o gün tek ilişkiyse döllenmede o gün olduysa çıkar ama yumurtlamadan önce ilişki olduysa sperm zaten 3 gün yaşıyor üç gün içindede döllenmiş olabilir. Çıkar inşlh Can'ım inşlh sende görürsün çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…