erkenden bebegının cınsıyetı bellı olan var mı????

enguzelruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
116
7
68
arkadaşlar bgun doktora gıttım doktor hıc beklemedıgım bı halde bak bebegın erkek dedı :)bı yandan düşünüyorum bu kadar erken bellı olabılır mı cunku on haftayı yenı bıtırdım daha sızce yanılma payı olabılırmı kızlar defalarca sordum doktora emın mısınız dıye erkek emınım dedı

arkadaşlar bgun doktora gıttım doktor hıc beklemedıgım bı halde bak bebegın erkek dedı :)bı yandan düşünüyorum bu kadar erken bellı olabılır mı cunku on haftayı yenı bıtırdım daha sızce yanılma payı olabılırmı kızlar defalarca sordum doktora emın mısınız dıye erkek emınım dedı
10 haftalıkken erkeğe benzetti 12 de hiçbirşeye benzetemedi 14 de çok zorlayınca erkeğe benziyor dedi ama kesin değil bacakları kapalıydı 18 de erkek :1:

Benim 11 haftalıkken erkek dedi.simdi 25 haftalıgız hala erkek :)) erkek bebekin pipisi erken olusuyormus ondan hemen soyleyebiliyorlar doktorlar :)

17. haftada %80 kız denilen bebeğimin erkek olduğu 26. haftada kesinleşti. ben de epeyce kendimi kıza alıştırmış oldum bu arada. bence çok kapılmamak lazım.

Canim ben uzman tv de izledim ordaki doktor hanim 13.-14. haftada bebegin genital organi gelismis oluyor tam olarak diyor yani 14. haftadan önce bebegin cinsiyetini görmek mümkün degildir diyo...
Bence bu önceden bilen doktorlar atmis ve tutmus :D

Bebekler daha kücükken ikisininde genital organi pipi gibi görünüyor bu sonrada kizlarda geriye cekiliyo ve klitoris oluyor , erkeklerde ise büyüyo ve pipi oluyo :)
Yani ikisindede basta pipi gibi gözüktügü icin bence yaniliolar önce erkek diolar sonradan kiz cikior..
Bu yüzden en iyisi 14.-15. haftaya kadar beklemek yani genital organ iyice gelisip seklini alana kadar :)
Ilk basta bütün bebisler erkek gibi gözükürmüs :)

Back
X