- 10 Nisan 2014
- 42.982
- 114.665
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
ben de bazen telefonları açmıyorum canım konuşmak istemeyince.sonra arayınca uyuyordum ya da hastaydım diyorumm .Ikı de birde arıyorsan mesaj atıyorsan uyanıksın benimle ilgilenmiyorsun dıye trıbe giriyorsan o da sana uyudum dıyıp oturup sessizce filmini izliyordur.
Cocukta aynen bunu yapıyordur ceyceycımben de bazen telefonları açmıyorum canım konuşmak istemeyince.sonra arayınca uyuyordum ya da hastaydım diyorumm .
Banada benim ex yapmıştı bunu...Uyuduğu falan yoktu bilgisayarda oyun oynuyordu.
Bir keresinde yanımda oynarken kullanıcı adını görmüştüm,aynı oyunu bir arkadaşımda oynuyordu kıza mesaj atıyordum oyunda mı şu an diye o da ekran görüntüsü atıyordu,ben “yazıııııık tabi işte çok yoruluyo garibim kimbilir kaçıncı rüyasını görüyoduuur” diye pembiş pembiş düşünürken o kaleler yıkıp kuleler yapıyomuş meğerNasıl anlamıştın
Bir keresinde yanımda oynarken kullanıcı adını görmüştüm,aynı oyunu bir arkadaşımda oynuyordu kıza mesaj atıyordum oyunda mı şu an diye o da ekran görüntüsü atıyordu,ben “yazıııııık tabi işte çok yoruluyo garibim kimbilir kaçıncı rüyasını görüyoduuur” diye pembiş pembiş düşünürken o kaleler yıkıp kuleler yapıyomuş meğer
Boşanma ve ayrılıklar pandemi süresince iki katına çıkmış , biraz manidar oldu ama...Sevgilim özellikle karantina geldiğinden beri pek dışarıya çıkmıyo ve yaklaşık 2 aydır saat akşam 9 da uyuyo sabahda 10 gibi fln kalkıyo bazen şüpeleniyorum bu kadar saat uyumurmu diye geçen uyuyorum diyip dizi izlediğini kaçırdı bi kere ağzından mesela yarın pazar 10 da uyudu gündüz de çalışıyo e doğal olarak da bişey paylaşamıyoruz buluşmalarımızda öyle sohbet dönmüyo resmen belli bi süreden sonr böyle olması normal mi yoksa bi iş mi çeviriyo acaba ? Benden sıkıldı belkide ?
Hayır ama o olaydan 1 ay sonra benzer sebepten bitti.O olay kalan birkaç damla güvenimide kurutmuştu ama ben 1 ay daha kendimi kandırmayı seçmiştim.Öğrenince ayrıldın mı peki
Depresyonda olabilir mi?Hayır öyle bişey yapmıyorum gerçekten de normalde dışardan eve girince uyurdu bu ara arkadaşlarıyla arası iyi değil ve gitcek biyeride yok çogu zaman evde
Geçen birlikte izleyelim diye konuştugumuz bi diziden bahsederken izledim iki bölüm dedi aa ne ara izledin fln derken ordan anladım
Ama "ben biraz kitap okuyacağım" ya da "film izleyeceğim" vs diye haber vermek daha doğru değil mi? İlla uyuyorum diye yalan mı söylemek lazım bunları yapmak için sanki...Kendine zaman ayırmak istiyordur... Film izlemek, müzik dinlemek, kafasını dinlemek gibi. Ben bile aynı evin içinde kocamla ayrı odalarda oturuyorum bazen o tv izliyor ben kitap okuyorum vs.
Eşimle bir ara bara gitmiştik. Lavaboya gitti, geldiğinde tebessüm ediyordu. Noldu dedim. O lavabodayken bir adam da gelmiş içeri. Telefon açmış ve aşkım çok uykum geldi ben yatıyorum haberin olsun vs demiş işte. Adam da masasına gelince baktım yanında bir kadın var ama sevgilisi gibi de değildi arkadaş gibiydi. Ya aldatacak flört ediyor ya da normal bir arkadaşı ve aşkı kızar diye söylemek istemedi buluştuğunu bilmiyorum. Aklıma bu olay geldi 9 deyince uyuma saati.
Depresyonda olabilir mi?
Sende kaçmak için yapıyordur muhtemelen çok dır dır yapıosun çocuğa kafasını dinlemek istiyorSevgilim özellikle karantina geldiğinden beri pek dışarıya çıkmıyo ve yaklaşık 2 aydır saat akşam 9 da uyuyo sabahda 10 gibi fln kalkıyo bazen şüpeleniyorum bu kadar saat uyumurmu diye geçen uyuyorum diyip dizi izlediğini kaçırdı bi kere ağzından mesela yarın pazar 10 da uyudu gündüz de çalışıyo e doğal olarak da bişey paylaşamıyoruz buluşmalarımızda öyle sohbet dönmüyo resmen belli bi süreden sonr böyle olması normal mi yoksa bi iş mi çeviriyo acaba ? Benden sıkıldı belkide ?
Tabi ki söylemeli ama sanırım karşı taraftan bir baskı var bu konuda o yüzden uyucam diyor olabilir bana öyle geçtiAma "ben biraz kitap okuyacağım" ya da "film izleyeceğim" vs diye haber vermek daha doğru değil mi? İlla uyuyorum diye yalan mı söylemek lazım bunları yapmak için sanki...
Hiç normal değil...Ya sizden kacıyorsa yaa bir işler karistiyorsa??Ama nasil öğreneceksiniz kii uyuyup uyumadigini... O nasıl uyku bebekler gibiSevgilim özellikle karantina geldiğinden beri pek dışarıya çıkmıyo ve yaklaşık 2 aydır saat akşam 9 da uyuyo sabahda 10 gibi fln kalkıyo bazen şüpeleniyorum bu kadar saat uyumurmu diye geçen uyuyorum diyip dizi izlediğini kaçırdı bi kere ağzından mesela yarın pazar 10 da uyudu gündüz de çalışıyo e doğal olarak da bişey paylaşamıyoruz buluşmalarımızda öyle sohbet dönmüyo resmen belli bi süreden sonr böyle olması normal mi yoksa bi iş mi çeviriyo acaba ? Benden sıkıldı belkide ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?