Erkenden yatip saatlerce uyuyan sevgili?

Banada benim ex yapmıştı bunu...Uyuduğu falan yoktu bilgisayarda oyun oynuyordu.

Nasıl anlamıştın
Bir keresinde yanımda oynarken kullanıcı adını görmüştüm,aynı oyunu bir arkadaşımda oynuyordu kıza mesaj atıyordum oyunda mı şu an diye o da ekran görüntüsü atıyordu,ben “yazıııııık tabi işte çok yoruluyo garibim kimbilir kaçıncı rüyasını görüyoduuur” diye pembiş pembiş düşünürken o kaleler yıkıp kuleler yapıyomuş meğer

Öğrenince ayrıldın mı peki

Boşanma ve ayrılıklar pandemi süresince iki katına çıkmış , biraz manidar oldu ama...

Eşimle bir ara bara gitmiştik. Lavaboya gitti, geldiğinde tebessüm ediyordu. Noldu dedim. O lavabodayken bir adam da gelmiş içeri. Telefon açmış ve aşkım çok uykum geldi ben yatıyorum haberin olsun vs demiş işte. Adam da masasına gelince baktım yanında bir kadın var ama sevgilisi gibi de değildi arkadaş gibiydi. Ya aldatacak flört ediyor ya da normal bir arkadaşı ve aşkı kızar diye söylemek istemedi buluştuğunu bilmiyorum. Aklıma bu olay geldi 9 deyince uyuma saati.

Depresyonda olabilir mi?

Kendine zaman ayırmak istiyordur... Film izlemek, müzik dinlemek, kafasını dinlemek gibi. Ben bile aynı evin içinde kocamla ayrı odalarda oturuyorum bazen o tv izliyor ben kitap okuyorum vs.
Ama "ben biraz kitap okuyacağım" ya da "film izleyeceğim" vs diye haber vermek daha doğru değil mi? İlla uyuyorum diye yalan mı söylemek lazım bunları yapmak için sanki...

Hiç biyerde açık değilki bilemedim napiyo

Olabilir evde durmayı hiç sevmez bi ara karantinaya girdi o zamandan beri böyle arkadaşlarıyla arası iyi değil dışarı çıkamıyo yani zaten kafasını koyunca hemen uyur gerçekten uyuyo olsa bile bu da bi problem bence sonuçta bana gereken zamanı ayırmıyo
Depresyonda olabilir mi?

Uyumak suç mu dediğine göre bence uyumuyor uyumuş gibi yapıyor. Geceleri oyun oynuyor olabilir, telefondan bir şeyler iziyor olabilir. Keyfi bozulmasın diye baştan uyuyorum deyip işin içinden çıkıyor. Gerçekten uyuyor olsa bile her halükarda keyfini tercih ediyor sizi değil. Heyecanı kaçmış bir ilişki maalesef. Sizin yerinizde olsam resti çekerim açarım onun uykusunu

Üzgünüm ama senden sıkılmış. Belki başka şeylere karşı da ilgisizdir. Ama işin o tarafından bağımsız olarak ortada bir senden sıkılma durumu var. Fazla bunaltma derim. Pandemi insanların dengesini ve düzenini bozdu.

Sende kaçmak için yapıyordur muhtemelen çok dır dır yapıosun çocuğa kafasını dinlemek istiyor

Ama "ben biraz kitap okuyacağım" ya da "film izleyeceğim" vs diye haber vermek daha doğru değil mi? İlla uyuyorum diye yalan mı söylemek lazım bunları yapmak için sanki...
Tabi ki söylemeli ama sanırım karşı taraftan bir baskı var bu konuda o yüzden uyucam diyor olabilir bana öyle geçti

Hiç normal değil...Ya sizden kacıyorsa yaa bir işler karistiyorsa??Ama nasil öğreneceksiniz kii uyuyup uyumadigini... O nasıl uyku bebekler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…