- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Adamı sogutmussundur belki kendinden. Sürekli arabası yok beni mi kullanıyor beceriksiz ben olmasam bısey yapamıyor bilmem ne sürekli kendini övüp adamı yerme halinde olduğun icin bıkmıştır kafa dinliyordur belki. O kadar şikayetin var ama ayrılmıyorsunda
Her gün mesajlaşıyor musunuz? Konuşacak başka konunuz kalmadıysa kafasını dinlemek istiyordur. Ama sizin vereceğiniz tepkiyi kestiremediği için yalan söylüyordur. Veya ruh sağlığı yerinde değildir. Sonuçta kimse normal şartlarda ve maden ocağında çalışmıyorsa 13 saat uyumaz. Bilemedim.
Yaşadığınız yerde havalar çok soğuk değilse alın termosunuzu çay demleyin, yiyecek bir şeyler hazırlayın ve bir parkta çimenlere oturup zaman geçirin. Ki ben söylemeden sizde teklif hazır bekliyormuş. Ama sorun bence buluşmamak değil, siz fazla iletişim hâlindeymişsiniz. Sevgiliniz de tuhaf, sorununuzu geçiştiriyor resmen. Bence siz net ve ciddi bir konuşma yapın ve onun mazeretlerini bu kez kabul etmeyin. Mümkünse ara verin birkaç günlüğüne.Evet mesaşlaşıyoruz dün 9:20 de yatıp bugun 10 da günaydın yazmış ve bugun pazar olmasına ragmen bana hiç görüşme teklifi etmeyip arkadaşlarıyla dışarı çıktı artık sabrım taşmak üzere ama dırdırcı moduna girmemek için susuyorum
Sıkılmış olabilir ama bunu açıkca dile getirmeli bence ve bu derece sıkıldıgın bi ilişkiye devam etmemeli insan hafta boyu çalışıyoruz bi pazarı birlikte geçiremeyecek kadar yada sohbet edecek bişey bulamayıp sıkıntıda uyuyacak kadar sıkıldıysa insan ilişkinin devam edecek neyi kalmış olur ki ?
bunları ona söylesem benim herşeyi abarttıgımı söyler ne var uyuduysam evde yapacak bişey yok uyuyorum der pandemi var napalım pazar günü en fazla ne yapabiliriz der
Eğer arkadaşlarıyla buluşmasaydı ben güzel bi göl var bizim yaşadıgımız yerde oraya gidip biraz yürüyüş yapıp açık havada çay içelim diyecektim ama hevesim kursagımda kaldı gerçekten
Ee o zaman ne bu ısrar? Ayrıl gitsin ...nude istemişti birde sanırım çok kızmıştınÖyle bişeyi onun yüzüne karşı asla imasında bile bulunmadım ayrıca amacım onu aşşağılamak değildi konuyu açıklayınca çoğu kişi bana hak vermişti
Yaşadığınız yerde havalar çok soğuk değilse alın termosunuzu çay demleyin, yiyecek bir şeyler hazırlayın ve bir parkta çimenlere oturup zaman geçirin. Ki ben söylemeden sizde teklif hazır bekliyormuş. Ama sorun bence buluşmamak değil, siz fazla iletişim hâlindeymişsiniz. Sevgiliniz de tuhaf, sorununuzu geçiştiriyor resmen. Bence siz net ve ciddi bir konuşma yapın ve onun mazeretlerini bu kez kabul etmeyin. Mümkünse ara verin birkaç günlüğüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?