- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bence size yazasi yok diye uyuma numarasi yapiyor
Ikı de birde arıyorsan mesaj atıyorsan uyanıksın benimle ilgilenmiyorsun dıye trıbe giriyorsan o da sana uyudum dıyıp oturup sessizce filmini izliyordur.
Evli olabilir mi
Evli olabilir mi
Kınuşmak istemiyorsa çok da sevip önemsemiyordur sal gitsin sende onu önemseme. Kaçan kovalanır
Sogumus o zaman senden uykuyu tercih ediyorYok ya cocukluk arkadaşımevlerimiz nerdeyse 100 metre ilerde
Uyumak suç mu diyorsa kesin yalan söylüyor. Suçluluk psikolojisi. Eskiden erken uyumayıp şimdi sürekli erken uyuması kocaman birrrÖnemsemiyorum bu durum yaklaşık iki aydır böyle ve hiç üstüne düşüpte konuşmadım
Sadece ne çok uyudun fln diyorum onda bile uyudum yani bapiyim uyumak suç mu fln diyo
Aman zaten arabası da yok ayril gitsin
Adami bir rahat birakmiyor olabilir misiniz? Bir sevgilim vardi zirt pirt mesaj atar devamli muhhabet dönsün isterdi ama insan bir film izlemek, oyun oynamak kitap okumak istiyor kendi basina.
Uyuyorum diyip geciyordum bazen de kafam rahatliyorduBelki oyle bir durumdur ve bu sizi sevmedigini gostermez yani cok yaziyorsaniz bir rahat kafasini dinliyorudr.
O zaman yalniz kalmak istiyorYok ya cocukluk arkadaşımevlerimiz nerdeyse 100 metre ilerde
Uyumak suç mu diyorsa kesin yalan söylüyor. Suçluluk psikolojisi. Eskiden erken uyumayıp şimdi sürekli erken uyuması kocaman birrr
Yani asıl sorum muhabbet sabit artık diyorsun. Erken uyumasından ziyade konışacak şeyler azalmış. O yüzden iyi gözlemle ve tabiki konuş bu durumu.Eskiden yazdı geziyodu evde oturunca da tam bir mıymıntı hiç çekilmez oluyo canı çok sıkılıyo gezmeye bayılır arkadaşıyla küs ve gidecek biyeri olmuyo bilmiyorum nasıl anlaşılır bişey varsa onu da bilmiyorum bazen 13 14 saati buluyo oturup konuşmalımıyım ?
Yani asıl sorum muhabbet sabit artık diyorsun. Erken uyumasından ziyade konışacak şeyler azalmış. O yüzden iyi gözlemle ve tabiki konuş bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?