- 17 Haziran 2021
- 24
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi Fizyoterapistanne
-
Çizgiler gayet güzel görünüyor. Var gibiMerhabalar bat tarihim 21 haziran 16 haziranda erken gwbelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün (17 haziran ) birdaha yaptım daha belirgin çıktı sizce hamilemiyimdir ? Koyu pembe olan bugunkü
İşte o yüzden adetin geçmesini beklemek gerekiyor boşa ümitlenip üzülmemek için amaBir önceki gebeliğim boş gebelikti şimdide erken test yaptıgım için ya kimyasal gebelikse diye korkuyorum istemsiz
Evet ama malesef beklemek çok zor oluyoİşte o yüzden adetin geçmesini beklemek gerekiyor boşa ümitlenip üzülmemek için ama
Yarın sabah bir test daha yapacagım bakalımmÇizgiler gayet güzel görünüyor. Var gibi
bence bekleyin ve en azından adet günü test yapın. Kafanız daha rahat olacaktırYarın sabah bir test daha yapacagım bakalımm
Kan testimi 21inde yapmayı düşünüyorum tutuyorum kendimi :) elimde idrar testi oldugu için onları bol bol kullandım :))Test pozitif ama bence kan testi yapın hem emin olursunuz hem hcg artışını takip edebilirsiniz
Doğru söylüyosunuzbence bekleyin ve en azından adet günü test yapın. Kafanız daha rahat olacaktır
Böyle söylüyorum da dayanmak çok zor maalesef. Ben de adetten 1 gün önce yapmıştım. Negatifti. Adet günü yaptım yine negatif. Bugün 3 gün oldu adet günüm geçeli. Ama karın ağrım ve göğüs sızlamam var. Yine de 1 hafta geçtikten sonra yaparım en yakın. Keşke pozitif görsem ama umutsuzum ....Doğru söylüyosunuz
İnşallah hayırlısıyla sizde görürsünüzBöyle söylüyorum da dayanmak çok zor maalesef. Ben de adetten 1 gün önce yapmıştım. Negatifti. Adet günü yaptım yine negatif. Bugün 3 gün oldu adet günüm geçeli. Ama karın ağrım ve göğüs sızlamam var. Yine de 1 hafta geçtikten sonra yaparım en yakın. Keşke pozitif görsem ama umutsuzum ....
Merhaba git gide koyulaşmış bence hayirlisi olsun insallahBu sabahki sonucum .. hep silik çıkıyor
Bir önceki gebeliğim boş gebelikti o yuzden yeniden aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumMerhaba git gide koyulaşmış bence hayirlisi olsun insallahkötü düşünmeyin daha adet gününüz bile gelmemis cok yeni gebelik, kimyasal olsaydi koyulasmazdi cizgi.
Bakın bunlar benim yumurtlamadan itibaren saydigim günler. 10.gün adete 5 gün kala, 14.gün adet günüm.Buda bugun yaptıgım ucuz kaset test bundada silik reglime 3 gün var neden hala silik çıkıyor hepsi
Ben de kimyasal gebelik yaşadım korkmayin olumlu düsünün. Ister istemez insan yine korkuyor ama elden bisey gelmiyor takip edin evde testlerle. Adet gecince iyice koyulasinca kan verirsinizBir önceki gebeliğim boş gebelikti o yuzden yeniden aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Gitgide koyulaşmışş hamilesiniz dimi şuan :)Bakın bunlar benim yumurtlamadan itibaren saydigim günler. 10.gün adete 5 gün kala, 14.gün adet günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?