- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
- Konu Sahibi Fizyoterapistanne
-
Evet sükürGitgide koyulaşmışş hamilesiniz dimi şuan :)
Amin çok sevindim sizin adınıza :)Evet sükürne korkularla yasadim ben de ama Allah nasip etti 3 sene sonunda saglikla devam ediyor simdi Allah size de saglikli gebelik nasip etsin insallah
Gittikçe koyulaşmış ,hakkında hayırlısı olsun kuzum. Pazartesi test yaptırınca hemen yazGünaydın bugün idrar testim baya netleşti koyulaşması içimi rahatlattı :) pazartesiyi iple çekiyorum dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah mutlaka yazacagım :)Gittikçe koyulaşmış ,hakkında hayırlısı olsun kuzum. Pazartesi test yaptırınca hemen yaz
Maşallah ❣ Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBu sabah reglime 1 gün kala yaptıgım test :)
Korkular hep oluyor. İnşallah sağlıkla güzel bir gebelik yaşarsın.Bir önceki gebeliğim boş gebelikti şimdide erken test yaptıgım için ya kimyasal gebelikse diye korkuyorum istemsiz
Bu sabah reglime 1 gün kala yaptıgım test :)
İnşallah hayırlısıylaabebek yolda
Herkesinki farklıdır yumurtlama gününe bağlı. Bence 2 katina cikiyor mu ona bakın az çok onemli degilBeta 134 çıktı , az mı sizce şuan ?
Cok guzel masallah Allah tamamina erdirsin hayirlisiylaBugun beta testim 340 çıktı :) doktorumla konustum gayet güzel dedi haftaya keseyi görmeye gideceğim
Sizin adınıza çok sevindim. Bi an ben yazmışım gibi hissettim nedenseBugun beta testim 340 çıktı :) doktorumla konustum gayet güzel dedi haftaya keseyi görmeye gideceğim
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinSizin adınıza çok sevindim. Bi an ben yazmışım gibi hissettim nedensedarısı bana ve diğer tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?