Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende onu düşünüyorum duymuştum sen hangi hastaneye gidiyorusn kontrole
hı yok bende senn gibir araştırıyorum :)
annem diyor türk hastanesi yokmuda ermenilere gidion
türkleri alıyorlarmı :)))
ordakı dr lar cok ıyı ve benım gttıgım dr kac yıldır orda kotu olsa ermenıler onu orda barındırmaz turkler gıbı acımazlar vururler gotune tekmeyı acıkcası :))
evet bencede çok haklısın
Canım kaç tl ?
Bugun yine önünden geçtim aklıma geldi:)
devlet memuryuz
şimdi ben annemin yanında kayseride doğum yapcam allah korusun işte 6.ay oldu nerdeyse hadi erken doğum yaptım istanbuldanda hastane araştırmak gerekiyor
doğum ne kadarmış bi bilgin varmı
surp pırgiç ermeni hastanesi dr yakup çilingir e gıden ve dogum yapan arkadaslar bilgi verirmisiniz? bende kendısıne gtmeyı dusunuorumda ? şimdiden saolun
oy oyyyyyyyyyyyyyyy :))))) bende santa puls a gidiyorum bak rabia hanım var kesinlikle öneririm
evin tam olarak nerde bilmiyorum ama çok güzel bi otobüslük yer 6 7 durak bana :)
bu arada topik güncel kalıyor umarım biri yardımcı olur sana :)
ben istanbulda yeniyim hastane arıyorum bide burda fiyatlar çok pahalı
ben kayseride allah izin verirse doğumu 150 tl yapacağım
istanbulda 600 ve üstü
oy oyyyyyyyyyyyyyyy :))))) bende santa puls a gidiyorum bak rabia hanım var kesinlikle öneririm
evin tam olarak nerde bilmiyorum ama çok güzel bi otobüslük yer 6 7 durak bana :)
bu arada topik güncel kalıyor umarım biri yardımcı olur sana :)
ben istanbulda yeniyim hastane arıyorum bide burda fiyatlar çok pahalı
ben kayseride Allah izin verirse doğumu 150 tl yapacağım
istanbulda 600 ve üstü
evet şimdi şikayet etmişelr çok iyi bakalım :)) zaten benim doktor yeni gelmiş çok iyi bi kadınben orda doğurdum. eskiden dermandı
allahım yaaa pisti ama şimdi cok değişmiş.
bnde buyukcekmecede otuyorum cnm ermenıde bana uzak aslında ama oraya gdıorum ıste santa plus hangı semtte
evet şimdi şikayet etmişelr çok iyi bakalım :)) zaten benim doktor yeni gelmiş çok iyi bi kadın
zeytinburnunda çırpıcıda ama büyük çekmece zeytinburnu arası 20 30 dkka sanırım orda yokmu hastane ?
merterde inince ister taksiye bin 3 yada 5 yazar ister yurume git. heryerden ulaşım kolay. orda filiz hnm var tanırmısnız :)
merterde inince ister taksiye bin 3 yada 5 yazar ister yurume git. heryerden ulaşım kolay. orda filiz hnm var tanırmısnız :)