ermeni hastanesi simdiden saolunnn kızlarr

*SeA*

30.11.2012Kızıma Kavuştum
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
2.015
5
116
İstanbul
surp pırgiç ermeni hastanesi dr yakup çilingir e gıden ve dogum yapan arkadaslar bilgi verirmisiniz? bende kendısıne gtmeyı dusunuorumda ? şimdiden saolun

bende onu düşünüyorum duymuştum sen hangi hastaneye gidiyorusn kontrole

hı yok bende senn gibir araştırıyorum :)

annem diyor türk hastanesi yokmuda ermenilere gidion
türkleri alıyorlarmı :)))

hı yok bende senn gibir araştırıyorum :)

annem diyor türk hastanesi yokmuda ermenilere gidion
türkleri alıyorlarmı :)))

ordakı dr lar cok ıyı ve benım gttıgım dr kac yıldır orda kotu olsa ermenıler onu orda barındırmaz turkler gıbı acımazlar vururler gotune tekmeyı acıkcası :))

ordakı dr lar cok ıyı ve benım gttıgım dr kac yıldır orda kotu olsa ermenıler onu orda barındırmaz turkler gıbı acımazlar vururler gotune tekmeyı acıkcası :))

evet bencede çok haklısın :1:
canım kaç tl ?
bugun yine önünden geçtim aklıma geldi :1: :)

devlet memuryuz
şimdi ben annemin yanında kayseride doğum yapcam Allah korusun işte 6.ay oldu nerdeyse hadi erken doğum yaptım istanbuldanda hastane araştırmak gerekiyor
doğum ne kadarmış bi bilgin varmı

devlet memuryuz
şimdi ben annemin yanında kayseride doğum yapcam allah korusun işte 6.ay oldu nerdeyse hadi erken doğum yaptım istanbuldanda hastane araştırmak gerekiyor
doğum ne kadarmış bi bilgin varmı

cnm ben daha 4 yada 5 haftalık hamıleym ya o yuzden daha sormadım ama kolon hastanelerı var duydysan orda sezeryan 800 normalde 600 cıvarnda dıye duydum

oy oyyyyyyyyyyyyyyy :))))) bende santa puls a gidiyorum bak rabia hanım var kesinlikle öneririm
evin tam olarak nerde bilmiyorum ama çok güzel bi otobüslük yer 6 7 durak bana :)

bu arada topik güncel kalıyor umarım biri yardımcı olur sana :)

ben istanbulda yeniyim hastane arıyorum bide burda fiyatlar çok pahalı
ben kayseride Allah izin verirse doğumu 150 tl yapacağım
istanbulda 600 ve üstü

surp pırgiç ermeni hastanesi dr yakup çilingir e gıden ve dogum yapan arkadaslar bilgi verirmisiniz? bende kendısıne gtmeyı dusunuorumda ? şimdiden saolun

yenibosna safa hastaneisnde hayrettin akan var oda cok ii dr. hemde ucuz
orasıda

oy oyyyyyyyyyyyyyyy :))))) bende santa puls a gidiyorum bak rabia hanım var kesinlikle öneririm
evin tam olarak nerde bilmiyorum ama çok güzel bi otobüslük yer 6 7 durak bana :)

ben kayseride allah izin verirse doğumu 150 tl yapacağım
istanbulda 600 ve üstü

bnde buyukcekmecede otuyorum cnm ermenıde bana uzak aslında ama oraya gdıorum ıste santa plus hangı semtte

ben kayseride Allah izin verirse doğumu 150 tl yapacağım
istanbulda 600 ve üstü

ben orda doğurdum. eskiden dermandı
allahım yaaa pisti ama şimdi cok değişmiş.

ben orda doğurdum. eskiden dermandı
allahım yaaa pisti ama şimdi cok değişmiş.
evet şimdi şikayet etmişelr çok iyi bakalım :)) zaten benim doktor yeni gelmiş çok iyi bi kadın

bnde buyukcekmecede otuyorum cnm ermenıde bana uzak aslında ama oraya gdıorum ıste santa plus hangı semtte

zeytinburnunda çırpıcıda ama büyük çekmece zeytinburnu arası 20 30 dkka sanırım orda yokmu hastane ?

evet şimdi şikayet etmişelr çok iyi bakalım :)) zaten benim doktor yeni gelmiş çok iyi bi kadın

zeytinburnunda çırpıcıda ama büyük çekmece zeytinburnu arası 20 30 dkka sanırım orda yokmu hastane ?

merterde inince ister taksiye bin 3 yada 5 yazar ister yurume git. heryerden ulaşım kolay. orda filiz hnm var tanırmısnız :)

merterde inince ister taksiye bin 3 yada 5 yazar ister yurume git. heryerden ulaşım kolay. orda filiz hnm var tanırmısnız :)

bende doğuma ist gelicem. benm eski dr o yabanc olandı unuttum adını 1 ay karnım elimde gezdim sanki cok ağrı cektim

yok filiz hanım kim halkla ilişkiler bölümündemi ben orda halkla ilşkilerle kavga ettim :)

mesaj tekrar etmiş ve silindi

Son düzenleme:
Back
X