ermeni hastanesi simdiden saolunnn kızlarr

yok ona gidip şikayet ettim devlet memuruyuz bizden 30 lira almıştı 15 ken mesleği sormuyorlar nasıl elemanları varsa
adresi oraya yazdırmıştım

arkadaşlar merhaba ben 2009 da oğlumu o hastanede doğurdum luset hn doktorum şimdi tekrar hamileyim kısmetse 2012 ağustos annesi olucam yine oraya gidiyorum ben çok memnunum 1700 lira normalde sezaryanda 1 ay önce sormuştum
herkese hayırlı doğumlar diliyorum :emir_bebek:

bende luset hanıma gidiyorum. iyi ve ilgili bir doktor ve de tatlı dilli. her şey yolunda giderse orda doğum yapmayı düşünüyorum. sadece ultrasonları biraz eski gibi geldi bana. daha yeni modern bi makına kullansalar çok iyi olur bence. doğumada 1500 filan demişlerdi sezeryande normalde aynıymış.

Kızlar ermenıde dogum fıyatlarını ögrenebıldınız mı bende merak edıyorum

eski bir konu ama yeni arıyanlar için belki fikir olur ben doğumu ermeni hastanesinde yaptım doktorum yakup bey di biraz sert görünümlü ama çok sevecen bi doktor hiç bi sıkıntım problemim olmadı çok rahat bi doğum geçirdim kendisi emekli olmadan bi doğumdaha yapmak isterim hatta :) 2012 nisan ayında doğum yaptım totalde 1850 tl civarı ödeme yaptık hastaneye sezeryan doğumdu ama zaten ikisininde ücreti aynı

Yakup çilingir tam bir para tuzakcisi.bana cin3 teşhisi koydu mecidiyeköy e bir doktora yolladı o parasini aldı tekrar yakup çilingir parça aldı. Bende bişey bulamayınca kocama varikosel olabilir dedi 3 tane devlet hastanesinde muane olduk simir verdim tertemiz ..uzak durun bu para için bunları yaşatan doktordan.allaha havale ettim

Merhaba kızlar bende surp pırgıçe gidiyorum doktorum Ağavni Tezenli gerçekten böyle doktorlar kaldımı dedirtecek cinsten. 3 doktor sonrası ağavni hanımı bulduğum için çok şanslıyım. Insan aydan aya doktoru özlüyor vallahi. :) beni çok rahatlatıyor. Doğurdukça doğurasım gelir onda. :p suan 5 aylık oğlum. Kontrollerimize gidiyoruz aydan aya dogumumda orda olucak allah kısmet ederse. Doğm ücretlerini henüz sormadım bir sonraki randevunda öğrenicem. Sizede yazarım güncek fiyatları.

Merhaba kızlar bende surp pırgıçe gidiyorum doktorum Ağavni Tezenli gerçekten böyle doktorlar kaldımı dedirtecek cinsten. 3 doktor sonrası ağavni hanımı bulduğum için çok şanslıyım. Insan aydan aya doktoru özlüyor vallahi. :) beni çok rahatlatıyor. Doğurdukça doğurasım gelir onda. :p suan 5 aylık oğlum. Kontrollerimize gidiyoruz aydan aya dogumumda orda olucak allah kısmet ederse. Doğm ücretlerini henüz sormadım bir sonraki randevunda öğrenicem. Sizede yazarım güncek fiyatları.
Muayene ücretleri nasıl sizin yorumunuza göre gitmeyi düşünüyorum:KK45:

Benim doktorum da Ağavni Tezenli çok memnunum bi kere insan kendini rahat hissetmek istiyor ağavni hanım sanki kırkyıllıl doktorumuz gibi samimi candan bir kadın ayrıca mesleki bezginlik asla yok gerçekten kişilik yapısı onu seçmemdeki başlıca etkendir

arkadaşlar, Yakup Çilingir için hep sezeryan yapar normale girmiyor diye bir duyum aldım, bilgisi olan var mı acaba?? çok zor durumdayım , kafam çok karıştı.

arkadaşlar doğumun kaç para oldıuğunu bilen var mı? Daha çnceleri yazılmış ama bana güncel fiyat lazım. Soradabilirim ama sizden biri biliosa ve söylerse müthiş olur kafam rahatlar. Buarada benimde doktorum agavni hanım.Çok rahat hissettirio. tatlış bi hatun.

Kızlar ben endoskopi ve kolonoskopi yaptırmıstım hande hanım acayip tatlı inanılmaz iyi yaklasmıstı ben cok sevdım. Meraklısına tavsiyelerimle

arkadaşlar doğumun kaç para oldıuğunu bilen var mı? Daha çnceleri yazılmış ama bana güncel fiyat lazım. Soradabilirim ama sizden biri biliosa ve söylerse müthiş olur kafam rahatlar. Buarada benimde doktorum agavni hanım.Çok rahat hissettirio. tatlış bi hatun.
Ben özel sigortalıyım üçbini sigorta karşıladı üç dörtyüz de ayrıca ödedik

merhaba konu güncel mi bilmiyorum ama bende 2 aylık hamileyim ve surp pırgiç ağavni hanıma yaklaşık 7 senedir gidiyorum çokta memnunum ki ben kartalda oturuyorum kartaldan gidiyorum. muayene ücreti 2 hafta önceye kadar 65 tl idi sgk lıya ama bugün eşim randevu almak için aradı sadece ağavni hanımın randevu ücretini 135 tl yapmışlar ve dün sadece 2 haftada zam yapıldı muayene ücretine açıkcası bu durum çok canımı sıktı ben doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. doğum fiyatlarını ben öğrendim ve güncel fiyatlar
-normal doğum 1200 tl sgk 1 gece kalınıyormuş ekstra kalınırsa 500 tl gecelik ücreti
-zorunlu sezeryan 3300 tl sgk 2 gece kalınıyormuş
-isteğe bağlı sezeryan 3500 tl sgk
yendidoğan ünitesi ve küvez var ve hiçbir şekilde ek ücret ödenmiyormuş ağavni hanım bizzat söyledi yalnız gerçekten muayene ücretine yapılan zamdan dolayı gerçekten çok rahatsızım şuan :sopa::sopa::sopa:

doktor agavnı ye gidiyorum 7 aydr.dogumuma az bi zaman kala hoş olmayan bi olay yaşadım.
3 hafta önce gittiğimde muayne ücreti 65 lira verdim fakat bugün gittiğimde 120 lira ödedim. sebebini sorduğumda açıklama yapan olmadı. vezneye sordum doktorunuza sorun dedi.
eşim doktor agavnı hanıma sordu fakat doktor hanım açıklama yapmak istemedi ..bir hekimle para muhabbeti yapmayın dedi ve eşimle hoş olmayan bi tartışma ortamı oldu. çok moralim bozuldu gözlerim doldu. keşke tatlı bi şekilde kapansaydı konu. eşim sadece bu 2 kat fiyat artşnın sebebini öğrenmek istemişti . doktorumdan çok memnundum. bundan sonra oraya gidip gitmeme konusunda kararsizim şu an. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba bayanlar,
mart 2017 de obsesif89 hanımın yazdığı fiyatlar güncel olmayabilir çünkü ağavni hanımın muayenesine %100 zam gelmiş, yaptırdığı doğumlara da zam gelmiştir kesin, bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Back
X