yok filiz hanım kim halkla ilişkiler bölümündemi ben orda halkla ilşkilerle kavga ettim :)
kısa saclıdır onla etmemişsindirgirişte solda odası küçük vi odA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok filiz hanım kim halkla ilişkiler bölümündemi ben orda halkla ilşkilerle kavga ettim :)
Kızlar ermenıde dogum fıyatlarını ögrenebıldınız mı bende merak edıyorum
Muayene ücretleri nasıl sizin yorumunuza göre gitmeyi düşünüyorumMerhaba kızlar bende surp pırgıçe gidiyorum doktorum Ağavni Tezenli gerçekten böyle doktorlar kaldımı dedirtecek cinsten. 3 doktor sonrası ağavni hanımı bulduğum için çok şanslıyım. Insan aydan aya doktoru özlüyor vallahi. :) beni çok rahatlatıyor. Doğurdukça doğurasım gelir onda.suan 5 aylık oğlum. Kontrollerimize gidiyoruz aydan aya dogumumda orda olucak allah kısmet ederse. Doğm ücretlerini henüz sormadım bir sonraki randevunda öğrenicem. Sizede yazarım güncek fiyatları.
Muayne ücreti sigortalıya 55 tl cnm. Doğum ücretini henüz sormadım Haftaya randevum var o zaman gidince sorucam.Muayene ücretleri nasıl sizin yorumunuza göre gitmeyi düşünüyorum![]()
Ben özel sigortalıyım üçbini sigorta karşıladı üç dörtyüz de ayrıca ödedikarkadaşlar doğumun kaç para oldıuğunu bilen var mı? Daha çnceleri yazılmış ama bana güncel fiyat lazım. Soradabilirim ama sizden biri biliosa ve söylerse müthiş olur kafam rahatlar. Buarada benimde doktorum agavni hanım.Çok rahat hissettirio. tatlış bi hatun.