Eroin bagimlisi bir ANNE.......

A1992

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
4
0
1
İzmir
Suan cok doluyum o yuzden icimi dokmek istiyorum sadece. Kimseye anlatamam,cok agir bu yuku tasimak.
Babam oleli yillar oldu,cok korkuyorum bir gun yuzunu unuturum diye. Hayal meyal aklimda. Resmi hep bas ucumda duruyor, aman ha unutmayayim diye.
En son hatirladigim o icten hastalikli oksurukleri ve bir gun hastaneye kaldirilmasi. Bir daha hic geri donmedi. Donecek denildi bir sure ama donmedi. Sonra da anladim zaten, babami o hastane odasinda kaybetmisim.
Sene 1996ydi.
Annem..
Calisti,eve geldi uyudu,bazen aklina gelirse iki yumurta kirdi onume koydu.
Sonra cici babalar...
Benim bildigim 3 tane.
1 tanesi evliydi hatta. Bosanicam,bosanicam diye kandirdi. Annem intihara kalkisti. Dusunebiliyormusunuz, bes para etmez bir adam icin intihara kalkisti ya. Olmek istedi, bana sarilip cocuk gibi agladi, beni sevmiyor kandiriyor sadece diye. Henuz 9 yasindaydim. Basini oksayip avuttum onu. YA BANA NE OLACAK ANNE? diyemedim.

2 sene once banyoda once kanli mendiller gozume carpti. Dogrusu kotu birsey dusunmedim.
Sonra siringayi gordum. En son da eroini kullanirken yakaladim. Kanim dondu. Isinden atildi,calismiyor. Eroin parasini nasil buluyor diye sormayin lutfen...
Sabah kalkar kalkmaz once eroin, yoksa kendine gelemiyor. Gunde 3-4 kere kullaniyor.
Cok konustum, doktor dedim, haline bak dedim ama anlamiyor. Simdi de cekti gitti disari. Igrenc... Ona bakmak, onu boyle gormek sadece midemi bulandiriyor. Suan sadece kufur etmek istiyorum,gelmisine gecmisine.

Allah yardımcın olsun canm anneni çek kurtar bu hayttan kmsen yokmu dayın teyzen amcn felan yardım etseler çok zor bir durum yaşadığın diyecek bişey bulmıyorum ama anneni kurtar o hayttan yrdım al birilerinden

Canım Allah kurtarsın seni. Kendini koru uzak tut annenden. Şikayet etsen direk alıp götürürler. Tercih senin;( önceden analar çocuklarını sahiplenerek korurdu, şimdi evlatlar peşlerinde. Rabbim yar ve yardımcın olsun;(;(;(

Inanmak istemiyorum gerçekten. Bu nasıl annelik,bu nasıl bir hayat hikayesi.9 yasında bir çocuk nasıl avutur annesini.simdi.kaç yaşımdasın sen.Neler çekiyorsun kim bilir. Keske sana yardımcı olabilsem. İçim acıdı içim. Dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.

Allah yardimcin olsun laflarla anlatilamayacak kadar zor bir durumdasin . Annen bu durumdayken senin yapabilecegin belkide tek sey egitimine devam etmek. sen okulunu okur meslegini eline alirsan . Eger annen bagimliliktan vazgecmek istemezse kendi yolunu secebilirsin ama bunun icin maddi ozgurluge sahip olman gerek . Bir de sunu soylemek istiyorum hayatta hicbirsey kalici degil suan kotu bir durumdasin pskiolojik olarak ama bundan belkide 5 sene sonra cok daha iyi bir yasamin olucak hayal edemedigin kadar guzel hemde . Rabbimizin bizim icin ne yazdigini bilmiyoruz sadece SABIR SABIR SABIR ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim peki ya sen??
Ben suan inan sana üzüldüm (
Tamam annenin durumu korkunc,ama ya senin hayatin?
Tedavi olmayi hic mi denemedi?
Kaldi ki cok zordur....((
Umarim sen kendi hayatina yön verebiliyorsun?
Sanada zarari dokunur böylelikle ((

Anneniz uzun yoldan intihar etmek istemiş (biliçaltı hatta belki üstü)ne bileyim ot,kokain hap vs en azından öldürmez hayatını mahvederdi ama eroinin kurtuluşu yok ..hemen hemen rehabilitasyona yatırın kurtulma şansı varsa kurtarın

Allah sana bol bol sabırlar versin inşallah
Okurken kadar üzüldüm ki...
Yakın bi arabanız yokmu size yardım edebilecek ?
Anneniz babanız vefat etmeden ( başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin inşallah )önce de mi böyleydi ?? Yoksa babaniz vefat ettikten sonra mi değişti öyleyse ciddi sorunları var annenizin o yuzdenpsikolog şart ama önce bunu kendisinin istemesi lazım ve sizin de her ne kadar kızsaniz da evlatlık görevi olarak onu bu konuda ikna etmelisiniz kızmak da kesinlikle haklısınız imtihaniniz çok ağır ama Allah sevdiklerini imtihan tabi tutarmis
Annenize bol bol dua edin duzelmesi için...
Allah yar ve yardımcınız olsun lütfen Annenize dualar edin çok ihtiyacı var

Son düzenleme:
Kardesin abin ablan yokmu allah yardimcin olsun cok uzucu bir durum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar benim bu işleri bilen bir arkadaşım eroinin kurtuluşu yok 1 kere kullandın mı bitti sonu ölüm demişti..

Annesi ölmek için yapıyor..bilmiyorum inş kurtulma şansı vardır sms belliki annenin zor bir hayatı olmuş keyfi yerinde olan kimse gidipte eroin kullanmaz anneni anlamayı dene..kızmakla bağırmakla bir bağımlılığı düzeltemezsin hele eroin hem fiziksel hem ruhsal bağımlılık offf bu topic gerçekse sana üzüldüm

Aksam aksam cok üzüldüm ((
Insanin annesi ((
Allah yardimcin olsun.
Ama Insallah bir yolunu bulabilirsin.

küfür etsen ne olacak gelmişine geçmişine... kurtulacak mı hayır......
bak bunları buraya yazma dermanın halin var.

silkelen ve kendine gel...

en umutsuzluğa düştüğü anda bile ellerinden tutunup "sana" sarılıp ağlamış annen.... ne bu dert.

inancın varsa en önce Allahtan yardım isteyeceksin ki bunlar senin başına gelen en büyük sınavlarındır. aynı batakta sen olabilirdin bu sefer o seni kurtarmak için canını bile verirdi.

kurataracaksın onu.

sen kurtarmaya çalıştıkça o ağlayacak küfürler edecek sana vuracak şiddet uygulayacak ama bırakmayacaksın..

zorla da olsa imkansızda gelse kurtaracaksın anneni...

yoksa gözlerinin önünde ölmesini mi istersin..?

benimde annem babamdan sonra 2 evlilik yaptı. mutsuz olmasa boşamazdı ilk ikisini ve şimdi mutlu.

ne biliyorsun sonradan mutlu huzurlu bir yuvanızın olmayacağını...

her şeye rağmen ASLA umudunu yitirme... lütfen

Herkese tesekkurler.
Ben sadece icimi dokmek istedim cunku artik kaldiramiyorum. Onun yuzunden okulu biraktim, calisiyorum. Eve geliyorum ya cekip gitmis ya da yatiyor. Geliyorum hemen evi temizliyorum elimden geldigi kadar. Dusunun ya benden para caliyor. Benim cuzdanimdan para caliyor.
Biz aslen kilisliyiz,benim bir amcam var burada ama ilgilenmiyor oyle,sanirim beni pek sevmiyor.

Kendisi hergun birakmak istiyor ama 1 saat bile sancilara dayanamiyor. Hemen disari atiyor kendini. Ben bu arada 22 yasindayim.

Allah yardimciniz olsun çok zor.Epeydir kullanıyormuş demek.En iyi çözüm aile buyuklerinizden yardım almak bence.Ve annenizi tedavi ettirmelisiniz.İleride keşke zorla birşeyler yaptırsaydım dememek için.Allah size sabır versin.İnşallah anneniz doğru yolu çok geç olmadan,sizi daha fazla üzmeden bulur.

rehabilitasyon sart bence bunu iyice bir arastirmalisin.

Annene kızma bırakamaz..bağımlılık tedavi gerektirir cünkü ruhsal birşeydir ama eroin bambaşka aynı zamanda fiziksel bir bağımlılığı var içmezse krize girer dayanamazki o acılara..rehab e gitmesi gerekiyor..ona iyi davran..onu suçlama..keyfi yerinde olan hayatı güzel geçen kimse eroine başlamaz eroin intihardır..burda zevk için kullanılan bir uyuşturucudan bahsetmiyoruz eroinin ölüm olduğunu annen başlarken biliyordu zaten

Annen de birakmak istiyorsa , kendisi istesede istemesede devletten yardim al yoksa bagimliligi bukadar ilerlemis biri kendi basina birakamaz bu zıkkımı . Muhakkak internetten ara sorustur bir saglik merkrzi yokmudur yasadigin yerde canim sirf madde bagimlilari icin ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de sizinle aynı yaşlardayım, keşke okulunuzu bırakmayıp part time iş bulsaydınız...Durumunuz çok zor, annenizle daha ikna edici konuşmayı deneseniz? Böyle devam ederse çeker giderim diyin hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…