Erol Tavmergen

Ay-guness

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
3
4
6
Erol Tavmergen kliniğinde tüp bebek deneyenler tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ben yakın zamanda başlamak istiyorum ama hiç bi bilgim yok .

Son düzenleme:
Erol Tavmergen kliniğinde tüp bebek deneyenler tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ben yakın zamanda başlamak istiyorum ama hiç bi bilgim yok .
Soğuk bir doktor ve hemsireleriyle muhatapsın. Doktor hemsıreyi bilgilendiriyor hemsirede seni. Bana asılamada eksik tedavi uyguladı. Ben önermiyorum ama karar sizin

Bende erol hocanin merkezine gidiyorum.Yani tavmergen ivf de erol hoca muayenelere,yumurta toplamaya falan girmiyor. Sadece transfer veya baska onemli islemlere giriyor . Benim transferimin 2.günü bugün. Erol hocayi birtek transferde gördüm fakat transfer aşamasina gelene kadar bilgen bey ve ayşin hanimla ilerledik. Ben suana kadarki asamadan memnunum. Her kararı erol hoca alıyor. Ilac dozlari icin bile hocamiz karar verecek ona göre vereceğiz diyorlar. Ama erol hocayla birebir muhatap değilsiniz.

Canim nasil eksik tedavi uyguladi, merak ettim?
Benjm rahım kalınlıgı 3.5 mm ve bunun ilaçla 8-9 a getırılmesı lazımdı yapılmadı. Eşimle kan uyusmazlığı ve bende 3 gende pıhtıya yatkınlık var kan sulandırıcı verilmedi. Hipofizden iki hormonn salgılanmıyor bu yuzden progestan vermesı gerekır vermedı. Sadece crinone jel o kadar.
Ben allaha sukur kendı cabamla ıkızlerıme kavustum. Darısı sizlerin basına

Allah bagislasin canim tup bebek ile mi oldu ikizlerin? Hangi merkez,hangi doktor acaba? Ben transferdeki rahim kalınlığını bilmiyorum.Ultrasonla hemen asilama oncesi mi bakildi kalınlığa?

Suanda bende pregestan,korasprin ve dekord kullanıyorum.

tesekkür ederim cevaplarınız için ..inşallah başarılı olur kavuşursunuz bebeğinize..
Maliyeti nedir tüp bebeğin Tavmergen klinikte. Kusura bakmayın daha çok basındayım sürecin de ..

Allah bagislasin canim tup bebek ile mi oldu ikizlerin? Hangi merkez,hangi doktor acaba? Ben transferdeki rahim kalınlığını bilmiyorum.Ultrasonla hemen asilama oncesi mi bakildi kalınlığa?
Bana doktorların yaptıgı tek sey yumurta çapımı ölçmek. Gerisini hep ben kendım yaptım. İlaç dozundan catlatmaya ve sonrasına kadar .
Bendekı sıkıntı yumurtanın buyuyup catlamaması. Bunun ıcın 225lik merionalle baslayıp yumurta 16 mm e geldıgınde catlatma oldum. 36 saat sonra ilişki sabah aksam 4 gun. 3 yumurtam vardı ve ucunde döllendi. Birini 8. Haftada kaybettım. Ikızlerımle devam ettım suanda 2.5 aylık kucagımdalar.
Mesela cogu dr kan sulandırıcı önermedi ama ıyıkıde kullanmısım. 23/14 tansıyonla amelıyat evam etmiş.
Direkten dondum. Sizlerde arasturın

Canim kusura bakma anlayamadım,ikizlerin tup bebek degil sanirim?

tesekkür ederim cevaplarınız için ..inşallah başarılı olur kavuşursunuz bebeğinize..
Maliyeti nedir tüp bebeğin Tavmergen klinikte. Kusura bakmayın daha çok basındayım sürecin de ..
Insallah fiyat ilaçsiz 7 bin. Ilaçlar ortalama 2,5-3 bin tuttu. Embriyo dondurma istersen 1000 tl tatlim. Gittisi geldisi tahlili falan 12 yi buluyor.

Ben ilaçsız adet olmayan biriyim. Hipofizde fsh ve lh hormonlarım 0. Rahatsızlıgımın adıda hipogonadotropik hipogonadizm.

Insallah fiyat ilaçsiz 7 bin. Ilaçlar ortalama 2,5-3 bin tuttu. Embriyo dondurma istersen 1000 tl tatlim. Gittisi geldisi tahlili falan 12 yi buluyor.
Teşekkür ederim cevaplarınız için..
Bir şey daha sorsam önce Erol hocanın muayenesine mi gittiniz yoksa kliniğe mi forumda böyle bişeyler okumuştum da Erol hocanın hastası olmak için önce muayenesine gidilmeli diye siz nasıl bi yol izlediniz ?

Direk kliniğe gittim canim

Sizin süreç nasıl planlandı canım. İlaçlar ve ara muayeneler ?

Sizin süreç nasıl planlandı canım. İlaçlar ve ara muayeneler ?
Canim ilk ön görüşmeye gittik. Süreci anlattilar eger dusunurseniz adetin ilk gunu gelin dediler. Gelene kadarda şu şu testleri yaptırın getirin. Devlette yaptırabilirsiniz dediler biz ugrasmak istemedik hepsini orda yaptirdik hemen o gün. O gün muayene de oldu ama sadece kan testlerine para verdik muayeneye falan vermedik. Dosyamı oluşturup erol hoca dosyayi inceleyince size döneceğiz dendi ( benim ameliyatlık durumumda vardi) neyse sonra hemşire arayip ilk adetle baslayabiliriz dedi o sekilde basladik. Orada sizi hemsireler zaten yönlendiriyor.

Peki iğne vurulduğun süre boyunca muayene sıklığı nasıl oldu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…