- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
- 53
Kesinlikle katılıyorum sana. O kadar pişman olduk ki ona gittigimize. Bu is icin biz sadece kullanılan tarafız parayı alana kadar herşey. 2.sınıf insan muamelesi yapıyor hepsi.Ben bunu her zaman yazdım bu forumda ve sonuna kadar arkasındayım. İlgisizler. Erol beyin agzından cımbızla laf alıyosunuz. Hemşirelerde hava tavan. Bir tek böyle dusunen ben değilim zaten. Bende de eksık tedavı uyguladı ve negatıf.
Ben kendım doktor değilim ve kendı cabam ve arastırmalarımla ıkız bebeklerimi kucagıma aldım.
Ben tavsıye etmıyorum doktor dediğin 7/24 ulasabılır olacak. Hemşire ile iş olmaz
Cok dogru bak uzerinden tam 1 yil gecti unutmusum dogru soyluyorsun bide eczane durumu var.hemen adini verip ona yonlendiriyor ilac alin diye.tam bir ticarethane.soyleyecek hicbir sozum yok. Dualarin icin AMİN. Allah bize de nasip etsin insallahKeske oncesınde burayı okusaydın. Ben para veriyosam doltora istedıgım zaman ulasmalıyım ki 3 sene once 400 tl muayene ucreti 1250 asılama 1750 ilaçlara verdim. Koymus yanına eczacısını tamamen ticarethane.bana diyebilirdi senin hasta grubun rapor cıkartıp ücretsiz ilaç alıyor dıye ama demedi. Ben sonrasında benım durumumda olanlarla tanıstım burdan ve aralarında cok tecrubeli olanlar vardı sayelerınde rapor alıp 4 tedavımde kullandıgım ilaçları ucretsiz aldım. Ve yine o arkadasların engin tecrübeleri sayesınde yumurta takıbiyle ikizlerimi kucagıma aldım.
Zaten ekonomik olarak zorluyor insanları bu tedavıler birde negatif olunca yıkım oluyor resmen.
Allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin. Ben aret kamarın ustune tanımıyorum tüp bebek doktoru. Her mesajıma cevap veren bir adam kı sadece 1 kez muayene oldum. Mesafeler oldugu için gidemedim ama hamılelık donemimde allah razı olsun yalnız bırakmadi. Ben aydında yasıyorum ve ne sorduysam cevapladı.
O kadar insanı rahatlatan,samimi ve bilgilendirici cevap veriyorki. Benım olmasaydı en son yumurta takıbıyle ıstanbula ona gidecektim.
Siz gene az vermişssiniz,biz çok daha fazlasını verip yaşadığınız herşeyi yaşadık paranla rezil olmak bu olsa gerek2018 yılında Tavmergen Tüp Bebek merkezinde Erol Tavmergen'e 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım.
hayatım boyunca özel olupta bu kadar ilgisiz olan bir hastane görmedim. Verdiğimiz parayı es geçiyorum ama yarattığı piskolojik çöküntüyü anlatamam. Zaten tüp bebek süreci piskolojik olarak yorucu bir süreç. İlgisiz bir doktor ve beş karış suratıyla konuşan hemşire de üstüne eklenince verdiğim paranın yazık olduğunu anladım ama iş işten geçmişti artık.
sonuna kadar tedaviyi götürdüm. Toplamda 6,000 vermiştik. Erol beyin telefonunu verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar. Direk iletişim asla yok. Hemşire Hatice hanım var. Ondan ulaştık her zaman. Güya kendi doktorumdu ama hep telefonda bile randevulu görüştüm Erol beyle. Hatice hanımın hergün beş karış suratı ve kendini bişey sanmış halini çektik hergün. Transferim negatif oldu. Neden negatif olduğunu ve geriye transfer edecek yumurtamın kalmama nedenini bir Allah'ın kulu telefon açıp söylemedi bile. Yine biz aradık Erol beyle telefonda görüşmek için randevu aldık ve nedenini öyle öğrendik. Güya nedeni de yokmuş. O kadar boşverilmişti ki bu duruma. Bizde sadece bu işi para kazanmış olmak için yaptıkları düşüncesini yarattı. Yazık paranıza... Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Gidin illa özel istiyorsanız hastaneleri tercih edin. Onlar emin olun ki bunların hepsinden daha ilgililer. En azından insan yerine koyuluyorsunuz.
Arkadaşım mrb erol beydeki denemende mi hamile kaldın?kaçıncı denemendi probleminiz neydi?tüp bebek kliniği araştırıyorum bana yardım eder misin?Insallahfiyat ilaçsiz 7 bin. Ilaçlar ortalama 2,5-3 bin tuttu. Embriyo dondurma istersen 1000 tl tatlim. Gittisi geldisi tahlili falan 12 yi buluyor.
Mrb, evet tavmergende 2.denemede hamile kaldim. İlkinden dondurulmuslarim vardi onlarla yani. Tuplerim kapaliydi.Acildi ama gebelik olmayinca tupe karar vermiştik beklemeden.Arkadaşım mrb erol beydeki denemende mi hamile kaldın?kaçıncı denemendi probleminiz neydi?tüp bebek kliniği araştırıyorum bana yardım eder misin?
Merhaba ne yaptınız acaba?Erol Tavmergen kliniğinde tüp bebek deneyenler tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ben yakın zamanda başlamak istiyorum ama hiç bi bilgim yok .
Merhaba ne yaptınız?Bende erol hocanin merkezine gidiyorum.Yani tavmergen ivf de erol hoca muayenelere,yumurta toplamaya falan girmiyor. Sadece transfer veya baska onemli islemlere giriyor . Benim transferimin 2.günü bugün. Erol hocayi birtek transferde gördüm fakat transfer aşamasina gelene kadar bilgen bey ve ayşin hanimla ilerledik. Ben suana kadarki asamadan memnunum. Her kararı erol hoca alıyor. Ilac dozlari icin bile hocamiz karar verecek ona göre vereceğiz diyorlar. Ama erol hocayla birebir muhatap değilsiniz.
Ben başladım Canım,bir sayfa tahlil var devlet hastanesinde yaptırabilirsin ücret ödemek istemiyorsan bazıları orda yazılması gerekiyor.bence biz öyle yaptık ayrıntı istersen verebilirim.haftaya tekrar gidicez Manisa’dan gidip geliyoruz.Merhaba ne yaptınız acaba?
Merhaba sizin sorun neydi peki?Ben başladım Canım,bir sayfa tahlil var devlet hastanesinde yaptırabilirsin ücret ödemek istemiyorsan bazıları orda yazılması gerekiyor.bence biz öyle yaptık ayrıntı istersen verebilirim.haftaya tekrar gidicez Manisa’dan gidip geliyoruz.
Eşimin aşılamada sperm kalitesi kötüydü ama merkezde yapılan testte iyi çıktı birde aşıyla alakalı test yapıldı şuna kağıtlarım yanımda değil adını sonra yazabilirim yine vücut direnci ve antikor sayısı dengesizliği var dedi aşı yapmam lazım diye aradılar dün haftaya tekrar gidicezMerhaba sizin sorun neydi peki?
Merhaba nasıl kendi çabanızla oldu? Bizde yıllardır deniyoruz ve olmuyor 2 kere tüp benek yaptırdık tutmadı şimdide tavmergene başladımBenjm rahım kalınlıgı 3.5 mm ve bunun ilaçla 8-9 a getırılmesı lazımdı yapılmadı. Eşimle kan uyusmazlığı ve bende 3 gende pıhtıya yatkınlık var kan sulandırıcı verilmedi. Hipofizden iki hormonn salgılanmıyor bu yuzden progestan vermesı gerekır vermedı. Sadece crinone jel o kadar.
Ben allaha sukur kendı cabamla ıkızlerıme kavustum. Darısı sizlerin basına
İlk tüp bebek denemeniz olacak sanırım. Ben iki kere oldum ilki düştü ikincisi hiç tutmadı Şuan dinlenmedeyiz yıprandık çok eşim. Eşim üroloji dr gitti bize son basamak olan tüp bebek siz son basamaktan başlamışsınız dedi. Şuan bir takviye verdi 3 ay sonra spermiogram bakacak y kromozom testi istedi o henüz çıkmadı ona ilerleyeceğiz öyle işte :/Eşimin aşılamada sperm kalitesi kötüydü ama merkezde yapılan testte iyi çıktı birde aşıyla alakalı test yapıldı şuna kağıtlarım yanımda değil adını sonra yazabilirim yine vücut direnci ve antikor sayısı dengesizliği var dedi aşı yapmam lazım diye aradılar dün haftaya tekrar gidicez
Evet ilk deneme olacak 2 defa aşılama denedik olmadı birinde benim yumurtlama güzel onun sperm kalitesi kötüydü diğerinde benim yumurtlamam olmadı onun sperm kalitesi iyiydi cbü de yaptırdık şimdi tavmergene gidiyoruz kan tahlillerini yaptırdık ama smir testi biraz geç çıkıyor bekliycekmiyiz yoksa başlıycakmıyız bilmiyorum pazartesi arayacağız Ayşin hanımıİlk tüp bebek denemeniz olacak sanırım. Ben iki kere oldum ilki düştü ikincisi hiç tutmadı Şuan dinlenmedeyiz yıprandık çok eşim. Eşim üroloji dr gitti bize son basamak olan tüp bebek siz son basamaktan başlamışsınız dedi. Şuan bir takviye verdi 3 ay sonra spermiogram bakacak y kromozom testi istedi o henüz çıkmadı ona ilerleyeceğiz öyle işte :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?