ErotikBrokoli'nin Çeyiz Telaşı :)

Korkmaz-42 parça günlük yemek takımım
Korkmaz - 42 parça - 6 kişilik günlük yemek takımı.webp

Bernardo - 33 parça günlük kahvaltı takımım
Bernardo - 33 parça - 6 kişilik günlük kahvaltı takımı.webp

Karaca-33 parça misafir kahvaltı takımım
Karaca- 33 parça - 6 kişilik misafirlik kahvaltı takımı.webp

Karaca - Kek standı
Karaca - Kek standı.webp

Karaca - 2 katlı kurabiyelik
Karaca - 2 katlı kurabiye servisi.webp

Arkadaşım herşeyin çok güzel güle güle kullan.. Yanlış anlama bir fikir vereceğim 3 aylık biri olarak, herşeyini çok fazla almışsın.. Çok eşya yer ve zaman kaybı yaratıyor çok, bana da sormadan alan çok olduğu için çok fazla eşyam var.. İnan sıkılıyor insan, mutfak dolaplarım (dolabım çok olmasına rağmen) dopdolu..

Arkadaşım herşeyin çok güzel güle güle kullan.. Yanlış anlama bir fikir vereceğim 3 aylık biri olarak, herşeyini çok fazla almışsın.. Çok eşya yer ve zaman kaybı yaratıyor çok, bana da sormadan alan çok olduğu için çok fazla eşyam var.. İnan sıkılıyor insan, mutfak dolaplarım (dolabım çok olmasına rağmen) dopdolu..

çok haklısınız aslında. çünkü benim mesela çok fazla nevresim takımım oldu. fakat annem benden daha istekli çıktı. kadını durduramıyorum. :) ama bundan sonra daha yavaş olacağım o kesin. teşekkür ederim yorumunuz için.

arkadaşa katılıyorum çok alınıyor hepsi kalıyor 3 yatak örtüsü yanlış anlama fazla olmuş bende değiştir başka bi ihtiyacını al derim 2 yatak örtüsü yeterli bence birini yıkarken birini örtersin biri daha süslü biri gündelik olur yeter bence yanlış anlama balım ama sonra sıkılıp veriyorsun emin ol ben çeyizimin bazılarını ne çok almışım diye anneme verdim evlenince çok hediye geliyor bi de

arkadaşa katılıyorum çok alınıyor hepsi kalıyor 3 yatak örtüsü yanlış anlama fazla olmuş bende değiştir başka bi ihtiyacını al derim 2 yatak örtüsü yeterli bence birini yıkarken birini örtersin biri daha süslü biri gündelik olur yeter bence yanlış anlama balım ama sonra sıkılıp veriyorsun emin ol ben çeyizimin bazılarını ne çok almışım diye anneme verdim evlenince çok hediye geliyor bi de

anladım cnm çok haklısınız zaten. valla anneme almayın artık diyorum. her yerim nevresim takımı oldu. bu gidişle ben de anneme bırakıcam. yoksa kadın bana değil de kendine mi alıyor acaba :D

aa süper bir seçim cnm :) benim üniversite bitti artık ama açıktan edebiyat okumak istiyorum.
ben açıktan okuyorum güzel bölüm ama açıktan olunca zor oluyor tabi biraz sevmek gerekli edebiyat deniz derya çünkü sürekli kendini geliştirmek okumak çok okumak lazım bazen bunalmıyor değilim açıkcası ama yinede bölümümü seviyorum
sen iyi yapmışsın bitirerek ben çalışmaktan derse ağırlık veremedim ve geç başladım 1.5 senem kaldı bakalım :)

Kızlar Bernardo'dan 6 kişilik günlük yemek takımı alındı. Daha önce Korkmaz'dan 42 parça günlük yemek takımı alınmıştı, ancak onu iade ettim. O parayla da kendime Korkmaz'ın Natura serisinden eksikliklerimi tamamladım.
Bernardo-True Love-6 kişilik günlük yemek takımı.webp

Bunlar da Korkmaz iademle değişim yaptığım ürünler. :)
korkmaz-natura-pilav tenceresi.webp

korkmaz-natura-wok tava.webp

Bu da günlük çatal-kaşık-bıçak takımım :) 12 kişilik...
Korkmaz-Luna 89 Parça Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı.webp

Kızlar bugün Korkmaz'dan omlet setimi, sosluğumu ve yemek saklamak için ufak tombik çelik tencerelerimi aldım. Ayrıca Bernardo'dan da bambu standlı salata kasesini aldım.

İşte yeni ciciler... :)
81d71b201cffe377d15b73b0ce92e1ef.webp
indir (1).webp
indir (2).webp
indir.webp

Back
X