- Konu Sahibi depresyon1584
-
aranızda 20 yaş varmıs esınızın bunak olması normal olabılır..yorumlarınız benim için çok önemli eşim benle olurken sürekli kendisini heycanlandıracak bi görüntü arıyo erotik film gibi çok kez gizli bakarken yakaladım sonra benle ilişkiye giriyo meğer en basından berri yaparmış beş yıllık evliyim üstelık esim benden 20 yas büyük çok agrıma gidiyo demekki ben onda bi heycan yaratamıyorum sasırdım inan bazen birlikte olurken yarıda kaldıgı bile oluyo ama onlara bakınca kuduruyo galiba cilveli seksi bi kadın arayısında bunak cok zaman içim atmıyo cok mutsuzum kocamın kafasında değişik fantazileri var bence ilişki esnasında tv ye bakıyo enteresan ordakilerımı hayal
edıyo acaba çok kötuyum napıyım arkadslr bişi söyleyin
bu adamı secmemın sebebı ailemdi babam ÇOK GADDAR BI ADAMDI KURTULUSUMDU BU ADAM COK GÜZELDM AMA BI SEVGILIM BILE YOKTU BABAM HIC EVDEN CIKARMAZDI LİSE BITTI EVLENDIM bes yıldır bazı seylerı yenı yenı anlıyorm ben lavabo veye banyodayken uygunsuz kanallar sıteler acılırmış bıgün süphelendım ve arastırdım ben yokken kocamın gezdiği yerleri.ben gencecık ve güzel heycanlandıramıyomyum dersınız bunca zaman sık sık bakarmış demekkı.adını koyamadım bu durumun dolabımın heryerı seksı gecelık hos kokularla dolu yapmıyomuyum sanıyosunuz.konustum cok kez ndn dedım ama hep sustu bunaldım artık bazen o sevdıgım ınsandan tıksınıyorum ben ev kadınıyım her zaman fantazi gecelıklerle tuvaletlerle gezecek diilim elbettekı sacım basım dagınık temizlik yaptıgım camasır bulasıkla ugrastıgım zaman daha fazla sız öylediilmisiniz galiba sunu anladımkı kocamın hayalınde bı takım fantazileri var.ilginiz için tsk
ozaman genclere bı mesaj olsun bu konu evlılık kurtlus degıldır dıye..bu adamı secmemın sebebı ailemdi babam ÇOK GADDAR BI ADAMDI KURTULUSUMDU BU ADAM COK GÜZELDM AMA BI SEVGILIM BILE YOKTU BABAM HIC EVDEN CIKARMAZDI LİSE BITTI EVLENDIM bes yıldır bazı seylerı yenı yenı anlıyorm ben lavabo veye banyodayken uygunsuz kanallar sıteler acılırmış bıgün süphelendım ve arastırdım ben yokken kocamın gezdiği yerleri.ben gencecık ve güzel heycanlandıramıyomyum dersınız bunca zaman sık sık bakarmış demekkı.adını koyamadım bu durumun dolabımın heryerı seksı gecelık hos kokularla dolu yapmıyomuyum sanıyosunuz.konustum cok kez ndn dedım ama hep sustu bunaldım artık bazen o sevdıgım ınsandan tıksınıyorum ben ev kadınıyım her zaman fantazi gecelıklerle tuvaletlerle gezecek diilim elbettekı sacım basım dagınık temizlik yaptıgım camasır bulasıkla ugrastıgım zaman daha fazla sız öylediilmisiniz galiba sunu anladımkı kocamın hayalınde bı takım fantazileri var.ilginiz için tsk
ozaman genclere bı mesaj olsun bu konu evlılık kurtlus degıldır dıye..
merak edenler için ben22 o 42 yasında.bu sıte dün dıkkatımı cektı belkı yasayanlar vardır bı akıl verırıler dedım sözün gelişi bi laf kullandım hepınızın hedefı oldum o da sırf canımın acısından..bırınız erkek dedı bırınız seneryo dedı bırınız yetersız dedı ne kadar gaddar insanlarsınız sız burda derdımı anlatır rahatlarım demiştim daha dün üye oldum ama yanlış yapmışım galiba erkegimsi hava sezen arkadas nerden bı alaka kurdu anlamadım sankı sesımle hıtap edıyorum.sızın derdınız paylasmak diil gırgır samata çoğunuz tahsilli ve belkı yasca benden büyüksünüz ama demekkı okumakla iş bitmiyomuş bırazda hayatta gercekçi paylasımcı cıddı olmakta lazımmış beni çok sasırttınız valla bravo..ben çok farklı msjlar beklıyodum tesellı edıcı nasıhatlı ama masallah siz hem yargıladınız hem ıdam ettınız benı anlayan ıkı üç arkads gördüm onlarada tskkr ederım duyarlılıgından ötürü..bı gün böyle bı olay yasarsanız esinizle agzınızdan nasıl laflar cıkardı merak konusu.benı yasca büyük adamla evlendı dıye yargılayanlar dıkkatedın ask bu ne zaman nerde gelceği belli olmz.
şahsı fıkrım aslakaçış degıldır..
karcım sonuna kadar katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
evlilik bir kaçış olmasın sakın
sonradan pişmanlık yaşanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?