- Konu Sahibi depresyon1584
-
senin alıntına yazdım ama sana değildi yerimseniben.
özgürce bir açıklama da bulundum diye,diğerlerinin tepkisini çekebilme ihtimali adına genel olarak yazmıştım.
alay edenler erkek olduğunu düşünmüşler ama değil.
bayan olduğunu düşünüyorum ben.avatar derken?CADIARZU
60 yaşında adam daha da verimli olur.valla ben biraz anlamakta zorlandim buyuk olan sen olsan senden etkilenmiyor o yuzden tv ye ihtiyac duyuyor diyecegim ama sizde tam tersi olmus. peki ilerde ne olcak esin 60 yasina geldiginde bu seferde sen mi tv izleyeceksin? karmasik bi durumCADIARZU
haklısın ayıp etmişler canım herkes birbirine saygı duymalı.bende sandım ki,benim avatar uçuk kaçık diye öyle dedin kaydirigubbakcemile3hmmm arkadaşım ben daha önce başka yerlerede yazdım unuttum şimdi yerini biri özelden bana geri kafalı yobaz falan yazmış avatarımdaki kadın resminden dolayı aklı sıra benim görüşlerimle dalga geçiyor sempatiksalakcinni
şimdi sende günah haram destur derken bende benim görüşüm ile yine dalga geçen birisin sandım sositososito
herkes dilediğini yapar, izler zevk meselesi ayrıca izleyen birine sapık mapık demek ne haddime ama gerçekten biri beni çok sinir etti aldı lafımı nerelere çekti :1shok:
ayrıca ne erkeği ben çocuk için yana bi kızcağızım erkekfalan değilim anam ..
yanlış anlamış olabilirim ama gerçekten bazı saygısızlar yazılan yorumlara saygı duymayı bırak, tiiye bile alıyorlar bilmem anlatabildimmi hihoyyyt
haklısın ayıp etmişler canım herkes birbirine saygı duymalı.bende sandım ki,benim avatar uçuk kaçık diye öyle dedin kaydirigubbakcemile3
körler sağırlar birbirini ağırlar durumu yaşadık yani sempatiksalakcinni
anladım cnm :1hug:
merak edenler için ben22 o 42 yasında.bu sıte dün dıkkatımı cektı belkı yasayanlar vardır bı akıl verırıler dedım sözün gelişi bi laf kullandım hepınızın hedefı oldum o da sırf canımın acısından..bırınız erkek dedı bırınız seneryo dedı bırınız yetersız dedı ne kadar gaddar insanlarsınız sız burda derdımı anlatır rahatlarım demiştim daha dün üye oldum ama yanlış yapmışım galiba erkegimsi hava sezen arkadas nerden bı alaka kurdu anlamadım sankı sesımle hıtap edıyorum.sızın derdınız paylasmak diil gırgır samata çoğunuz tahsilli ve belkı yasca benden büyüksünüz ama demekkı okumakla iş bitmiyomuş bırazda hayatta gercekçi paylasımcı cıddı olmakta lazımmış beni çok sasırttınız valla bravo..ben çok farklı msjlar beklıyodum tesellı edıcı nasıhatlı ama masallah siz hem yargıladınız hem ıdam ettınız benı anlayan ıkı üç arkads gördüm onlarada tskkr ederım duyarlılıgından ötürü..bı gün böyle bı olay yasarsanız esinizle agzınızdan nasıl laflar cıkardı merak konusu.benı yasca büyük adamla evlendı dıye yargılayanlar dıkkatedın ask bu ne zaman nerde gelceği belli olmz.
merak edenler için ben22 o 42 yasında.bu sıte dün dıkkatımı cektı belkı yasayanlar vardır bı akıl verırıler dedım sözün gelişi bi laf kullandım hepınızın hedefı oldum o da sırf canımın acısından..bırınız erkek dedı bırınız seneryo dedı bırınız yetersız dedı ne kadar gaddar insanlarsınız sız burda derdımı anlatır rahatlarım demiştim daha dün üye oldum ama yanlış yapmışım galiba erkegimsi hava sezen arkadas nerden bı alaka kurdu anlamadım sankı sesımle hıtap edıyorum.sızın derdınız paylasmak diil gırgır samata çoğunuz tahsilli ve belkı yasca benden büyüksünüz ama demekkı okumakla iş bitmiyomuş bırazda hayatta gercekçi paylasımcı cıddı olmakta lazımmış beni çok sasırttınız valla bravo..ben çok farklı msjlar beklıyodum tesellı edıcı nasıhatlı ama masallah siz hem yargıladınız hem ıdam ettınız benı anlayan ıkı üç arkads gördüm onlarada tskkr ederım duyarlılıgından ötürü..bı gün böyle bı olay yasarsanız esinizle agzınızdan nasıl laflar cıkardı merak konusu.benı yasca büyük adamla evlendı dıye yargılayanlar dıkkatedın ask bu ne zaman nerde gelceği belli olmz.
bunu en ıyı ben bılırım kızmam gayet normal sussaydım dahamı ıyı tepkısız olmak mı lazım sız yasadınız mı hiç asagılık kompleksine gırıyosunuz hem bakımlı hem genç bi bayanım agrıma gıtmesi normal.yasamayan bılemez büyük konusmayın bence cok vahim bi durum esiniz 900 lu hatlardakı bayanlara bile heycanlanan ve öyle bi kadın hosuna gidiyosa napmalı güzelim fakat otorıter kendını bılen gereksz cılveyı sevmeyen bı bayanım normal diilmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?