Oğlunuz kaç yaşında? İçinde paraben, sülfat vs vs olmayan dermo kozmetik markalar var, dökülme önleyici şampuanları da var. Ben marka ismi vermeyeyim size, kendiniz araştırın ki hem başka şeylere de denk gelebilirsiniz.uyardığınız için teşekkür ederim bir arkadaş da çok övmüş kafamız karıştı neyse deneyip göreceğiz ...
dediğiniz gibi bende genel temizlikten, yağ çözücüden ve duş jelinden çok memnun kaldım sadece bunları kullansam da kafidir.
Arkadaşımda saç kıran var saçları aşırı dökülüyor dr dr geziyor artık marketten şampuan kullanamaz halde zavallım çook üzülüyor ersağnın propolisli şampuanından sipariş verdik inşaallah memnun kalır, o kullansında memnun kalırsa bizde alıcaz oğlumun saçlarında da dökülme sorunu var
katılıyorummmmmmkıvamı duş jeli gibi belki çok az bi koyuluğu vardır piyasa şampuanlarına göre kıvamsız
rengi şeffaf
ama kokusu mükemmelllllllllllll sanırım leylak
kızımı ilk yıkadığımda misafirlerim vardı her gelen ne güzel kokuyosun dedi
baya farkedilir kokusu
ben ersağ almaya karar verme aşamasında kokularından endişeliydim ama yanılmışım hepsi çok güzel kokuyor aldığım ürünlerin
Üye olmadan almanız için başka üyenin size satış yapması lazım. O zaman da daha pahalıya alırsınız. Üye olunca daha uygun fiyatlı oluyor.Üye olmadan satış yapılıyor mu ben pek beceremedim de yardımcı olursanız sevinirim
Üye olmadan almanız için başka üyenin size satış yapması lazım. O zaman da daha pahalıya alırsınız. Üye olunca daha uygun fiyatlı oluyor.
Ben yumuşaklıktan bahsetmiyorum ki. Hoş, zaten kazık gibi yapıyor o ayrı. Ama o yaptığı koku, aman yarabbim. Bir de salak gibi 2 tane birden aldım. İlk kutu bitene kadar sıkıntı yok gibiydi. Makine koku yapıyor sanıyordum, 2. kutuyla birlikte artık çıkmayan, 2. günden itibaren leş gibi kokan havlularım, çarşaflarım ve kıyafetlerim var. Mecburen başka markaya döndüm, kurtulmaya çalışıyorum.
Eti matik alın mesela, onda zararlı şeyler yok ve yerli firma. Ersağ'ın neyini alırsanız alın, kullanın, ama deterjana bulaşırsanız uyarmadı demeyin.
Üye olmadan satış yapılıyor mu ben pek beceremedim de yardımcı olursanız sevinirim
zaten zararıda yok. market ürünlerini araştırın, içeriklerinde canlıya ve doğaya ne kadar zarar var görürsünüz. hepsi petrol atığından yapılmış ürünler. kötü kokuyu önlemek içinde alabildiğine parfüm koyuyorlar kötü kokuyu bastırsın diye. bizlerin sağlığımız ve gelecek nesillere sağlıklı bir gelecek bırakmak adına mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorumBen kullanmadım ama bizim halalar kullanır uzun zamandır temizlik ürünlerini, memnun olduklarını söylüyorlar. Sonuçta doğal ürünler çok bir zararı olacağını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?