- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Benim kullandığım leylak duş jelinde als ve türevleri yok.ritha, su, organik parfüm falan var.
Sizinkinde var mı eminmisiniz? Şaşırdım!!
Arkadaşlar, Ersağ zaten %100 doğalız demiyor. Bazı kimyasallar olması tabiki normal. Önemli olan az kimyasal kullanmaları
Evet canım bio urunleri %100 dogal ama diger urunler %96 oranında.
Benim üzüldüğüm daha once kullanmadıkları sulfati niye şimdi kullanmışlar ki.bunun icin email atalim dedim
Beni de şaşırttı bu durum. Aslında face'deki sayfalarına yazsak, daha hızlı cevap alırız sanırım. Ben sitelerine yazdım ,üç gün sonra cevap aldım
Ben face cahiliyim canim
Ama sana güveniyorum. Halledersin sen.
bu açıklamalarla yeni sipariş listem oluşmaya başladıduş jelinin içeriğini yazabilir misiniz?
ürünlerinin içeriğini tek tek katalog ve sitelerinde yayınlamaları gerekli şu durumda.facebooktan ben de mesaj attım
İçeriği yazıyorum: aqua, ritha, ammonium laureth sulfate, glycerin, allantoin, cocamide dea, sodium clorur, fragrance.
mikelaze nin söylediklerine katılıyorum, güven sarsılırsa hiçbir şeyin önemi kalmaz.
facebooktan attığımız mesaja cevaben gönderilen:
"SPONSORUNUZ İLE GÖRÜŞÜN
BULUNDUĞUNUZ İLDEKİ TOPLANTILARDA DİLE GETİRİN BEN BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM."
ürünlerinin içeriğini tek tek katalog ve sitelerinde yayınlamaları gerekli şu durumda.facebooktan ben de mesaj attım
İçeriği yazıyorum: aqua, ritha, ammonium laureth sulfate, glycerin, allantoin, cocamide dea, sodium clorur, fragrance.
mikelaze nin söylediklerine katılıyorum, güven sarsılırsa hiçbir şeyin önemi kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?