ertan günal yardım

canım merhaba bugün 5, günüm ve gayet iyiyim. ama yanklarım çok şiş aşırı derecede inş iner bi an önce. ertan bey çok iyi biri . ben farkındayım çok kaliteli ve işinin ehli biri. umarım 1 ay snra hatta daha yakın buraya çok daha
güzel şyler yazma frsatım olur. bu kandil gecesi Allah herkese yardım etsin

kızlarrr merhaba 6.gündeyimm. ve sizebir sorum var. burnum plastik alçıda yanklarım çok şiş tamam onu kabül ediyorum ama burnum aşırı tombul druyor ya :( bu burun küçülürmğ ki kşke resim yüklemeyi becerebilsem yani

kızlarrr merhaba 6.gündeyimm. ve sizebir sorum var. burnum plastik alçıda yanklarım çok şiş tamam onu kabül ediyorum ama burnum aşırı tombul druyor ya :( bu burun küçülürmğ ki kşke resim yüklemeyi becerebilsem yani

Canım aynı durumu bn de yaşadım o kocaman alçıdan kaynaklanıyo o çıkınca içindeki burun senin şu an dışardan gördüğünden çok küçük emin ol:)

canım mesela bnm burnm eskiden çok byük değildi ama kemeri kötydü yni. şimdi koskoca resmen. bi de forumda okudum bazı arkdşlar demişki alçıyla alakası yok burun kndini bştan blli eder diye. mesela senn burnunu çok bğndm bn ve yani sennki şiş druyor muydu ? tam 5 gün gçti ameliyat olalı 6, gün

Ne zaman cikiyo alcin cnm merak ettim ben de ;) benim ameliyat da carsamba cok korkuyom

canım hç korkma . ameliuat safhasnda
inş sorun yaşamazsın. sadece beklemek çok zorlu sabrlı olmak gerek. yarn dikişler alınıyor. prş de alçı çkacak ama şu an burun alçıdan kocaman duruyot

inş sorun yaşamazsın. sadece beklemek çok zorlu sabrlı olmak gerek. yarn dikişler alınıyor. prş de alçı çkacak ama şu an burun alçıdan kocaman duruyot

Kocaman durmasi alcidan sargilardandir.hadi bakalim az kaldi seninki yeni burnusunla mutlu olursn insallah ;)

Ne zaman cikiyo alcin cnm merak ettim ben de ;) benim ameliyat da carsamba cok korkuyom

hiç korkma senin için ameliyat 2 dk. zaman ne çabuk geçtiğini anlamıyorsun bile. ağrı sızın olmaz tek sorun burun tıkanıklığıdır oda geçicidir . sizler güzel dönemde ameliyat oluyorsunuz ben temmuzda olmuştum sıcaklarda ödemi artırıyor bu konuda şanslısınız. şuna dikkat edin grip olmayın

alçı alındıktan sonra 4 günde başka bant gibi bir şey adını unuttum takıyorlar. alçı alınınca biraz daha burun şişiyor. yüksek yastık kullanın faydası olur şişliklerinize. merak ettim ne kadara yaptırdınız ameliyatı.

evt küçülücek ama zamana ihtiyacın var. gün içinde bile burun şişliği değişiyor bir bakıyorsun biraz inmiş bir de bakmışsın şişmiş. sabırlı olmak lazım benimde 6. ayım dolacak gün içinde şişliğim değişiyor.

ama yok alçıda kocamn druyor ya maydanoz suyu içmkten mahvoldum :((

Cnm bnm burnum da beğenilcek kadar küçük değil ama nasıl beğendin :) alçıdan inan ki ve şişlikten alçın çıkınca göreceksin burnunun dıştan görünen ucu seni yanıltmasın

Cnm bnm burnum da beğenilcek kadar küçük değil ama nasıl beğendin :) alçıdan inan ki ve şişlikten alçın çıkınca göreceksin burnunun dıştan görünen ucu seni yanıltmasın[/QUOTE
ewet işte o uç varyaa o uç :))) prş çıkıyor alçı. yarnda tampon ve dikiş alncak acımaz inşş :((

kızlar selam korkmayın diye gün gün yazıyorum. tamponnve dikişlerim alındı. hiç acımıyor sakın korkmayın :) bi tek alçı kaldı. şişlerim hala var ama sadece yanaklarımda

kızlar merhba...

rohat by pahlıymış 4500-5000 cvrı diyrlar. ertan bey ve coskun by arasnda kaldm. ertan by ile görüştm. çok gnç olmsı dışnda içime sinmyn hiç br şyi yok. acaba tecrübsi yeterli mdr bilemdim. kendsne de söledm güldü baya:)) çok cana yakn ve işine hakim gözüküyor.daha önce yaptığı burunların fotograflarına baktık. ikna oldum gibi. 2500- 3000 gbi olur dedi. aslında istediğim gibi hepsi doğal burun yapmş. isteyende abatyrmş. ilginç olark yaptığı ama istdiği gibi olmyan burunlarda gösterdi. kndine çk güveniyr. nadirn bu sornlar oluyr dedi. aslnda bende ole düşünyrum. yaklaşmı bana güvn verdi.

coşkun bey ile de görüşeceğim. cuma günü randevu istedim pazartesi uygun olablrmş.

sonucu buradn yazrm. ekstra tavsysi olan var mı? hala kafm çk karşk.:(((((((((((( bunlma gircm walla....

Canım benim bak ben sana diyorum ben ameliyathane hemşiresiyim amerikan hastanesinde. Coşkun beyi bilirim bizim hastanede ameliyat yapar eli iyidir güvenebilirsin ve 3000 civarı alır. Ertan bey zaten bizim doktorumuz onunda eli gayet iyidir. Ikisinede güvenebilirsin. Ertan beyin yaşı ile tecrübesini kıyaslama çünkü o Asistanlığından beri mutaf hocayla çalışmış bi doktor. Benim tavsiyem ertan beydir çünkü sadece dış görünümü değil ameliyat sırasında nasıl nefes alacağınada dikkat ediyor hastanın rahat nefes alabilmesi için oldukça uğraşıyor en sonundada burun kanallarını tekrar kontrol etmeden ameliyatı bitirmiyor. Bunu her plastik cerrah yapmaz. Çünkü genelde önem verilen dış görünümdür. Ve birşey içine sinmedi mi vakayı uzatır oldukça özenir. Yinede sen bilirsin tabi coşkun bey ya da ertan bey ikisinden birini tercih edebilirsin. Ha Coşkun beye ameliyat olursan istersen yine bizim hastanede ol yardımcı olurum :)

kızlar selam korkmayın diye gün gün yazıyorum. tamponnve dikişlerim alındı. hiç acımıyor sakın korkmayın :) bi tek alçı kaldı. şişlerim hala var ama sadece yanaklarımda

Kuzummmm bu kadar için içini yiyorda neden bana yazmıyorsun :) burnun sana şiş ve büyük geliyor bu gayet normal belki ucu öncekinden daha büyük gelebilir bunlar gayet normal şeyler. Hani şunu düşün biz burnunu büyütmek için hiçbir şey yapmadık kıkırdak eklemedik vs vs. Senin burnun zaten küçüktü sadece kemerliydi biz o kemeri yok ettik. Ancak yanları kırdığımız için ve burnun uc kısmında işlem yaptığımız için yanakların ve burun ucun şişer. Bunlar gayet normal şeylerdir. Ameliyatına ben girmesem bu kadar emin konusamazdım. Çok sorunsuz bi ameliyat oldu bizim için işler oldukça yolunda gitti. Bazı hastalar oluyor inan saatlerce uğraşıyoruz. Ama senin ameliyatın cok rahattı bizim icin. Senin içinde öyle olacak. Birazcık daha sabretmelisin. Ödemlerin inince sendr göreceksin çok güzel bi burnun olacak :)

canım ya sana teşekkür etmem artık anlamsız olacak biliyorum ama hakikaten çok teşekkürler. bugün dediğin gibi dikiş ve tampon actmadı mesela. ama yani burnumun çok biyük de olmasını istemiyorum çok küçük de :( inş dediğin çıkar da çok beğenirim en çok alçıdan çıkınca merak ediyom zten. az çok bilgi sahibi olurum inşallah ve inşallah burun delklerimde böyle kalmaz

canım ya sana teşekkür etmem artık anlamsız olacak biliyorum ama hakikaten çok teşekkürler. bugün dediğin gibi dikiş ve tampon actmadı mesela. ama yani burnumun çok biyük de olmasını istemiyorum çok küçük de :( inş dediğin çıkar da çok beğenirim en çok alçıdan çıkınca merak ediyom zten. az çok bilgi sahibi olurum inşallah ve inşallah burun delklerimde böyle kalmaz

Burun deliklerin nasıl ki tatlım

Back
X