ertan günal yardım

Ameliyat iyi gecmis ama cok kirmislar burnumu kucultmek icin. Agri kesici etki etmiyo sanki boyle agrisi olan var mi acaba normal mi

canım benim pek ağrım olmamiştı herhalde bndenkırılma olmadığı için olsa geerektr die düşünüyorum

canım benim pek ağrım olmamiştı herhalde bndenkırılma olmadığı için olsa geerektr die düşünüyorum

Canım anı durumu bende yaşadım ödemden kaynaklanıyor o şişlikler mimiksizlik :) Yeşil çay ödem söküyo dediler kullandım şuan gram şişlik yok suratımda benim bugün 9. Günüm düşün ;) Inşallah çok güzel olcak üzülme :nazar::nazar:

Canım anı durumu bende yaşadım ödemden kaynaklanıyor o şişlikler mimiksizlik :) Yeşil çay ödem söküyo dediler kullandım şuan gram şişlik yok suratımda benim bugün 9. Günüm düşün ;) Inşallah çok güzel olcak üzülme :nazar::nazar:

canım beninde 8, gün ve yeşilçay ile maydonoz suyu içtim yani ama bende çok şiş var neden yaa :((

Fotograf atabilcek misin bakalim nasil olmus.benim de tamponlar yarin cikicak cok rahatsiz ediyorlar nasil dayanacam :(

Fotograf atabilcek misin bakalim nasil olmus.benim de tamponlar yarin cikicak cok rahatsiz ediyorlar nasil dayanacam :(

canım silikon tamponsa rahat ol benim 5 gün kldı bn rhtsz olmadım. hiç acımıyo çıkarken hatta bnm tampon çktktan snra burnm tıkandı hla tıkalı

kızlar çool hastayım. bademcklerim iltihaplandı. ağzım açık yatmaktan olsa gerek :((

Back
X