canım öncelikle çok geçmiş olsun yarına pek ağrın kalmaz canım sadede ilk gün biraz oluyor. nasıl geçmiş ameliyatınArkadaslar dun ameliyat oldm ben de cok agrim var suan ne zaman gececek bu aci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle çok geçmiş olsun yarına pek ağrın kalmaz canım sadede ilk gün biraz oluyor. nasıl geçmiş ameliyatınArkadaslar dun ameliyat oldm ben de cok agrim var suan ne zaman gececek bu aci
Arkadaslar dun ameliyat oldm ben de cok agrim var suan ne zaman gececek bu aci
canım benim pek ağrım olmamiştı herhalde bndenkırılma olmadığı için olsa geerektr die düşünüyorum
Canım anı durumu bende yaşadım ödemden kaynaklanıyor o şişlikler mimiksizlik :) Yeşil çay ödem söküyo dediler kullandım şuan gram şişlik yok suratımda benim bugün 9. Günüm düşünInşallah çok güzel olcak üzülme
![]()
canım beninde 8, gün ve yeşilçay ile maydonoz suyu içtim yani ama bende çok şiş var neden yaa(
Fotograf atabilcek misin bakalim nasil olmus.benim de tamponlar yarin cikicak cok rahatsiz ediyorlar nasil dayanacam![]()
Silikon tampon ama cok rahatsiz oldum alci da 10gun kalcakmis insallah bu cektiklerme deger
Gayet dogal ve guzel olmus yuzune gitmis bantlar cikinca tam belli olur
Cnm bence simdiki hali daha guzel gule gule kullan burnunu![]()