ertan günal yardım

ana cdden mi bana bi kez yaptı canımmm daha yapmaz sanırım zaten memleketime geldim ben

bakabildin mi canım resmlrre? ucu çok şiş değil mi

bence de şiş:( ama 15. gün daha. benim şişlerime göre çok iyi gerçekten. bulabilirsem sana bu sıralardaki fotolarımı yollayayım. çok fenaydım ben. ama benim burnum seninkine göre çok kemikliydi gerçekten. hatırlamak bile istemiyorum:)

bence de şiş:( ama 15. gün daha. benim şişlerime göre çok iyi gerçekten. bulabilirsem sana bu sıralardaki fotolarımı yollayayım. çok fenaydım ben. ama benim burnum seninkine göre çok kemikliydi gerçekten. hatırlamak bile istemiyorum:)

1. ay da topluyo burun ondan önce garip duruyor canının sıkma. bi de beğendiysen bunu kafandan çıkar gitsin. gerçi sana diyorum ama ben de hala ayna karşısındayım:)

hadi ya :)) yine de ben beğendim ertan abinin ellerine sağlık :)

canım burun ameliyatın olmuş. çok sevindim güzel geçtiğine resimlerine baktım çok güzel olmuş bencede. şişler doğal her halde daha çok erken. ben de çok ağır bronşit oldum bu nedenle ameliyatımı yaza erteledim ama ben de ertan beye olacağım kesin:)))

darısı başımıza ne diyeyim.

canım Allah yar ve yardımcın olsun öncelikle.. zor ve sabır gerektiren bi süreç.. evet şişlklerim var iilk 1 ayı bekliyorum inşallah o zamann da memnun olurum. İyi dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim. :)

lumpycim :))) çok sağol ertan beyle benim için konuşmuşsun. beni aradı ameliyat günü verdi ama ben hastanelik oldum. şimdi iyiyim ama ameliyatımı yaza erteledim. kısmet artık. kesin ertan bey bu arada :))). bi de yaza fiyatlar artabilir demişti ertan bey belki sen den o konuda yardım isterim. iki hafta sonra başka bir arkadaşımla muayeneye geleceğiz. yazarım gelmeden. bu arada facem bazı nedenlerden dolayı kapalı acar acmaz sana arkadaslık gonderrim. musaitsen tanışmayı çok isterim. yaza kadar kendinize iyi bakın.

optum herkesi....

lumpycim :))) çok sağol ertan beyle benim için konuşmuşsun. beni aradı ameliyat günü verdi ama ben hastanelik oldum. şimdi iyiyim ama ameliyatımı yaza erteledim. kısmet artık. kesin ertan bey bu arada :))). bi de yaza fiyatlar artabilir demişti ertan bey belki sen den o konuda yardım isterim. iki hafta sonra başka bir arkadaşımla muayeneye geleceğiz. yazarım gelmeden. bu arada facem bazı nedenlerden dolayı kapalı acar acmaz sana arkadaslık gonderrim. musaitsen tanışmayı çok isterim. yaza kadar kendinize iyi bakın.

optum herkesi....

canım çok geçmiş olsun inşallaj en kısa zamanda iyileşirsin :)) dualarımzdasın. yaza kadar uzatma hemen sende aramıza dön :)

optum herkesi....

Tatlım ne demek konuşurum tabi. Müsaitim ben ne zaman tanışmak istersen tanışırız. Bencede yaza kadar uzatma ertan bey fiyatları yükselyebilir ve bu konuda ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum. Ertan beyle konuştuğumda hangi hasta adı ne dediğinde cevap veremedim bu yüzden bi an önce tanışsak iyi olacak :) hem belki ameliyatına da ben girerim bu defa bi kaç aşamada resimlerini çekeriz sende görürsün. Elimden geldiğince yardımcı olurum sana buna emin olabilirsin.

Merhabalar ...
Okurken bile heyecandan ve korkudan titrediğim bir konu bu:(( burun ameliyatı!!! Sanırım bana da bir cesaret geldi ve Ertan Bey'den haftaya Çarşamba randevu aldım, aynaya baktıkça kesin gitmelisin diyorum, ameliyat ve sonrasını düşündükçe geri vazgeçiyorum, kafam karışık, bu arada burunlarınızın son durumları nedir kızlar kendinizi nasıl hissediyorsunuz, lütfen yazın :)))

Back
X