sen antepli msn?? yoksa burda öğrenci memur fln mı
hepsi antepliyim memurum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen antepli msn?? yoksa burda öğrenci memur fln mı
yapma yaaa( üzüldim
buradan gördüğüm kadarı ile çok güzel olmuş canım
ama tam yan profilini göremiyorum albümün hepsini açamadığımdan belki
biraz şiş tabi ama iyi duruyor. hayırlı olsun.
yada başka bir konuya atayım o da olur galiba
ana cdden mi bana bi kez yaptı canımmm daha yapmaz sanırım zaten memleketime geldim ben
bakabildin mi canım resmlrre? ucu çok şiş değil mi
bence de şişama 15. gün daha. benim şişlerime göre çok iyi gerçekten. bulabilirsem sana bu sıralardaki fotolarımı yollayayım. çok fenaydım ben. ama benim burnum seninkine göre çok kemikliydi gerçekten. hatırlamak bile istemiyorum:)
hadi ya :)) yine de ben beğendim ertan abinin ellerine sağlık :)
lumpycim :))) çok sağol ertan beyle benim için konuşmuşsun. beni aradı ameliyat günü verdi ama ben hastanelik oldum. şimdi iyiyim ama ameliyatımı yaza erteledim. kısmet artık. kesin ertan bey bu arada :))). bi de yaza fiyatlar artabilir demişti ertan bey belki sen den o konuda yardım isterim. iki hafta sonra başka bir arkadaşımla muayeneye geleceğiz. yazarım gelmeden. bu arada facem bazı nedenlerden dolayı kapalı acar acmaz sana arkadaslık gonderrim. musaitsen tanışmayı çok isterim. yaza kadar kendinize iyi bakın.
optum herkesi....
lumpycim :))) çok sağol ertan beyle benim için konuşmuşsun. beni aradı ameliyat günü verdi ama ben hastanelik oldum. şimdi iyiyim ama ameliyatımı yaza erteledim. kısmet artık. kesin ertan bey bu arada :))). bi de yaza fiyatlar artabilir demişti ertan bey belki sen den o konuda yardım isterim. iki hafta sonra başka bir arkadaşımla muayeneye geleceğiz. yazarım gelmeden. bu arada facem bazı nedenlerden dolayı kapalı acar acmaz sana arkadaslık gonderrim. musaitsen tanışmayı çok isterim. yaza kadar kendinize iyi bakın.
optum herkesi....