ertan günal yardım

Bu arada küçük iki tane bebeğim var kızlar, ameliyat sonrası onlarla ne zaman ilgilenmeye başlayabilirim lütfen cevappppp

Bebeklerin burnuna vurmadigi sürece ilgilenebilirsin :) ertan beye ameliyat olacak herkese yardımcı olabilirim ameliyathane hemsiresiyim ben beraber çalışıyoruz :)

canım ameliyat ve aşamaları rahat sorunsuz olur. O konuda kaygısız ol. Fakat açıkçası burnumu çok çok çok beğenmedim. ucu büyük kaldı.ucuna hiç işlem yapılmdı sanırım.hala nefes de alamıyorum ve ameliyat 1,5 ay oldu. tamam ben doğal istedim kavisli yada çok kalkk olmasn dedim ama yne de ucu çok ii durmuyor.

canım ameliyat ve aşamaları rahat sorunsuz olur. O konuda kaygısız ol. Fakat açıkçası burnumu çok çok çok beğenmedim. ucu büyük kaldı.ucuna hiç işlem yapılmdı sanırım.hala nefes de alamıyorum ve ameliyat 1,5 ay oldu. tamam ben doğal istedim kavisli yada çok kalkk olmasn dedim ama yne de ucu çok ii durmuyor.

Canım şişlerin tam inmesi için çok erken canını sıkma şişler iner daha . Ertan bey ne diyor inmez mi diyor? Biz senin fotolarını çok beğenmiştik aslında. Hatta ertan abiyede söyledik:)) masaja başladın mı buarada. Bana şişler için evde kullanmam için bantlar filan da vermişti .

canım ben ameliyattan sonra okulun yoğunluğundam yanına gitmedim ama brğrnmrnize çok sevindim. inşallah bu hafta gideceğim size tekrar yaarım

lumpycim :))) çok sağol ertan beyle benim için konuşmuşsun. beni aradı ameliyat günü verdi ama ben hastanelik oldum. şimdi iyiyim ama ameliyatımı yaza erteledim. kısmet artık. kesin ertan bey bu arada :))). bi de yaza fiyatlar artabilir demişti ertan bey belki sen den o konuda yardım isterim. iki hafta sonra başka bir arkadaşımla muayeneye geleceğiz. yazarım gelmeden. bu arada facem bazı nedenlerden dolayı kapalı acar acmaz sana arkadaslık gonderrim. musaitsen tanışmayı çok isterim. yaza kadar kendinize iyi bakın.

optum herkesi....

Tatlışım sen naptın ameliyat oldun mu forumda geziyordum da konuya bakınca merak ettim.

Kızlar ben de burun estetiği olmak istiyorum. Öğrenciyim. Babamdan para istemeden şu işi halletmek istiyorum. Birikimim var yani ama yine de 3bin beni biraz zorlar. Burnumda nefes alma problemi var. Acaba bunu göstererek devletten katkı payı alabilirmiyiz amerikan hastanesinde.

Merhaba ben Gaziantep ye yaşıyorum sizin gibi burun estetiği olmayı düşünüyorum bunun için de bir çok doktor araştırması yaptım internette bulduğunuz doktorlara kanmayın sakın Ertan Günal muayane için gittiğimde çok saygısız bir tavır takındı üstelik ücret aralığı da gereksiz pahalıydı 6000 istedi o doktora gideceğinize başka doktorlar araştırın Tammed hastanesinde Ufuk Tekbaş var çok ilgili bir doktor tavsiye ederim

Ama şu var ki ben tam 2 yıl önce ameliyay oldum ve burnumdan memnun değilim maddi durumumu ayarladğmda bir ameliyat daha olmak istiyorm

Ertan Günal dan ben pek hoşlanmadım açıkçası Elazığ da çok iyi bir doktor buldum Prof Erol Keleş ona ameliyat olucam umarım güzel bir burna sahip olurum
Canım mrb bende Erol hocaya ameliyat olucam. Sen oldun mu ne Zaman olacaksın acaba

Pt: 44647776 .!.:
Ertan Günal dan ben pek hoşlanmadım açıkçası Elazığ da çok iyi bir doktor buldum Prof Erol Keleş ona ameliyat olucam umarım güzel bir burna sahip olurum
Benim bi arkadasim elazigda erol keleş'e burun estetiği oldu. Ben çok beğendim burnunu. Ama KBB cı oluşu biraz beni düşündürüyor. Hanı plastik ceraha olun denir ya hep burun estetiğini.

Benim bi arkadasim elazigda erol keleş'e burun estetiği oldu. Ben çok beğendim burnunu. Ama KBB cı oluşu biraz beni düşündürüyor. Hanı plastik ceraha olun denir ya hep burun estetiğini.
Evet canım benide ilk kbb oluşu korkuttu ama Elazığ'daki plastik cerrahların yaptığı burunlarla kıyaslandığında Erol bey çok önde gerçekten

UOTE="almila2428, post: 44799978, member: 716719"]Evet canım benide ilk kbb oluşu korkuttu ama Elazığ'daki plastik cerrahların yaptığı burunlarla kıyaslandığında Erol bey çok önde gerçekten[/QUOTE]
Aynen. Ben de Erol bey ile Bilge Turk Bilen'i begeniyorum. Henüz karar veremedim ama hangisine olsam diye.

Bebeklerin burnuna vurmadigi sürece ilgilenebilirsin :) ertan beye ameliyat olacak herkese yardımcı olabilirim ameliyathane hemsiresiyim ben beraber çalışıyoruz :)

Lummpy doktor bey kepçe kulak ameliyatı da yapıyor mu? Ve yapıyorsa eğer

Back
X