Ertelemek başlamamaktır başlamak ertelemekten vazgeçmektir

illederengarenk

Biraz vicdan,biraz bahar
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
2.837
1.182
373
İRADE GÜNLÜKLERİ 103.400 ile başladım.şimdi 100.050 oldum.bir hafta başardım.sonrası da gelecek.inanıyorum buna.31.12.2014 tarihi itibariyle 99.200 gram oldum ve yeni yıla ikili rakamlarla girdim.
7 ocak 2015 tartı günüydü.97.950 gr olmuşum.14 OCAK 2015 97.400
Ertele ertel e olmuyor.Bu ruh bu bedeni sevmiyor.ne bedenimi zayıflatabildim .Ne ruhumu bedenimle barıştırabildim ama artık kilo fazlalıklarından kurtulmak istiyorum bir yerlerden başlamam lazım.GELİP YAZAYIM BENDE.Nedenlerrimi bulayım kendi kendime konuşur gibi en azından başlamak için nedenler sunayım kendime.ikna edeyim. kilo verdikçe ruhumu ve bedenimi barıştırayım.orta noktada buluşturayım.bu ben değil gibi yaşamaktan ve olmadığım bir bedende olmayı özlemekten kurtulayım artık.özlemim gerçeğim olsun.ne giyeceğim derdinden kurtulyım.bana olanı değil sbeğendiklerimi giyeyim.alışveriş işkence olmaktan çıksın.GÜN GÜN devamlılıkla bu defa halledeceğim bu proplemimi.

Son düzenleme:
evettt bismillah deyip başlıyorum bugün.Binlerce kilometre sören yol tek bir adımla başlar ve adımların devamlılığı ilede tamamlanırmış.İlk adımı attım bugün .Çocuklar ev ,iş derken kaçanipin ucunu elime aldım artık.İrade günlükleri olsun benim günlüğüm.çünkü diyet iradeye dayanan bir olay işte.Ekmek,hamurişleri çıkarıyorum artık.

Kahvaltımı hazırlayacağım birazdan.Sürahiye limonlu suyumu da hazırlayayım.Çünkü suyu çok az içtiğimin farkındayım.

artık kendime bu eziyeti etmekten vazgeçtim.şişman olmak eziyeti.komik olan şu ki kendi elimle yiyorum.başkası değil kendime bu kötülüğü yapan benim hangi sebeblerin arkasına saklanmaya çalışsamda.

bir yıl oldu ben gene irademi canlı tutamadım.bana da bir el atın.nasıl sürdürebiliyorsunuz?bende yol arkadaşı arıyorum.artık şişman olmak istemiyorum.

ben de bir yıldır ara ara kilo verdim aldım ama olmuyor demiyorum çünkü isteyince veriliyor bendeki sorun koruyamamak çünkü eski sistem yemeye geri dönuyordum sonuç tabi ki olağan oluyor yaşam şeklimizi değiştirmemiz gerek o da alışkanlıklarda bitiyor o yüzden liste uyğulamıyorum ama düzenli orantılı yiyorum sebze 5-6yk salata yoğurt yada et salata yoğurt vs işe yarıyor birde kendime yasak koymama kararı aldım her şeyden yiyorum ama tadımlık mesela dün eşim çerez getirmişti sıcak sıcak kendi koydu keyifle yedi ben içinden sadece 5 kaju 1 badem yedim gözüm doymadı ama en azından yatağa gittiğimde aklımda çerez yoktu istersen arada uğrar yazarım yada sen uğrarsın kolay gelsin şimdiden

çok sevinirim valla.bende uğrarım.

bugün akapunktura gittim.sonrasında kendimi oldukça rahatlamış hisstttim.bu akşam başlamış oldum aslında insanlar sabah başlarlar genelde.ama her zaman genele uymak gerekmiyor.ekmek patates,makarna,pirinç yasak.günlük karbonhidrat değeri 45 i geçmemeli.besinlere karbonhidrat puanı verilmiş.biraz karatay a benzettim ben.et,peynir,balık,tavuk,yumurta doyuncaya kadar yiyebilirsin dedi.çünkü değeri sıfır.bu defa olacak .

kolay gelsin arkadaşım.Takip edeceğim seni.
dün gittik.karbonhidrattan zayıf,proteinden ağırlıklı bir diyet verdi.daha doğrusu besinlerin karbonhidrat değerlerini içeren bir liste verdi.kendi diyetimi kendim oluşturabiliyorum.biraz karatay diyetine benziyor aslında.karatayla daha önce güzel kilo vermiştim.bana uyar yani.ekmek,patates,pirinç,hamur işleri yasak.protein serbest.kulağımda bir sürü iğneler var.

başalamana çok sevindimmm canım kaç kilosun
ve kendine hedef koydun mu
şubata kadar 80 olmak gibi bu benim hedefimde
uzun zamandır tartılmamıştım.dün tartıldım.103.400 geldim.ilk hedefim ikili rakamlar.öğleyin okuldan gelince menü olarak maruldoğradım 5,6 yaprak,,yeşil soğan.ton balığı ekledimüstünede limon sıktım, yedim.

günlük 3-3,5 litre kadar sıcak,kaynamış su içmemi söyledi.bunlar yakılan yağların atımını kolaylaştırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…