- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi illederengarenk
-
çok sevinirim valla.bende uğrarım.ben de bir yıldır ara ara kilo verdim aldım ama olmuyor demiyorum çünkü isteyince veriliyor bendeki sorun koruyamamak çünkü eski sistem yemeye geri dönuyordum sonuç tabi ki olağan oluyor yaşam şeklimizi değiştirmemiz gerek o da alışkanlıklarda bitiyor o yüzden liste uyğulamıyorum ama düzenli orantılı yiyorum sebze 5-6yk salata yoğurt yada et salata yoğurt vs işe yarıyor birde kendime yasak koymama kararı aldım her şeyden yiyorum ama tadımlık mesela dün eşim çerez getirmişti sıcak sıcak kendi koydu keyifle yedi ben içinden sadece 5 kaju 1 badem yedim gözüm doymadı ama en azından yatağa gittiğimde aklımda çerez yoktu istersen arada uğrar yazarım yada sen uğrarsın kolay gelsin şimdiden
bunu bir ara yaptım.işe yarıyordu gerçekten. yine deneyeceğim.hatta çok güzel bir defter ve kalemler almıştım kedimi ikna için.tatlım yediklerini yazmayı dene kaçırsan da çok yesen de yaz sonradan düzene giriyor
yarın akapunktulu diyetisyen için randevu aldım.yardım almayı deneyeceğim.bakalım yarın yazarım.tatlım yediklerini yazmayı dene kaçırsan da çok yesen de yaz sonradan düzene giriyor
başalamana çok sevindimmm canım kaç kilosunkendi kendine yazmakta garip ama olsun.
dün gittik.karbonhidrattan zayıf,proteinden ağırlıklı bir diyet verdi.daha doğrusu besinlerin karbonhidrat değerlerini içeren bir liste verdi.kendi diyetimi kendim oluşturabiliyorum.biraz karatay diyetine benziyor aslında.karatayla daha önce güzel kilo vermiştim.bana uyar yani.ekmek,patates,pirinç,hamur işleri yasak.protein serbest.kulağımda bir sürü iğneler var.kolay gelsin arkadaşım.Takip edeceğim seni.
uzun zamandır tartılmamıştım.dün tartıldım.103.400 geldim.ilk hedefim ikili rakamlar.öğleyin okuldan gelince menü olarak maruldoğradım 5,6 yaprak,,yeşil soğan.ton balığı ekledimüstünede limon sıktım, yedim.başalamana çok sevindimmm canım kaç kilosun
ve kendine hedef koydun mu
şubata kadar 80 olmak gibi bu benim hedefimde
ayda 4 versem yeter diyorum.başalamana çok sevindimmm canım kaç kilosun
ve kendine hedef koydun mu
şubata kadar 80 olmak gibi bu benim hedefimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?