Ertelemek başlamamaktır başlamak ertelemekten vazgeçmektir

Canm arada olur boyle olumsuz dusunceler ama at kafandan bir an once
Ben sana basari oykumun linkini vermis miydim:)
evet canım .başarı öykülerini sürekli okuyorum zaten.ilk bir ay beni çok da güzel motive etti.ama adet dönemim yaklaştı.ondan da olabilr.ailemin yanına yşine şişman gidiyorum ondan da olabilir.

Sakin birakma
Basardigindaki hissedecgin mutlulugu dusun
Oram buram cikmis mi diye dusunmeden giycegin kiyafetleri dusun

Sakin birakma
Basardigindaki hissedecgin mutlulugu dusun
Oram buram cikmis mi diye dusunmeden giycegin kiyafetleri dusun
çok sağol canım desteğin için.aslında kendime de söylüyorum hep.sabır ,sabır şu an bir yolvculuktasın başa dönmeye çalışma diye.ama süreçte bazan sabırsızlanıyorum sanki.90 ın altına bir düşseydim benim için büyük bir başarı olacak.

Dusuceksin elbet dusuceksin. Sabrin sonu selamettir. Her sey bir anda olmaz ki
. sabir sabir sabir.. Sakin umudunu yitirme.. Bak cevrene bak burdaki konulara herkes neler basariyor. Cok sukur elimiz ayagmz gozumuz tam. Bu bedeni daha da guzellestirmek bizim elimizde baska kimsenin degil. İnsan elinden gelen biseyi bile isteye neden yapamaz ki?.. Dimi

haklısın canım ya.bende tekrar devam ediyorum kaldığım yerden.yürüyüşlerimi biraz artırmam lazım.onu da farkettim.

olucakk inşallah. her alısverıste sınırlerım bpzuk cıktım. Suan hedef kilomda değilim ama zevk alıyorum giymekten. sende olacaksın. 94 ile basladım. hemen hemen baslangıc kılomdasın. ben yaptıysam herkes yapabilir. sadece ınan kendıne. vereceğini dusun. azcık hareket bıraz ırade tamam ıns

Canım sıcak su mu ıcıyosun ? bozuk olabılır. Bu sekılde yeme durtun geldıgınde 5 dk gozlerını kapat bedenını dusun Sonra olmak ıstedgın bedeni dusun. ınan beynın yemek istemıcek.onun yerıne zayıf olup alısverıs yapmak ısteyecek.

rkmek ,hamurişi yemedim zaten ama kuruyemişi fazla kaçırdım.meyvayı abarttım.yemek bir tabak yerine fazladan yedim.

Meyve ne kadar masum gorunsede aksam yenilen hıcbır meyve masul degıl. Bunu karatay hocamda diyodu. Sımdı aldıgım yemek paketlerımde meyveyı hep sabah ogle arasında yemem için gönbderiyolar. Aksam yenılınce vucudun seker oranı yukselıyuor ve gune vucut daha ıyı baslayabilecekken olmuyor. Meyveyi canın ister gözün döner bu yüzden yasak koyma oglene kadar 2 kivi olabilir, 1 muz olab,l,r, 2 mandalın olabilir. bu sekılde tuketebılırsın.kuruyemıs cok sorun değil ama sınırlamaya calıs olur mu?

evet canım .başarı öykülerini sürekli okuyorum zaten.ilk bir ay beni çok da güzel motive etti.ama adet dönemim yaklaştı.ondan da olabilr.ailemin yanına yşine şişman gidiyorum ondan da olabilir.

Bende gittim aılemın yanıan sisman sisman. Annem kilo vermistin gene basenlern cıkmıs dedi. Sonra topladım kendimi basardım. Cuma gunu bende gıdıcem aılemın yanına ve coık sukur her gıttıgımde daha ıyıyım. Eski kiloma ulasamadım eskı fit halıme ama annem her gıttıgımde dahada desteklıyor benı. O da basladı benımle. Cok bısey yapmıyor. balık yaglarını içiyor vıtamınlerı alıyor azcıkta kareketını artırdı ekmegını kestı toplam 14 kilo verdi

sıcak su içmemi gittiğim akapunktur uzmanı söyledi.evet önerilerin işe yarar şeyler.denediğimde yarıyor ama bu hafta düzen tutturamadım.sanırım zihnim beni kandırma peşinde.düzenini bozmama adına.aslında bedenim toktu ama bu hafta biraz ruhum açtı benim galiba ondan yedim.

karatay ne kadar yaptın canım.bir ara bende yaptım ama hamile kalınca devam ettiremedim.sonrada tekrar geri aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…