- 7 Ocak 2021
- 6
- 0
- 1
- Konu Sahibi sinem soysal
-
Kalan varmis belli olmazMerhaba erkek arkadaşım kalk dedi falan kalkmadım bir miktar içime boşaldı çok olmasa da hamile kalır mıyım 1 saat geçmeden ertes72 kullandım daha önce hiç kullanmadım bu markayı iyi mi acaba?? Lütfen yardım edin
Yumurtlama gunun muMerhaba erkek arkadaşım kalk dedi falan kalkmadım bir miktar içime boşaldı çok olmasa da hamile kalır mıyım 1 saat geçmeden ertes72 kullandım daha önce hiç kullanmadım bu markayı iyi mi acaba?? Lütfen yardım edin
Kalk dedi yazmışsın içine boşalmamak için mi dedi boşaldıktan sonra mı dediMerhaba erkek arkadaşım kalk dedi falan kalkmadım bir miktar içime boşaldı çok olmasa da hamile kalır mıyım 1 saat geçmeden ertes72 kullandım daha önce hiç kullanmadım bu markayı iyi mi acaba?? Lütfen yardım edin
Bi an kaptırdım bir iki damla sadece vardı sildim hemen yıkadım ertes 72 kullandım hap işe yarıyor muKalk dedi yazmışsın içine boşalmamak için mi dedi boşaldıktan sonra mı dedi
Niye dinlemedin ki ?
Şimdiye kadar hep korunmasız oldum hiç başıma gelmedi inş bu sefer de bi şey olmaz hap ella kadar etkili mi bilmiyorumYumurtlama günün dışındaysa olmaz ayrıca erkek arkadaşla korunmasız ilişkide iyi cesaret tebrikler
Hayır değil reglim yeni bitmiştiYumurtlama gunun mu
Hapı bilmem ama reglin sonunda hamile kalanları biliyorumHayır değil reglim yeni bitmişti
Ben kullandm korkma zaten reglı sonrası zor ihtimal benceHap etkili mi sizce bunu bilmem lazım korkuyorum lütfen ertes 72 kullananlar yazabilir mi
Adet oldunz mu acana bnde adetin bittigi gün iliskioldu hemen ertes72 kullandim 5. Gun kahverengi leke basladi 3 gun oldu devam ediyor. Cevaplarsanız sevinirimHap etkili mi sizce bunu bilmem lazım korkuyorum lütfen ertes 72 kullananlar yazabilir mi
Sonuc ne adet oldunuZ mu bnde regl bittigi gün iliski oldu hemen ertes72 kullandim cevap verrisenZ sevinirimMerhaba erkek arkadaşım kalk dedi falan kalkmadım bir miktar içime boşaldı çok olmasa da hamile kalır mıyım 1 saat geçmeden ertes72 kullandım daha önce hiç kullanmadım bu markayı iyi mi acaba?? Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?